Söylersem fikirleri degişebilir yeni iş bulana kadar soylemiyim dimi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSöyle, belki maddi durumu iyi kısmet bulurlar. Zira bu nişanlın, sağlam bir işçi değil. Çünkü işlerine yaramayacak olanları, zam geldi diye işten çıkarırlar. İşini iyi yapan bir işçi, asgari ücrete zam geldi diye; çıkarılmaz.. Çünkü iyi bir işi öğrenmiş işçi de zor bulunur. Böylece Nişanlın, sağlam bir iş bulmakta güçlük çeker.. Fakirlik içinde yuva kurmak da çekilmez. Zira boşanmalar, ekonomik sıkıntılardan dolayı olur;genelde
49 Yorumla
Soran+1 yılİşe girdiginde izine ayrilanlarin yerine onu almislar izine ayrilanlar işe dönünce işciler fazla oldu ve maaş artişida etkiledi çikardilar
- +1 yıl
Evlendikten sonra, kavga ederek ayrılmaları daha kötü.. Zira boşanan bir kadının, sonradan yeniden evlenmesi zor oluyor bir de erkek cinayetine kurban gidebiliyor. Bu yüzden, ben çok faydalı bir yorum yapmışım.. Maddi durumun yoksa, evlenmeyecen. Evlenirsen de bu acı sona katlanırsın. Şayet benim de durum yok ve hiç manita bile yapmıyorum.. Çünkü, her şey para..
- +1 yıl
Sadece sağlık ve cennet parayla satın alınmaz. Bunu haricinde her şey, paraya bağlı..
- +1 yıl
Kendi durumunu göz önüne alarak başkasının hayatını hakkında başkasının hayatını etkileyecek yorumda bulunma. Belki evlendikten sonra daha değişik bi yol olucak
Daha belirgin şekilde değişecek hayatı belki zenginleşecek nerden bıkıyorsun yoksulluktan dolayı kavga edip ayrilcaklarini. Belki bu yorumunla cocugun hayatını olumsuz etkileyeceksin. Vicdanın rahat edicek mi o zaman. Yapmayin agalar yapmayın kimsenin hayati gidişatı hakkinda olumsuz yorum yapmayın. Ben bundan 10 sene öncelerde asgar ücretten biraz fazla maaş alıyodum
İyi durumda değildim ama işimi kurdum şimdi haftada 10 asgari ücret le eşdeğer para kazanıyorum sana örnek olsun bu - +1 yıl
Karar, soran bayanın.. Ben, ancak piyasayı iyi bilen BİR Avukat olarak yorum yapayım dedim. Bu zamanda Avukatlar bile, 6000-7000 ne çakılıyor. Mühendisler de aynı.. Çok mühendis, tanıyorum. Zengin var mı var ama ortalamaya etki bile etmiyor. Bu durumda Zam geldi diye işten çıkartılan işçileri de iyi bilirim. Hepsi, Suriyeli istilacılar yerine tercih edilecek işçiler. Bunlar, hiç bir yerde uzun vadeli iş bulamaz; ta Kİ Suriyeli ve Afganlar gidene kadar.. Akp kazanırsa, hiç gitmeyecekler ki ; kazanacak maalesef.. Yani bunlar, daha iyi günler.. Tüm bunları göz önünde tutarak, plan çizmek lazım ki ; kadın mağdur olmasın.
- +1 yıl
Haklı aslında ama ortam o kadar kötü ki, ülkeyi yönetenler hem enflasyonu uçurdu hrm de sonradan asgari ücrete zam firmalar planlayamaz bu kadsr anormalliği bizim burada fabrikalar çok eski elemanmış, çok faydalıymış vs bakmadsn çoğunu çıkardı. Ama şuna katılmıyorum kadınlsr boşanınca zor eblenmiyor aksine daha kolay evleniyor onlstın her yaşta alıcısı çıkıyor. Erkek terörü vs de çok spesifik şey.
- +1 yıl
Çalıştıgım yerde 15 senelik adamı düşünmeden cıkmasına müsade ediyolar cıkarmmyolar tazminat vermemek için cıksın istiyorlar babanın işi olmadıgı sürece hiç bir yerin garantisi yok bu düşünceyle kimse yuva kurmasın o zaman ki baba yeride batabilir iflas edebilir belki adamın nasibinde o yer yok başka giricegi yerde cok iyi tutunucak
En İyi Cevaplar
+1 yılfikirleri ne yönde değişecek mesela? eğer iş bulana kadar bekleyelim diyeceklerse, bunu söylemek hakları, çok iyi bi ekonomik gücü yoksa erkeğin, zorlanırsınız. ama eğer işsize kız vermeyiz gelmesin diyeceklerse bence aileni değiştir sevgilini değil.
