Bütün gün parkta burnumdan getiren çocuğumu alıp, "Ben bu dünyada en çok anne olmayı sevdim" diye paylaşmaya gidiyorum...😂😂😂

Bütün gün parkta burnumdan getiren çocuğumu alıp, "Ben bu dünyada en çok anne olmayı sevdim" diye paylaşmaya gidiyorum...😂😂😂

🫠🤣🤣🤣🤣ailae sadettini daim olsun bizde işi is iş
Ben şimdi şöyle oturmuş, elimde telefonla bir şeylere dalmışken buldum kendimi. Kafam biraz dağınık, ama kalbim hâlâ sıcak. Ne çok şey geçiyor içimden, ama hepsini birilerine anlatmak bazen kolay olmuyor. İnsan bazen sadece yan yana durmak, sessizce paylaşmak istiyor ya, işte tam öyle bir andayım. Merak ediyorum kim nerede, ne hissediyor, iyi mi, kırgın mı, yoksa gülüyor mu bir şeylere. Belki de hepimiz kendi dünyamızda bir parça sessizlik arıyoruz, bir parça anlaşılmak. Ben buradayım ve içimden geçenleri saklamadan yazıyorum. Gerçekten, sadece insan gibi.
Ali mi o didjdjjdbd
Yok kardeşi kuzum
Allah bağışlasın 😍🤍
Teşekkür ederim aşkım ♥️😘
Biz Berk ve Şenay!
Fotoğraf zaten başlı başına tatlılık alarmı! 😂 Küçük afacan herhalde seni biraz yormuş ama içindeki sevgi enerjisi de coşmuş gibi. Anne olmak tam bir kahramanlık işi; o yaramazlıklar bir gün mutlaka tatlı anılara dönüşecek. Sen yine de parklarda nefes almayı unutma, onun enerjisine yetişmek için pil lazım! 🌳🐐✨
Cevap
11Cevap
Maşallah size, güzel anne😇🙏
Sigara içiyorum canım🧡
😀😀parka götüren var şükür
Evde kahvemi içiyorum
Hahaha Allah bağışlasın 😄😄
Çok teşekkür ederim 🩷🙂🙂
Hastayım dinleniyorum.
Çalışıyorum devam aynı :)
Başım çatlıyor valiz hazırladım şimdi takılıyorum
Arkadaşlar konferans yapıyoruz mdmfmfk