+1 yılSeni istemedin diye yargılamam ama küçücük çocuğun suçu yok. Suç karında ve annesinde o yüzden senin yaptığın yanlış evladına iyi davran, sev, herşeyini üstlen bir kız çocuğu için baba önemli rol oynar hayatında ileride büyüdüğünde başka bir erkekte sevgi arayacak ya da psikolojik sorun yaşayacak, kendini hep eksik hissedecek. Sence nasıl hisseder? Biraz empati yap. Aslında ona sıkı sıkıya sarılman seni anlamayan annene ve karına rağmen bağlanman gerekirdi o senden bir parça. Umarım geri dönüşü olmayan hatalar yapmazsın...
14 Yorumla
Soran+1 yılZorla baba yaptılar beni
- +1 yıl
O çocukta kendi isteğiyle dünyaya gelmedii herhalde!!!
Günahsız bir çocuğa bir tavır almışsın baba sevgisinden mahrum bırakıyorsun öyle mi! Karınla annen cahildi hadi sende mi onlara ayak uyduruyorsun da böylesine cahilsin! Neyse ne dışarda ki köpek bile sizden iyidir iyi babalık yapar, o kıza üzüldüm hayatı boyunca 3 cahilin ettiği muamelenin etkisini yaşayacak.
Umarım bu trol soru değildir de sinirlerimin bozulmasına değer.
Soran+1 yılYa bu kadınlar için baba sevgisi niye önemli anlamadım
- +1 yıl
Anlamazsın velhasıl kelam sen kafanı yorma.
En İyi Cevaplar
+1 yıl1. si aile neden sizin evliliğinize bu kadar karışıyor ve buna müsaade ediyorsunuz? 2. si senin elinde hiç mi akış yok sen istemediğin halde haberin yokken korunmayı bırakıyor ailenin lafıyla? 3. sü madem bu kadar istemiyordun bu çocuğu ilk hamilelik haberinde kürtaj randevusu alacaktınız. O çocuk doğmuş artık ve o senin kanın tüm masraflarını elbette sen karşılayacaksın. Bu süreçte psikolog desteği almanızı da tavsiye ederim.
01 Yorumla- +1 yıl
2. si senin eşinde hiç mi akıl yok*
+1 yılBak biraderim, olmuş ve ölmüşe çare yok. Nedenleri sorgulamaya gerek yok. Bu çocuk öldü ve senin çocuğun. Kanı, canı senden. Bu çocuğun bir günahı da yok, dünyaya o gelmektedir istemedi. Siz gerekli çalışmalar yaptınız, çocuk yarışta birinci oldu ve dünyada. Sen bu çocuğa bak. Çünkü babasının!
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı. Lan zurnacı! bakıcaksın o çocuğa gevşek herif ! Bizim evde kedi var sevmediğim halde sokağa atmadık baktık yanlış veya doğru yapıştırmışsın karıya yapmışsın çocuğu dikkat etseydin şapka taksaydın bakmak zorundasın adamlık değil senin bu yaptığın kaşmerlik !!! Böyle adamlık olmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Saçma sapan bir düşünce yapısı içerisindesin o çocuğun seni seçme imkanı yoktu, madem şu an bir babasın o zaman kızına güzel bir çocukluk yaşatmak zorundasın her ne olursa olsun.
