Aile & Toplum Yaş 24, çirkinim. Evlenemedim, neden böyle oluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Neden bilmiyorum Güncellemeler+1 yıl Ah yakışıklı kaslı aslan Güncellemeler+1 yıl yok mu bir tarzan 😎😂😂 Yaş 24, çirkinim. Evlenemedim, neden böyle oluyor? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
1Aurora_ Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 24 yaş normal bir yaş. Çirkinsin diye evlenemedim diyorsan saçmalıyorsun. Doğru insan karşına çıkmamıştır. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yes Yorumla
ikarima Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl güzellik kavramı geçicidir bi kadının ruhunu sevmek en önemlisi 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çirkin şansı var diyorlar sana yaramamış demek 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çirkin değilsindir 0 0 Yorumla
zzzhan Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. Güzelleş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
24 yaş normal bir yaş. Çirkinsin diye evlenemedim diyorsan saçmalıyorsun. Doğru insan karşına çıkmamıştır.
Yes
güzellik kavramı geçicidir bi kadının ruhunu sevmek en önemlisi
Nedeni de yazmışsın aslında
Çirkin şansı var diyorlar sana yaramamış demek
Çirkin değilsindir
Bir foto at bakayim
çirkin olduğuna kim karar verdi
Güzelleş