44 Yorumla
Soran+1 yılBen 21 yaşındayım o 29 ailem bu yaşa gelmiş neden hala düzenli işi yok diye vs başka konulardan iliskimize en başından beri karşılardı zor kabul ettirdik ve bu surectede bu olay üstüne gelince soylememe karari aldım işi gene bulur
- +1 yıl
çok yanlış bir düşünce... Ülkenin durumu belli, işsizlerin sayısı belli. Eskiden derlerdi, iş aslanın ağzında diye. Şu anda bence midesine bile indi yani. iş bulmak çok zor... işi olup da o işine devam edebilmek büyük başarı. Belli başlı meslek gruplarında değilsen zaten tetikte beklemen gerekiyor bu dönemde maalesef. Eğer ruh eşini bulduğuna inanıyorsan ailenin ne dediği çok da önemli değil bence.
+1 yılÇok kötü durum olmuş gerçekten nasıl bir çırpıda yaptılar, hemen söyleme çünkü kendisi de istemez o yüzden kendisi mi kötp hisseder ona bakışları ve yorumları kendi dışında gelişti içten içe çok üzer kırılır o yüzden biraz bekle umarım çok daha iyi iş bulur.
20 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAilenden böyle birşeyi saklamamalısın bence. Bundan dolayı işi bozarsa ailen net karaktersizdir. Çocuk napsın sanki kendi mi istifa etmiş. Alenin bunu anlayışla karşılayıp yeni iş bulmasına bilhassa yardımcı olması lazım.
11 Yorumla
Soran+1 yılAilem en başından beri onu istemiyor karsilar ben vazgecmiyorum diye mecbur kabul ettiler onlara bahane cikar sadece soylersem
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
77Cevap
+1 yılKardeşim milletin dediklerine kafanı takma ve kulakta asma!
Hayatımızın her anında zorluklar vardır ve olacakta. Buda sizin karanlık bir döneminiz belki de. Beraber el ele atlatırsınız. Yuvanızı da kurarsınız içinde de mutlu mutlu yaşarsınız.
Bu hayat senin hayatın. Bir kardeşin olarak şunu sana net olarak söylemeliyim, bu hayatı sen yaşıyorsun. Başkalarının senin hayatına burnunu sokmasına izin verme. Mutsuzda olsan senin mutluda olsan senin!
Hayatında ne yaşarsan yaşa yaşadıklarından pişman olma. Başarısızlık senin için tecrübe olur tekrarlamazsın. En azından hangi yoldan gidilmeyeceğini biliyor olacaksın. Başarılı olursan hayatını ona göre şekillendirirsin.
Ailene sorup sormama meselesine gelince :) Emin ol eğer ailen nişanlını seviyorsa göz yumarlar. Ama sevgi yoksa yarın evlenince bir kulp yine bulurlar. Bu dönem çok zorlu geçecek. Kendinizi hazırlayın, kimsenin dediklerine kulak asmayın gerçekten birbirinizi seviyorsanız.
Sağlıcakla ve mutlulukla kal.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılSöyle tabiki ayrıca o düzenli bir işi olmayana kadar da evlenme lütfen kendi hayatını karartirsin. Bazi erkekler yorumda delirmiş gene kızlar paralı erkek sever cart curt diye de manken gibi kızlar yanlarından geçince ağzının suyu akmayan sürekli öyle biriyle birlikte olma hayali kuran erkeklere laf yok zaten. Ayrıca bu tür acıtasyon yapan erkeklerden bence tamamen uzak durulmali. Parayı bulunca erkeklerin ilk yapacakları şey sevgilisini eşini değiştirmek oluyor o yüzden boş boş yorumlara aldanma. Para her şey olmayabilir ama çok şeydir. Ve mutluluğu satın alabilirsin onla
10 Yorumla Tabiki ailene söyle , seni seven erkeği ANNENE BABANA işten atılmış diye yargılat assınlar hemen.. Tamda bu ülkedeki kızlara uyan bir soru olmuş sorduğun soru 2+2=4
MAAŞINA göre erkek seç , Türk kızları genelde öyle yapıyorlar..