Ben istemiyordum ama onlar yaptı diye bir şey yok, şu an bir kızın var mı var o zaman sorumluluk almayı öğrenecek ve öyle yaşayacaksın011 Yorumla
Soran+1 yılAilem ve eşim bana istemediğim bi şeyi yaşattı
Soran+1 yılBen adalet istiyorum eşim ve ailem bunun hesabını vermeli
Soran+1 yılBu işin sorumluları annem ve eşim
Soran+1 yılAma ben adalet yerini bulsun istiyorum bana bunu yapanlar cezalarını çeksin istiyorum
Soran+1 yılPeki ne yapmalıyım eşimi boşamayı düşündüm yapamadım
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Farzedelim ki evli değilsin çocuğunda yok 4 yaşında kimsesiz bir çocuk sana muhtaç olsa bakmazmisin. Ben çocuklarım büyüdü diye kuruma muracat edip bebek istedim büyütmek için. Gerekli şartlar olmadığı için vermediler bu senin kendi çocuğun ne kadar istememiş olsan da sen babasin herşeyden önce insansın. Umarım bu soru trol bir sorudur. Normal insan böyle olmaz
10 YorumlaEvet kardeşim bakmak zorundasın o çocuğun suçu yok. Bigün büyüyecek o çocuk ve senin onunla şuanki mesafen içinden bişey yapmak gelmemesi inan gelecekte sana kocaman bir duvar olacak. O zaman aşamayacaksın ulaşamayacaksın çocuğuna buna o izin vermeyecek. Kesinlikle haklısın ailen konusunda bi çoğumuz ailemizin hayallerini gerçekleştirmek uğruna heba ettik hayatımızı ve bi baktık bize yaşanacak bişey kalmamış. Onlar üzülmesin diye diye gelmişiz bilmem kaç yaşına. Hayallerimizi çalmışlar, ömrümüzü tüketmişler. Fakat sen bunun acısını o çocuktan çıkarma. Baba başkadır baba ile teması olmayan çocuk hayata 10 0 geriden başlar. Göxlerine bak çocğunun sarıl dağ gibi ol güzel kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılAnnen ve karın bu çocuğu çok istemiş seni aracı kullanmışlar tabi ki sorumluluk onlarda ama
Madem baba oldun afedersin dileneceksin kağıt toplayacaksın ama yine o kıza eşek gibi baba olacaksın kusura bakma?05 Yorumla
Soran+1 yılBu çocuk ben istemedim halde dünyaya geldi
- +1 yıl
Peki o kız çocuğu sizi seçerek mi geldi? Onun hiç bir suçu yok kişisel gelişiminize yatırım yapmıyorsunuz hep bundan oluyor birde cehaletten
Soran+1 yılPeki suçlu kim
- +1 yıl
Annen eşin bana göre bu nasıl bşr densizlik ya. Baba olmak istemeyen psikolojisi hazır olmayan birine al sana çocuk yaptırdık demek haksızlık. Çocuğa yazık be
Soran+1 yılPeki suçluların bu hatalarını telafi etmelerini istiyorum nasıl olacak o
+1 yılYapmasaydiniz mk o zaman ne diye evleniyon kadınla çocuk sonuçta illaki olacak bir şey senin derdin sadece cinsellikmiş sorumluluk bile alamıyorsun bu yaşta yazık
114 Yorumla- +1 yıl
Offf beeee oluk oluk olgunluk dolu bir yazı
- +1 yıl
Benimki biraz gergin çok daha mantıklı ve olgun görüş yapan arkadaşlar var
- +1 yıl
*gergin sinirli
- +1 yıl
İsabetli olmuş
- +1 yıl
Aynen
Soran+1 yılYapmasaydınız mı eşim korunmayı bıraktı bana söylemeden
- +1 yıl
Sen korunsaydin? Ayrıca hiç mi anlamadın hamilelik başında kadınlar daha sınırlı alıngan olur
Soran+1 yılKorunuyorum diye beni kandırdı
Soran+1 yılBende korumaya gerek duymadım
- +1 yıl
Bence sen evlenmekle hata yapmışsın daha kendi aileni kendin yönetemiyorsun üstüne bir de karının da ailen tarafından yönetilmesine seyirci kalıyorsun
