Beynim çok karışık?

Napcam bilmiyorm üniversite sınavına girdim ailem diyor şehir dışına yollamam evde de kalıp gitmesem hep hizmetlerini görüyorum grip bile olsam evde o temizlik yapilicak diyen bir annem var kavga edince sen erkek meraklisisin öl kurtulam diyor babam bazen iyi bazen kötü bana sularını bile benden istiyorlar arayıp o kadar ki gitmeye halleri yok bakkal temizlik ağır iş evdeki a dan Z ye bütün işler bende bazen annem yardım eder hakkını yemem ben küçüklüğümden beri az sevgi gordum ailemle kavga edinc yeter gidicem diyorum ufak güzel bir laf duysam kıyamıyorum anneme evlenmek istiyorum demiştim yaşın küçük daha 19 yaşındasın hayatını yaşa diyor ama hayat dediği evde iş yapmak bu yaşıma kadar bir kere arkadaslarimla kız arkadaşlarımla kafede oturmamism kavga ediyoruz annemle ablamla konuşurken okuyup napcak kirası faturaları nasil kavuşacak babası diye ablama dert yanıyor ablamla para kazanmaya kolay baslayamaz diyor anneme hak veriyor sevdiğim adam kaçalım seni affederler bir müddet sonra diyor bende şöyle düşündüm bugün gidip tercih yapicaz eğer babam şehir dışında okumama izin vermezse sevdiğim adamla gideyim zaten birbirimizi yeni tanimiyoruz 2.5 sene oldu ayriyetten aklim çok karışıyor beni küçüklüğümden beri el alem için yaşattılar namusumuz onların ağzına diyorlar annem hep babanın basjnj öne eğme el aleme diyor napicam bilmiyorum ağza alınmayacak küfürler ediyor annem bana kavga edince

Beynim çok karışık?