1 hafta sonra falan sevgilim ailesi ile buluşacağız ben küpe takıyorum tek kulağıma. Kız arkadaşım dedi ki "en azından ilk kez buluşmanızda küpeyi çıkarsan olur mu?' dedi
Fakat ben kendimi kimse için değiştirmek istemiyorum. Çıkarmalı mıyım?
1 hafta sonra falan sevgilim ailesi ile buluşacağız ben küpe takıyorum tek kulağıma. Kız arkadaşım dedi ki "en azından ilk kez buluşmanızda küpeyi çıkarsan olur mu?' dedi
Fakat ben kendimi kimse için değiştirmek istemiyorum. Çıkarmalı mıyım?
Aile seni kabullenene kadar çıkar kabullendikten sonra bişey demezler gözleri bile görmez emin ol. Örneğin kız arkadaşın ailenle tanışmaya cropla gelse sende hayatım daha kapalı bişey giyer misin desen o da seni kırmayıp giymek zorunda. Siz birbirinizi olduğunuz gibi seçebilirsiniz fakat aileler çok farklı açıdan bakabilir olaylara kırma sevgilini çıkar bence.☺️
Cevap
4Cevap
E bu daha kötü öneri. İlk buluşma da çıkar sonra tak ne olacak sonra gördüklerinde kabul mü edecekler
Asla çıkarma, sadece küpe diye de düşünme, olmayacaksa bbaştan olmasın kimse için görüşlerini isteklerini bastırma
Böyle küçük ricalarda inatlaşmaya gerek yok, demek ki ilk izlenime önem veriyor ve sonra rahatça takman için sebep sunuyor.
Ailesinin on yargilari varsa bunlar olmadan salt sekilde sizi gormelerini istiyor olabilir. Bu degisim degil minik bir yardimlasma.
Bunun değişmek olduğunu sanmam kendi yanında istediği bir şey değil sonuçta.. ilk izlenim güzel olsun ve sorun olsun istemiyor sadece
İlk görüş, ilk izlenim her zaman önemlidir. Kendini elbette değiştirmemelisin ama aranizin bozulmasına sebep olmamali
Ben sizin yerinizde olsaydım küpemi çıkartmazdım sizi öyle kabul etmeleri gerekiyor
Oluyor bazen öyle aileler sevgilin istiyorsa bir seferlik pek sıkıntı değil bence
Hayir, neyssn osun
Çıkar bir şey kaybetmezsin
Çıkarma seni olduğun şekilde kabul etsinler
Bir seferlik çıkarıver, ne olacakmış.
Seviyorsan çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?