Soran+1 yılBırak onu bunu kızı ne yapmalıyım
- +1 yıl
Yurda ver mk orada senin yanından çok daha mutlu olur senin gibi babası olacağına
Soran+1 yılYukarda cinsellikten bahsetmişsin bi zevk yaşadık burunumuzdan geldi
Soran+1 yılAilem baksın
Ulan hayata bak be.. ben eşimin peşinde koşuyorum, bi çocuk yapalım diye. Ama çok erken (yaş olarak değil)
Benim ailevi sorunlardan dolayı. Düşün bir de bı kız çocuğuna sahipsin. Kız çocuğu başkadır. Rabbimin gücüne gitmesin ama, baba kelimesinin B'sinin hakkını veremeyecek adamlar evlat sahibi oluyor..20 YorumlaHc evlenmeseydn o zmn ya da ailenin ağzıyla nie hareket ettn de bebek oldu başta ve mecbursun babasisin sonuçta maddi manevi ihtiyaçlarını karşılamak zorundaydn
10 Yorumla
+1 yılneden böyle yapıyorsun? o da bir can, üstelik kız çocuğu. babasına düşkün olur sen tarafından korunmak ister sana hayran olur sever seni. bence böyle yapmamalısın git yanına saçlarını tara beraber gezin ona hayatı öğret yanında olduğunu söyle mutlu et onu. Kız çocuğu Allahın hediyesidir berekettir seni koşulsuz sevecek tek insan çocuğun bunu unutma.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz büyuyunce oda seni sevmez zaten sorun olmaz 7 8 yaslarında falan durumu anlamaya başlar. Çocuk yahu bu eve alınmış bir bitki olsa bile insan bir su döker kurumasin der
00 Yorumla Böyle bir babası olduğu için kızın herzaman eksik kalıcak. Trol değilse. Aynaya bakmaya bile utanmalisin.
019 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk ben istemediğim halde dünyaya geldi
Soran+1 yılSuçu yok tamam peki suçlu kim ve suçlu cezasını nasıl çekmeli
Soran+1 yılAma ben adalet istiyorum ailem de eşimde beni zor duruma soktular
Soran+1 yılPeki adaleti nasıl sağlarım
Soran+1 yılMaalesef adaleti sağlamadan kabul edemem
Soran+1 yılÖyle değil ailemin bana yaptıklarını sindiremiyorum çünkü hep bunun benzeri olaylar başıma getiriyorlar
Soran+1 yılYa eşim o da ailem kadar suçlu
Soran+1 yılAma eşimi çok seviyorum
Soran+1 yılKendimi değersiz hissediyorum sanki ben malmışım gibi benden hamile kalıyor kullanımlık bi şeymişim gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsan olduğuna emin misin? Dışarıdaki hayvanlari bile besliyoruz biz sen bir erkek olarak çocuğunu beslemeye tenezzül etmiyorsan insanlığını sorgulamalisin
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Bu nasıl kafa! istesen de istemesen de çocuk senin çocuğun bakmak ilgilenmek zorundasın
11 Yorumla
Soran+1 yılZorla mı baba olucam
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİhale sende yapacak bir şey yok eninde sonunda çocuk olucağı belliydi sadece erkene aldılar zamanı bir an önce kendini alıştırmalısın
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk 6 ay anne sütü şart sonucu bu oluyor sonra. Trolse berbat gerçekse daha berbat bir soru
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yaptıkların yanlış. Hadi ailene ve eşine kızıyorsun ancak 4 yaşındaki kızının suçu ne peki? Onu baba sevgisinden mahrum bırakıyorsun o ne yapmış olabilir ki? Bence kızın la vakit geçirmelisin.
