Sanki arkadaşının evine gider gibi olmuş. Bence ilk buluşma hasebiyle de daha resmi ve şık giyinmelisiniz. Bu giyiniş tarzınızın dışına çıkmak olmaz, karşı tarafa gösterdiğiniz özeni ve saygıyı gösterir.
Ailenin dünya görüşüne göre değişir. Ege, akdeniz tarafında oturuyorlarsa bu şekilde gidebilirsin veya şort giyebilirsin sıkıntı olmaz. İç anadolu ilinde yaşıyorsan dar pantolon giymen senin açından pek olumlu bir izlenim oluşturmaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu tarz olaylarda nefret ederim. Senin canın bunu giymek istiyor mu? Giy o zaman! Benim annem sevgilimin üstüne karışacak 1 hafta konuşmam. Takmayın bu tarz şeyleri rahatınıza bakın lütfen
Tişört pantolonla da gidilmez. Üzerindeki tişört biraz daha şaşalı bir şey olabilir, gömlek vs. Bir de saçını yap ve küpe falan tak takılarınla tamamla. Yanına alacağın çantaya dikkat et tamamsın. Ama bu kombine gidilmez aşk olsun.
Yani tişört yerine spor bir gömlek, şık bir kolye altına stiletto daha şık olurdu arkadaşlarınla pizza yemeğe gider gibi... özenli olmak kendinden taviz vermek değildir, karşındakine saygıdır
Bari gömlek falan giy kafeye arkadaşlarınla buluşmaya gitmiyorsun sonuçta
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu giyiniş konularında karşıya saygı olaylarını anlamıyorum niye benim ona saygım benim kendime saygımdan götürmeli ki. Olduğun gibi giyinsen ne var bunda. Ayrıca elbise giymeyi sevmiyor olabilirsin onlar da neyle karşılaştıklarını bilsinler. Veya oyun oyna senin bileceğin.