2015/2016 senelerinde yaşananlar hk?

2015 2016 senelerinde 20 celselik bir mahkeme durumu yaşadım. Bunun sonucunda 60 65 sene aralığında iki kişi hapis cezası aldı hala daha içerideler. Tutuklu olarak bende 5 ay hapis yattım toplamda 12.5 sene hapis cezası alıp hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı alarak kurtuldum. Cezalar o yıllarda kısa süre içerisinde Yargıtay tarafından onandı. Uyaptan bakarım arada ara da dosyalar gidip geliyor cezaevlerine hükümlülerin itirazları vsvs. 25 30 seneden once çıkma ihtimalleri yok emin gözüyle bakıyorum. Fakat pislik insanlar aileleri falan dışarda onlarda pislik şuana kadar bir şey yapılmadı ama elbet yapacaklardır sonuçta onlar içerde ben dışardayim ve elime geçen yazdıkları dilekçeler de beni de suçluyorlar bariz belli. Ben yakalanmalarina ve olayların aydınlatmasında polis adliye tüm süreçler de çok yardımcı oldum. Bu olayları özetle dilekçe dahiline getirip karşı tarafın aileler tarafından dilekçe ile başvuru yaptıkları kısımlar dan örnekler gösterip can güvenliği ile alakalı taşıma silah ruhsatı alma şansım var mı olabilir mi?

2015/2016 senelerinde yaşananlar hk?