00 YorumlaKendi kendine mi kaldi bu hamile, bu erkek cocuklariyla bi allem.
00 Yorumla
+1 yılMadem cocuk istemiyordun neden evlendin arkadaşım. O çocuğun suçu ne?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğin dışında olmuş madem, sebep olanlar bakmalı.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılAilenle görüşmeyi kes madem bu kadar gücüne gittiyse. Ama küçük çocuğun suçu yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızın o senin eşek gibi bakacaksin o cocugunun gunahi ne şeyini tutacaktın o zaman
013 Yorumla
Soran+1 yılEşek gibi bakacam demek
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBakacaksın yazik degil mi ne gunahi var baba sevgisi olmadan buyutme
Soran+1 yılGünahı ailem ve eşimin boynuna
Cevap sahibi+1 yılÇocuk sahibi olmak kotu bie sey degil ne bu tripler sen evlenirken çocuğun olacağını bilmiyor muydun abartma oynama milletin vicdanina
Cevap sahibi+1 yılSanki sen bekarsin da sevgilin hamile kalmis beklenmedik bir şeymiş gibi triplere de girme evlenmişsin çocuk herhalde olacak neye bu kadar tepki veriyosun
Soran+1 yılEvlenmeden önce eşime çocuk istemiyorum dedim
Cevap sahibi+1 yılCinsel iliskiye girmeyecektin o zaman
Cevap sahibi+1 yılTamam girmeseydin ilişkiye o zaman
Soran+1 yılEvliyim
Cevap sahibi+1 yılEvliysen iste çocukta olur
Soran+1 yılAma evliler arasında normal
Cevap sahibi+1 yılÇocuk sahibi olmakta normal oldu daha neyin kavgasini ediyosun git adam gibi babalik yap oh evlendin bir sey yapmiyosun cinsel iliskiye giriyosun cocuk olmasin öyle bisey yok yani rahatlik yok bakacaksin napalim
+1 yılTabi ki bakmak zorundasın, çocuğun sana onu isteyip istemediğini sormadı kendin karar verdin, çocuğun ileride özgüvensiz ve dışarıdan ilgi bekleyen birine dönmesini istemiyorsan çocuğuna bakmalisin
00 Yorumlazorunda mıyım derken tabiki de evet o zaman itiraz etseydin bir şeyler yapsaydın da o çocuğu yapmasaydin
00 Yorumla
+1 yılZorunda miyim diye soruyor cidden yazık çocuğa
15 Yorumla
Soran+1 yılBenim istemememe rağmen oldu
- +1 yıl
Olsun yine de çocuk senin sorumluluk alman lazım ve evlilik sorumluluk gerektirir
Soran+1 yılAma böyle bi durumda ben haksızlığa uğramış oluyorum
- +1 yıl
Allah çocuğa yardım etsin ne diyeyim
Soran+1 yılHaksızlığa uğrayan benim beni zor bi duruma soktular
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılPeki o çocuğun suçu ne
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu eşim ve aileme soruyorum bende cevabını alamıyorum
- +1 yıl
Peki senin istememe sebebin ne
+1 yılŞeyine sahip çıksaydın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Haklısın kim istediyse o baksın
00 YorumlaTroll mu bu? Inşallah öyledir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBakacaksın
06 Yorumla
Soran+1 yılAllah allah
- +1 yıl
Neden evlendin
Soran+1 yılYasak mı
- +1 yıl
Ama çocuğu düşünmen gerekirdi
Soran+1 yılEşimi istemediğimi söyledim
- +1 yıl
Eşinize ve ailenize istemediğinizi söylediniz bu olabilir diyelim. Ama sırf seslerini kesmeleri ve sizi rahat bırakmaları için çocuk yaptınız. Tamam yapmaya bilirdiniz sonuç olarak başınıza silah dayadılar da onun korkuyla mı yaptınız sanki? Suçsuz kızınızı istemiyorsunuz sırf eşiniz ve ailenize öfkeniz yüzünden.
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
01 Yorumla
Soran+1 yılNiyeymiş o
Zorundasın
00 Yorumla
+1 yılo dünyanin en değerli seyi kiymetini bil
00 Yorumla
+1 yılBak dostum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakacaksınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliğrenç bir insansın
00 Yorumla
+1 yılevet?
01 Yorumla
Soran+1 yılNiyeymiş o
+1 yılZorundasın
00 Yorumla
+1 yılÇöpe at