Aşağıda bir erkekte TAM senin duymak istediklerini söyleyip
KRALDAN ÇOK KRALCIYI oynamış.. ne güzel bir ülkeyiz.
Bencede sen şuanda o çocuğu işten çıkartıldı parası az maddi durumu şu an bozuk diye SAT.. SAT ki o çocuk maddi durumu düzeldikten sonra kendisini PARA için değil kalpten ve gerçekten seven birini bulduğunda doğru düzgün mutlu bir evlilik hayatı yaşayabilsin. Hem senin ANNEN BABANDA kızar sonra sana böyle fakir sefil birini neden sevdin diye.. hiç yakışıyor mu senin gibi pirensese di mi..00 YorumlaAile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Ailen söyle ve işten çıkartıldığı için çocuğu istemeyeceklerse aileni dinleme.
Bu rezalet ekonomide bir insan işten çıkartıldığı için nişandan vazgeçemek ne demek? En profesyonel ve tecrubeli insanlar bile işsiz kalıyor ülkenin bu durumunda.
Ama eğer sen de aynı düşüncedeysen yani işten çıkartıldığı için çocuktan vazgeçecek bir kafa yapısına sahipsen hemen ayrıl.
Ayrıl ki çocuğun mutlu olabileceği biriyle olmaşansı olsun hiç olmazsa.
10 Yorumlaay dalgamı geçiyorsunuz ne olmuş yani işden çıkarılmışsa insanlık hali yani sırf parası için ailen eşini sevecekse hiç sevmessin 1. Belini doğrultacak birkaç lokma,
2. Vücûdunu soğuk ve sıcaktan koruyacak bir hırka,
3. Başını sokacak bir ev. olsun yeter tabi en başta imanı bir insanı parasına göre yargılamayın00 YorumlaBen 28 yıl işçi olarak çalıştım hiçbir patron beni işten çıkaramadı.
Çünkü bulunmadık hint kumaşı idim.
Sıradan insanların hiçbir güvencesi yoktur.
Aşk gibi şeyler 3 gün sonra biter sonra kavgalar başlar.
Para herşeyin başıdır.
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan senin fikrinin değişip değişmediği konusu. Senin fikrin değiştimi? Ailenin fikirleride değer ver ama.. bu süreçte.. nisanlinin işten cikarilmasi ayrılık sebebi olmamali. Belki daha iyi bir iş kazanc kısmet olacak. Bu seferde gel.. barışalım mi diyicen. Sevgi saygı sadakat.
güzel ahlak.. varsa her şey olur. Bunlar nisanlinds yoksa asıl ailene söyle. Bunlar çok daha önemli bence.00 Yorumla
+1 yılVallahi güzel kardeşim aşk güzel bir şey Evlenmek de güzel ama yoksul isen bunların Sürdürülebilir olması maalesef mümkün değil Özellikle bu saatten sonra karı kocanın çok sağlam geliri olacak ki evlilik yürütülebilsin
Şöyle evlenebilirsin yokluktan şikayetçi olmayacaksan evlenebilirsin10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme bir müddet sonra söylersin. Hep bizi yönetenlerin abuk sabukluğundan firmalar önünü göremez oldu, daha önce fazla artırdılar asgari ücreti, temmuzda zam olacağını nereden bilsinler. Enflasyon çok fazla yüksek zaten.
11 Yorumla- +1 yıl
Ya da söyle ne olscaksa olsun.
bence söylemende yarar var... Atalarımız ne demiş, yalancının mumu yatsıya kadar yanar... Bu devirde evlilik zaten zor ancak illa evlenecem ben diyorsan da, işe girmesini bekleyebilirsin ya da sen çalışıyorsan evlenip bir süre o şekilde hayatınızı ailelerin de yardımı ile idame ettirebilirsiniz.
10 YorumlaNişanlınla senin aranda olan birşeyi neden ailene söyleyesin ki? Ne gerek var? Evlendiğinizdede en ufak sorunda ailene söyleyecek misin? Gerek yok. Beraber oturun çözün.
10 YorumlaEvlendiğinde ilk sıkıntıda bırakacaksan sevdiğini, şimdi bırak!
Karakterin sevdiğinin arkasında duracak gücü vermiyorsa, hak etmediğin insanlara ümit verme lütfen.
Işıkla kal...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Yani ailene soylesen nolcak annen baban yok dedi diye birakcaksan nisani simdi at. Yazik ilerde cocuga bsy olsa demekki birakcan gitcen. Simdiden gitte bari bi kere aglar arkasinda durcak kadin bulur.
