Ülkemize hiçbir katkısı olmayan VASIFSIZ insanlar anca kendilerince yurtdışına giden insanlara sallar bence şahsen ben gidene sonuna kadar hak verir saygımı duyarım

Ülkemize hiçbir katkısı olmayan VASIFSIZ insanlar anca kendilerince yurtdışına giden insanlara sallar bence şahsen ben gidene sonuna kadar hak verir saygımı duyarım
Görselde ki üslub, pek hoş bir üslub değil.
Gidenleri vatan haini olarak ilan etmek, nankör ilan etmek, omurgasız ve satılık olarak nitelendirmek, asla ne bir din görevlisine, nede insanlığa yakışmaz..
Bu ülke de ilk defa yurtdışına insan gitmiyor..
1965 - 70 lerden beri yurtdışına giden Türkler var..
Peki onu da geçtik, sayın cumhurbaşkanının çocukları, damatları neden amerika mezunu ve amerika vatandaşı o zaman?
Onlar da vatan haini, nankör, omurgasız ve satılık o zaman..
Onu da geçtim, peki bizim ülkemize elini kolunu sallayarak girenler ve bunlara göz yumanlar mı masum o zaman?
Bu ülkede ilk gidenler ihtiyaçtan gitti..
Daha sonra ki gidenler, ülkemizde hak ve hürriyetin olmamasından dolayı gitti.
Daha sonra başörtüsü gibi durumlardan dolayı, imkanı olan aileler evlatlarını gönderdi..
Şimdi ise, hem adaletin, yargının, yasamanın olmaması, hem yüksek enflasyon karşısında halkın ezilmesi, hem de işsizlik nedenleriyle insanlar gitmek istiyor..
Bu adamı ilk defa görüyorum ama kıt olan millet yine taraflı. Adam haklı aslında sorun yurt dışına çıkmak değil giderken sergilenen yaklaşım. Gayet haince
Yoksa giden gitsin.
Cevap
4Cevap
adam kim bilmiyom ama yurtdisina gideni degil giderken artislik yapanlara laf etmis ve iyi demis.. ukrayna'ya giderken turkiye birini daha kaybetti diye paylasim yapip putin ukraynaya girince turkiye guzel ulkem beni kurtar diye paylasim yapan adami (!) unutmadik
Gitmek isteyen gider, kalmak isteyen kalir. B. k atan kendi vasifsizligina baksin. Kimse kimsenin kahrini, siddetini, krizini cekmek zorunda degil. Milliyetcilik diye bi zimbirti cikartmislar onu da malum yerlerinden algiliyorlar, islerine baksinlar.
Ne kalana alim ne gidene hain diyebilirsin. Zamanında işci olarak gidenler hain miydi? Hepsi de yıllarca yazları gelip milyonlarca € katkıda bulundular ülkelerine.
Profilden belli zaten başımıza ne geldiyse bu dindar dinsizlerden geldi Allah kahretsin hepsini. Fin kardeşliği diye mülteci kampına çevirdiler ülkeyi
yurtdışına gidenler hakkında şunh düşünüyorum iyi yapmışlae imkanım olsa bende giderim
Ne acı kendi ülkesinden kaçmak isteyen insanlarımızın buna mecbur kalması üzüyor herkes farkında çünkü kim neden bu ülkede yaşayarak kendini rezil etsin hayatını kurtarabilen gidiyor sonuna kadar hak veriyorum o yüzden
Halil’in dinini… Halil bir o evladıdır. Giderken Halil’in anasını s… gitmemek lazım demek istiyor
yurt dışına kalıcı gittiklerini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?