Psikolojik destek alıyorum , ailemi cok dusunmeme rağmen umursanmıyorum?

Arkadaslar felaket psikolojisi bozuk ailede yetistirildim. 22 yasinda bi genc kizim akrabalardan tut herkese kadar laf söylettiren bi ailem var benide dur sus o senin halan teyzen diye büyüttüler fiziksel siddetten daha fazla psikolojik siddet goruyorum. Ve panik atak geciriyorum artik kisacasi annem o kadar degisik birisiki defalarca konusmama ragmen beni israrla anlamayan tyt ve yks surecime saygi duymayip sürekli calis calis diyen birisi. Calismak icin ozguvenim o kadar eksikki sizr anlatamam sürekli dedigim dedik birisi. Teyzemler kendi kizlarini okutuyorlar annemin kanina girip o hala evde yatiyor mu sok şunu ise diyorlar ne alaka anlam dahi veremez oldum. Annemde bu süreçte tyt donemimde beni defalarca aglatti kavga etti benimle iste senden bi b+k olmaz senin yarin yasinda insanlar karinca gibi calisiyor sen anca oku bi halt olmaz gibi seyler dediler. Sinavim berbat gecti. Ve su detayida vermek istiyorum kucuklukten beri 16 17 yasima kadar disari cikamazsin onla gorusme bu arkadasinla konusma diye buyuttuler pandemiden beride 3 yildir cok ihtiyacim olmadikca disari dahi cikmiyorum. Gozumu acmamislar alistirmamislar benden simdi aksini bekliyorlar herseyden biktim agliyorum bunalimdan kendimi cok yetersiz hissediyorum cok pasif birisiyim herkesten azar yiyen cevabini veremeyen nolur yardim edin. Annem kadar degisik birisini tanimiyorum 😔😭😭 psikolojim cok bozuk

Psikolojik destek alıyorum , ailemi cok dusunmeme rağmen umursanmıyorum?