10 Yorumla
+1 yılaynısı basıma geldi diyebilirim bence söylemelisin iş bulmalarına belki katkıları bile olabilir
20 Yorumla
+1 yılmaaşı için mi evlendiriyorlar evlediniz diyelim işten çıkartılar boşanmanı mı söyleyecekler bence sormadıkları sürece kimseye söyleme sorarlarsa söylersin
00 Yorumla
+1 yılZırt pırt herşeyi ailene yetiştirmene gerek yok diye düşünüyorum. Sadece etraf karışır. Tantana olur.
Biraz zaman ver Nişanlina. Bir süre sonra Yeni bir iş bulmazsa söylersin ama saten ailen o sıra içinde öğrenmiş olur
Ama hemen bir şey duyar duymaz yetiştirmeyin. Ilişkinizi koru.
Herkesin başına geliyor.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. bulur ya yeni iş. bence moralleri bozma. evlenecek adam ne yapar eder iş bulur. ve asgari ücrete zam sebebiyle işverenler cıkartıyorlar maalesef. işletme sahipleri
00 YorumlaAilenin nişanlına iş bulma konusunda Yardımı dokunacak ise eğer söyle değilse söyleme En azından bir süre bekle bir ay içerisinde iş bulabilirse oraya devam eder bulamazsa paylaşırsın durumunu
01 YorumlaBöyle bir düşünceye sahip bir ailen olduğuna inanmak istemiyorum.. öyle saçma şey olmaz. Evlendiğinde, işten çıksa boşanacak mısın? İş bulunur.
00 Yorumla
+1 yılİlk olarak ailene dürüst olmalısın ve erkek arkadaşında bir iş bulup çalışacaktır. Bu sebeple ayrılmazsınız ama sadece belki nışan ertelenebilir. Ama ailen anlayışlı ise bence erteleme vs olmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılİlk olarak ailene dürüst olmalısın ve erkek arkadaşında bir iş bulup çalışacaktır. Bu sebeple ayrılmazsınız ama sadece belki nışan ertelenebilir. Ama ailen anlayışlı ise bence erteleme vs olmaz
00 Yorumla
+1 yılelbette söyle. Ya hemen iş bulamazsa ve ailen de bir an önce düün dernek isterse ne oalcak.
bu tür şeyler saklanmamalı10 YorumlaAile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı. Söylemezsen ileride aç kalırsın işsiz güçsüz diye adama laf yapar bide boşanır üzülürsün
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsgari ücretliden daha kötüsü işsiz koca. Yani sevgiline içtenlikle üzüldüm ama işsiz biriyle evlilik olmaz. İşsizi geçtim asgari ücretli ile bile olmaz daha çocukların falan olcak
228 Yorumla- +1 yıl
@met96 onu bunu bilmem. kadın zenginde olsa , zengin kocayla evlensin. Zengin adamda bi zahmet fakir kız alıversin yazıktır. Evin geçimi erkeğin üstündedir. Zengin cimri olmayan koca iyidir kızlaaar sonra ben gibi sürünürsünüz. Ben zengin adamla evliyim ama sürünüyorum neden çünkü cimri🤦🏻♀️
- +1 yıl
Valla 4-5 milyon değerinde mal varlığım var fakir kızla falan evlenmem bana yakın maddi durumu olması lazım kimsenin ekonomik yükünü çekemem. Çalışan ya da ailesinden iyi bir miras kalan kadın istiyorum onun haricinde bekar kalırım daha iyi kendim kazanır kendim yerim deli miyim ben işsiz ve aileden mirası olmayan kadınla evlenecek
- +1 yıl
@met 96 aferim. sende kendine göre haklısın. bu yorumuna söyleyecek lafım yok. biz istiyorsak sizlerde isteyeceksiniz elbet. sen pek zengin değilsin, benim eşim aşırı zengin. cimrilikten harcamıyorki dahada zengin oluyor. anca ölünce rahatlarım belki, kimin öleceğide belli değilki🤦🏻♀️ ben zenginlik yaşamadan ölmek istemiyorum.🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılMet96 köylü arsa zengini çomar paranı al bi yerine sok ya da kendin gibi köylü zengini birini bul. Benim param var eşim kadar ama olmasaydı da fakirle evlenmezdim çünkü kadın çocuk doğurunca bir süre çalışamayacak, o sırada erkeğin ona bakabilecek durumu olması lazım. Kadınsızlıktan kadın düşmanı olmuş çomarların ne düşündüğünü kimse sallamıyo neyseki
Cevap sahibi+1 yılBoş yapma eşimle aynı kazanıyorum diyorum. Sense ne çocuk doğurabiliyosun ne evde bi ske yarıyosun. Bakıma ihtiyacı olan sensin. Arkan toplansın gırtlağın doysun çocuğun doğurulsun bakılsın bi de seninle aynı parası olsun. O kadın seni niye alsın? Dertsiz başına dert olasın diye mi?
