En yakın arkadaşım evlendikten sonra görgüsüzleşti. Bir müdahale gerekecek gibi, sizce tutup sarsmalı mıyım?

Liseden beri kopmadığım, yedisinin içtiğinin ayrı gitmediği, bebek gibi bir kız arkadaşım var. Eşi olacak dağ ayısıyla nişanlandığından beri tuhaflaştı. Yıl dönümlerinde adamın aldığı bilgisayarı, telefonu 810 ig hikayesiyle yedi cihana duyurdu. Düğünden sonra kredi çektirip 3 günlük Maldiv balayısı yaptığı yetmez gibi şimdi de balayı afterı diye bir şey duymuş, bir kredi de kendi çekip Yunan adalarına gitmeyi düşünüyor.
Ben bu kızı böyle kabullenmek zorunda mıyım? Arkadaşlığı kessem kıskanıyor, çekemiyor olucam. Tutup sarssam cebinden başka “instahramlık” planlar dökülecek diye korkuyorum. Ne yapıcam arkadaşlar ya 😒

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, herif gerçekten dağ ayısı. Okumakla adam olunmadığını kanıtı. Bizimkinin yanında tek vasfı fotoğraflarını çekmek. Özel hayatlarını tabi ki bilemiyorum ama arkadaş ortamlarında son derece kaba, garsonlara en kibar hitabı koçum olan bir tip. Baba parası ezmeye yani. DERDİMİZ BU MU ALLAŞKINA, benim canım arkadaşım üç IQ’ya indi
En yakın arkadaşım evlendikten sonra görgüsüzleşti. Bir müdahale gerekecek gibi, sizce tutup sarsmalı mıyım?