Aile & Toplum Selam neler yapıyorsunuz arkadaşlar? 34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Okuldan yeni geldim biraz dinlenip enerji takviyesi yapıyorum 🙃 Selam neler yapıyorsunuz arkadaşlar? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Arabasız ilk haftayı geçiriyoruz. Malum salı akşamı kaza yaptım ve araba sanayide tamir yapılmayı bekliyor. Ekspertiz ekipleri halen gelmemiş. Sıcak nedeniyle evdeydim, hava kararmaya 2 saat kala dışarıya çıkabildim. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Film izliyorum birde arada siteye bakıyorum 0 0 Yorumla
Fugazii Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Müzik dinliyorum afiyet olsun 0 4 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim buyur beraber olsun Yorumla Fugazii +1 yıl Benim yerime de ye iki tane Yorumla 34TUZLALI +1 yıl İki taneden fazla yedim. d Yorumla Fugazii +1 yıl Yarasın :D Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. çay içip müzik dinliyorum 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. O ne ki 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Antep fıstıklı hurma Yorumla