- +1 yıl
Ben eskiden aşcıydım ve 3 yıl yalnız yaşadım yemek, temizlik gayet iyi yaparım ayrıca evlendiğim zamanda evde yemekleri ben yapacağım senin gibi iki yüzlü değilim ben karşımda ki insanın çalışmasını istersem bende ev işi yaparım ama sen asgari ücretle çalışan adamla evlenme diyorsun aylık 5 kuruş geliri olmayan kadına ama ben çalışıp para kazanırken çalışan para kazanan kadın istedim diye laf ediyorsun asıl erkek düşmanı sensin
Cevap sahibi+1 yılEvet asgari ücretliyle evlenmesin. Çocuklara yazık. Çocuk yapmıcam sadece sevgilimle gönül eğlicem diyosa evlenebilir sıkıntı yok
- +1 yıl
Ayrıca asgari ücretle çalışan çiftlerin bende çocuk yapmasına karşıyım doğacak çocuk için ve aile için büyük sıkıntı ama bunun kadını erkeği yok asgari ücretle çalışan erkek ve kadın benim gözümde eşit yani kadının çocuk doğurma özelliği var diye asgari ücretle çalışanı beğenmemesi saçma çünkü ülke de zaten çoğu erkek ve kadın asgari ücret kazanıyor tüm kadınlara yetecek kadar paralı erkek yok ki parası olan her erkek de öyle bir kadınla evlenmek istemez bu yüzden evlilik de sorun yok ama çocuk yapmaları sıkıntı
Cevap sahibi+1 yılÇocuğu doğuran kadın, erkek istediği zaman boş ver olup gidebiliyo
- +1 yıl
Ben çocuk falan istemiyorum ülkeye Suriyeliler doldu kıtlık var bu dünyaya çocuk falan getirilmez çocuk yapmamaları doğru olur ama kadın çocuk doğurduğu için paralı erkek isteme hakkı yok zaten erkeklerin de geneli bunu kabul etmez doktorlar, öğretmenler, avukatlar ve daha bir çok meslek den erkek kendi mesleğinde ya da yakın bir meslek de kadını tercih ediyor olması gereken de bu aynı şekilde ev işi de ortak olmalı.
Cevap sahibi+1 yılEv işinin yarısını yapcaksan tamam haklısın
Ailen evlenmiyor sen evleniyorsun sen calismiyorsan geçim sıkıntısı cekecekseniz biraz erteleyebilirsiniz sadece yoksa iş sorun değil bence
00 Yorumla
+1 yılNeden ilişkinizi kendi içiniz de yaşamıyorsunuz elbette aileler dahil olacak ama her noktaya değil elbette
00 YorumlaHer zaman dürüst olun saklamanın size hiç bir faydası olmaz, gelecek içinde endişe etmeyin sadece geçinmek için ufakta olsa birer adım atın
00 YorumlaYeni is bulana kadar soyleme bence. Ama ailen de isini kaybetti diye destek olmak yerine istemeyeceklerse nisanlin icin uzuldum..
00 Yorumla
+1 yılNe yani bu adam issiz kaldı diye seni evlendirmiyecekler mi ne alaka
02 Yorumla
Soran+1 yılAilem onu istemiyordu karşılardı ben vazgecmedimi gördükleri için mecbur kabul ettiler o yüzden
- +1 yıl
İşiniz zor Allah yardımcınız olsun iş bulana kadar söyleme
Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Aynı şey benimde başıma geldi ve sakladım hemencecik buldu sonradan
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılSöyle, söyle yalanla mutluluk olmaz... Hem sen seviyorsan fikirleri değişse ne olur ki?
00 Yorumla
+1 yılSaklama ailenden bir şey sonuçta senin kötülüğünü isteyecek değiller
00 Yorumla
+1 yılAilenizden her şeyi saklayın. Dost tavsiyesi. Ailelerle bir şey paylaşılmaz.
