Ne düşünüyorsunuz? Ayıp olmazsın diye demiştir demeyin? sonuçta ömür geçireceği kızım ben sevdiğiyim?

Nişanlıma şöyle bir soru sordum telefonda konuşurken bana değer vermediğini düşündüğüm için ve erkek kuzenine bendem daha çok önem verdiğini düşündüğüm için… şöyle sordum; ben mi kuzenin mi dedim ve beni mi yoksa onu mu önce görüyorsun dedim.. ve nişanlımda aynen bunu dedi onu yani erkek kuzenini söyledi hata kuzenide yanındaydı duydu yani… herşeyi onla yaparım o benim öz kardeşim dedi. onla herşeyi yaparım sanane dedi kız bile yaparım onla dedi anlarsınız ya. sonra ben yine hani sinirden söylemiştir dedim ve arka arkaya sordum kimi önce görüyon o mu ben mi dedim yani kime daha çok önem veriyon kimi seçiyorsun dedim tekrardan ve o arka arkaya hep onu seçti! beni öyle bi kırdı ki.. ve düne kadar 3 aya kadar kuzeni yoktu memleketinde yaşıyordu yeni geldi o gelince değişti ! Ve düne kadar hep beni önce gördüğünü herkesi benim için karşı alabileceğini beni seçeceğini söylerdi!! Ve sonradan erkek kuzeni odadan çıktığında bana sen geliyorsun benim için herşeyden herkesten önce önde dedi seni seçiyorum tabi dedi ama o gittikten sonra dedi sinirden söylediğini imma etti yemin etti ama (yalana çok kez yemin etti diye inanamadım) neyse sonra dedim ki ne önemi kaldı onun yanında bunu söylemeliydin ondan sordum onun yanında zaten dedim şimdi o erkek kuzeni onu daha çok önemsediğini herşeyi onunla yapabileceğini daha çok sevdiğini sanıyor dedim ne fayda dedim.. ve o kuzeni tekrar geldi sinir bozucu bende nişanlıma söyle ona bana dediklerini dedim (öylesine) duysun oda söyledi ona böyle umursamayarak ama. şöyle dedi ona;Yaşar ben Ece’yi daha önce görüyom onu seçiyom dedi böyle kafasından def edermiş gibi umursamayarak ama ne fayda benim söylediğimi sanıyo kuzeni sonuçta söylemiş olsa ne olur olmasa ne olur!

Ne düşünüyorsunuz? Ayıp olmazsın diye demiştir demeyin? sonuçta ömür geçireceği kızım ben sevdiğiyim?