Eskiye nazaran artık her şey elimizin altında.
Ulaşım, iletişim vs vs size göre bunlardan ya da haricinde neyin altın çağını yaşıyoruz?

Eskiye nazaran artık her şey elimizin altında.
Ulaşım, iletişim vs vs size göre bunlardan ya da haricinde neyin altın çağını yaşıyoruz?
Tam tersine insanlar iletisim çağında olduğunu sanıp sanal alemde reel iletisimden tamamen kopmus durumda. Adamlar burada yıllarca uğrasip bir kadın götüremiyor halbuki iki bara takılsa 3 günlük iş😀😀
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
🖤 Haksızlığın!
🖤Şeytani zekanın!
🖤 Kahrolan vicdanların!
🖤 Hastalıklı gücün!
🖤 Gülüyor görünürken yüzler ağlayan kâlplerin!
🖤 Tecavüzden tecavüze uğrayan aşkın!
Ve çok daha fazlası.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Saygısızlık sevgisizlik sadakatsizlik merhametsizlik para gözlülük fesatlık kötülük insanlıktan çıkma yoldan çıkmışlık.. Kısaca insanlık çıkmanın altın çağındayız
Cevap
17Cevap
Teknolojinin. ama ülke olarak geriliyoruz maalesef
Çıkar iklişkilerinin , bencilliğin , edepsizliğin , falan. Hee bir de getir uygulaması çok iyi supermod 😃
Mesela supermod yay Burcusun diyelim yatmayı da sevıyorsun o zaman güzel uygulama 😂 tam senlik 😂
Vallahi başka ülkeler başka şeylerin altın çağını yaşıyor olabilir. Biz ise Arapların altın çağını yaşıyoruz
sanal evren'in (metaverse) altın çağını yaşıyoruz elbette. para kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. resmen uyurken kazanıyorum.
Bilginin modum :)))
eyvallah modum :D
ay bilemedim ki ne ki 🤔
o zaman fakirliğim 🥺
içim ferahladı 🥺😁
İblis ve yavelerinin altın çağı, samimiyetsizlik, rahata düşkünlük, çıkarcılık hat safhada
bilim ve teknolojinin, ama manevi boyuttan da bakarsak, aldatma kavramının
Kesinlikle Ekonomik Kriz Daha Önce Böyle Bir Kriz Görülmemedi 😄
Ekonomik krizin altın çağını yaşıyoruz
Bilgi ve iletisim.
edepsizliğin, soygunun ve köleliğin
Robot çağı
Kesinlikle iletişim.
Elektronik cihazların
İnternet
Teknoloji
Teknoloji
Hic bir sey