00 YorumlaSöyleme tabi değişir. Kapaktaki sahne hangi filmden bilen varsa yazabilir mi arkadaşlar :)
00 Yorumla
+1 yılSöyle bence ailenin bilmesi lazım hem kafan rahatlar hem fikir oluşturulur sevgilinide üzme
00 YorumlaNeden çıkarıldı o önemli, iş bulmak zor bu devirde aşkta karın doyurmuyor. Bir yere kadar.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNişan olacağı zaman zam geldi diye işten çıkarmak yanlış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsla ailenden bir şey gizleme.. Herkes bir gün terk etse (olur mu olur) ailen yanında olur. En fazla nişan tarihiniz ötelenir ailen de sende çok seviyor ve güveniyorsanız.
00 Yorumla
+1 yılCidden Allah belalarini versin oyle patronlarin, bencede soyleme is bulana kadar
00 Yorumla
+1 yılAilene soylesen veya söylemesen ne degisecek anlamadim sanırım maddiyata önem veriyorlar
00 Yorumla
+1 yıl21 yasinda evlenmenin hic bir akilli yonu yok afedersin sirf cinsellik yasayacaksin diye kendini niye atese atiyorsun, pisman olacagin bir seyi niye acelece yapiyorsunuz
26 Yorumla- +1 yıl
Evlilik legal kabul görülen cinselliktir heleki o yaşta 21 yaşında evlenmenin hiçbir izahı yoktur şu an ki gunumuzde
- +1 yıl
Neden yanlış olduğunu düşünüyorsun , şu an ki günümüzde, kızlar maalesef hiç olgun değil butun gun süslenmesi sosyal medyası bir taraftan kafada sürekli bir sevgili modeli, yani bu bir akım evlendiğinde ise bu aklımdan mahrum kalacağindan bir süre sonra şikayetler baslayacaktir
- +1 yıl
Yani o dediğin de olabilir ama büyük oranda cinsellik de yatabilir bu olmayacak bir şey değil sonuçta yine sevdiği birisi bu kisi
+1 yılSoylemelisin tabi ki. İnsanlik hali bu. Bir isten cikar baska bir ise girer.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu işten çıkartmaları o kadar sinir oluyorum ki anlatamam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAman evlenipte ne yapcan fυckbυddy olarak takılın
10 Yorumla
+1 yılBu ne biçim aile lan iyi gününde yanında olurlar kötü gününde yalnız bırakırlar çocuğun suçu yokki burada söylesen fikirleri degişirse o ailede problem var
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. bence söyle iyi günde kötü günde hep birlikte ailesiniz siz
00 YorumlaUzun zamandır işsizim, maaşlara zam geldiği için daha kötü oldu piyasa, kimse işçi almıyor alanlar çok büyük ve çok çalıştıran firmalar. Asgari ücrete zam aslında işciler içinde kötü oldu :(
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çoğu şirket yeni tazminattan faydalanamasın diye, verim alamadıkları personelleri çıkarıyor.
00 Yorumla Sakla bence. Sen zaten çalışıp eve bakarsın bi süre. O ara sevgilin iş bulur. Sonra çocuk vs. Mutlu mesut 🤗
00 Yorumla
+1 yılSöyleyebilirsin bence sonuçta isteyerek olan birsey değil belki anlayışla karşılayıp yardımcı olurlar
00 YorumlaAileden habersiz ciddi islerde yürüme bence herşeyi söyle
10 Yorumla
+1 yılÇok kötü olmuş gerçekten keşke devlette bir iş bulabilse
00 YorumlaBugün çıkar yarın bi ise girer söyledin mi ailene bence söylemeseydin daha iyiydi
00 Yorumla
+1 yılBence söyleme sonradan sıkıntı yapıp üstederlerse söylersin
00 Yorumlaİş bulamazsa ertelenecekmi yani nişan. Bu zamanda ailende normal karşılar belkide
00 YorumlaGizlenecek saklanacak bir durum değil, hayatta olabilecek şeyler. omur boyu o işte çalışacak değil.
00 Yorumla
+1 yılNe değişecek söyle herkes iş baksın sevgiline
20 Yorumla
+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılBekle biraz acelen yoksa tabi
10 YorumlaYani biraz bekle belki iş bulur
10 Yorumla- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Nişan arifesinde maaşlara zam geldi diye sevgilimi işten çıkardılar, aileme söylemeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler