Nişanlıma şöyle bir soru sordum telefonda konuşurken bana değer vermediğini düşündüğüm için ve erkek kuzenine bendem daha çok önem verdiğini düşündüğüm için… şöyle sordum; ben mi kuzenin mi dedim ve beni mi yoksa onu mu önce görüyorsun dedim.. ve nişanlımda aynen bunu dedi onu yani erkek kuzenini söyledi hata kuzenide yanındaydı duydu yani… herşeyi onla yaparım o benim öz kardeşim dedi. onla herşeyi yaparım sanane dedi kız bile yaparım onla dedi anlarsınız ya. sonra ben yine hani sinirden söylemiştir dedim ve arka arkaya sordum kimi önce görüyon o mu ben mi dedim yani kime daha çok önem veriyon kimi seçiyorsun dedim tekrardan ve o arka arkaya hep onu seçti! beni öyle bi kırdı ki.. ve düne kadar 3 aya kadar kuzeni yoktu memleketinde yaşıyordu yeni geldi o gelince değişti ! Ve düne kadar hep beni önce gördüğünü herkesi benim için karşı alabileceğini beni seçeceğini söylerdi!! Ve sonradan erkek kuzeni odadan çıktığında bana sen geliyorsun benim için herşeyden herkesten önce önde dedi seni seçiyorum tabi dedi ama o gittikten sonra dedi sinirden söylediğini imma etti yemin etti ama (yalana çok kez yemin etti diye inanamadım) neyse sonra dedim ki ne önemi kaldı onun yanında bunu söylemeliydin ondan sordum onun yanında zaten dedim şimdi o erkek kuzeni onu daha çok önemsediğini herşeyi onunla yapabileceğini daha çok sevdiğini sanıyor dedim ne fayda dedim.. ve o kuzeni tekrar geldi sinir bozucu bende nişanlıma söyle ona bana dediklerini dedim (öylesine) duysun oda söyledi ona böyle umursamayarak ama. şöyle dedi ona;Yaşar ben Ece’yi daha önce görüyom onu seçiyom dedi böyle kafasından def edermiş gibi umursamayarak ama ne fayda benim söylediğimi sanıyo kuzeni sonuçta söylemiş olsa ne olur olmasa ne olur!
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani bir kere kuzeninin yanında böyle bir şey sorman saçma olmuş ikilemde kalmış adam
Anlatsam bence siz bile sorardınız. Çünkü o geldikten sonra adam 360 derece değişti beni dinlemiyor bile artık varsa yoksa onla vakit geçirmek beni içe saymak.. olayı anlatsam anlarsınız ne demek istediğimi. Sevdiğini ezdirmek kırmak ağlatmak üzmek doğru bişey mi? Sonuçta onla evlenmicek ya
Özelden yaz belli ki çok dolmuşsun rahatlarsın.
Şimdi sana hak verdim yaptığı çok yanlış
Hemde nasıl nerdeyse ölmek em doğru yol demeye başladım bana yapılanlardan sonra
Bana yazarmısın rica etsem. Ölme düşüncesini kafandan çıkar bir kere
Burdan anlatıyım çok uzun ama kısadan anlatmaya çalışırım
Mesaj atılmıyor olmuyor ki
Açtım şimdi tekrar dene mesajı
Mesaj gönderebilmem için Xper 3+ seviyesinde olman gerekli olduğu yazıyor mesaj atamıyorum
Anladım takip edersen ben mesaj atabilirim size
Değişme var mı peki sizinki de yoksa aynı bildiği gibi devammı ediyor bildiği yoldan
Öncelikle evet durumlar aynı bir değişiklik yok ben kısaca buradan anlatmaya çalışacağım durum şu ki biz iki yıldan beri birlikteyiz ve bir yıldan bir de nişanlıyız nişanlandıktan sonra Evleneceğiz falan dedi tarihler konulacak falan filan ve hala ben tarihini konmasını bekliyorum ya bir şey yok fakat biz çok iyi anlaşıyorduk her zaman inanıp güveniyordum beni dinliyordu Sonra ben de hissettim ailesi gerçekten kötü bir aile annesi özellikle hani tavırları değişti hatta bana küfür etmeye başladı eğer sayfama girip sorularımı okursan ne küfürler bana etti görürsün ve son olarakta dediğim gibi beni hep dinliyordum dışarıya çıkmıyordu beni de izin vermiyorz karşılık verir yani iyilik ve dayısı ve oğlu dayısı 45 yaşında ve oğlu 20 yaşında bunlar geldikten sonra 3.04 aydan beri tamamen değişti her hafta sonu dışarıya çıkıyorlar atıyorum hep dışarıya çıkıyor atıyorum onda 11’de çıkıyor ve sabaha karşı altı ile geliyor yarısı bir aramıyor fakat aldatma bir söz konusu olduğunu düşünmüyorum öncelikle ben fakat beni gerçekten o kadar yordu ki yani o kadar huzursuzum ki bir haftada 10 kg verdim ben resmen
Kısaca anlatmaya çalıştım fakat kısa yine de olmadı çünkü çok uzun hikaye yani yine de söyliyim biz iyi anlaşıyorduk çok iyi hiçbir sorun yoktu fakat diyorum ki git ailene konuş beni istediğini söyle hep şekilde konuşacağım konuşak diyip duruyor fakat bana yemin içiyor öteki ay beni sevdiğine dair falan filan ona inanıyorum ama güven açıkçası bazı konularda vermiyor artık bana ve ben gururlarımı ayaklarının altına alıyorum yine çabalıyorum ayrılmıyorum çünkü ben ikiz aşık oldum Kendisine. Vazgeçemiyorum ve kendisi de bana artık kestirmiyor artık seni istemiyorum evlenmicem de demiyor ben de artık bırakayım ama beni kırıyor ediyor mah bir durumdayım açıkçası ne yapacağım bilmiyorum sorularıma bakarsınız ne küfür ettiğinde görürsünüz kayınvalidemin bana
Ve dün yazdığım gibi okuduğunuz gibi de kuzenini sectim o beni aşırı derecede kırdı üzdü ağlattı etti zaten gerçekten artık ölsem yere diyorum çünkü o kadar mutsuzum ki nefes alamıyorum Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın gerçekten ölümün bazen çok doğru olduğunu düşünüyorum hala dayanıp gideyim ölmeyi bazen tercih ediyorum gerçekten çünkü bıktım hayattan hayat çok acımasız bence yani iyilerin kaderi asla gitmiyor derler ya bence tam da doğru yani
En kırıcı da beni seçmedi iyi oldu ve beni gerçekten çok kırıyor herkes içinde benim beni aşağı düşürüyor ben onun bana saygısı olmadıktan sonra diğerlerini saygısı olmaz annesi bile küfür ediyor gerçekten öyle bir anne baba Allah kimseye vermesin çok içten ve samimiyetle söylüyorum onun ailesi aile değil gerçekten hiç iyi bir aile değiller Allah‘ım şahidim olsun ki çok kötüler kendi anne babam mesela benim Allah herkese öyle bir anne baba nasip etsin gerçekten benim ailem onlara 1000 basar ya öyle biliyorum evlatları için her şeyi yapan bir ailem var fakat onun ailesi evlatları için hiçbir şey yapmıyor parmağını bile kıpırdatmıyor en çokta bu zoruma gidiyor fakat kendisi hep onlardan yana çıkıyor nedense bana onlardan yana çıkmadığını söylüyor ana kuzusu olmadığını söylüyor fakat bir şey yaptığı yok kavga oldu geçen büyük kalkıpta bir şey söylemedi annesine veya beni sevdiğini söylemedim sadece beni sevdiğini söylemiş beni de istediğini evleneceğini söylemiş öteki ay fakat dememiş Ece’nin yani benim ailemi aramasın hala öyle bir sorunlarımız hala devam ediyor yani ne yapacağımı da bilmiyorum
Sorunlar büyük adam besbelli sana zerre değer vermiyor
Ailesini ve akrabalarını ön planda tutuyor.
Senin en büyük hatan onu sana yaşattığı herşeye rağmen hala hayatında tutman olmuş batsın böyle sevgi, gerçi ortada sevgi diye de bir şey yok ya sen kendi kendine gelin güvey olmuyorsun yazdıklarından anladığım kadarıyla
burada senin yapacağın en güzel şey ve senin kendine saygından olsun o çocuğa yol vermen olacak
Sana yazık günah neden böyle işkence ettiriyorsun kendine hiç kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok
Hele ki o çocuğun annesi de kim oluyor sana hakaret ediyor küfür ediyor. Ben ailem eşime hakaret etti diye kıyametleri kopardım aynı evde yaşıyorduk evleri ayırdım hiç kimse kendi ailenden daha önemli olmamalı
Ha demiyorum anne babaya saygısızlık yapın ama herkesin sevgisi ayrı olmalı orta yolu bulunmalı biri anne diğeri eşi olacak yani sen
Sana şimdi değer vermiyorsa evlendiğinizde sana zerre değer vermez ailesi seni ezmekten ve hakaret etmekten başka bir şey yapmayacak
Sorularıma bak demişsin kaç kez oldu istek at dedim ama atmadın bu yüzden de sorularını göremiyorum maalesef