Evlenmemize 3 ay kaldı ne yapmalıyım çaresiz kaldım?

Nişanlımın ailesi köyde yaşıyor ben sevgiliyken az çok anlasam mutlaka bırakırdım çünkü bu durum beni çok düşündürüyor
3 ay sonra düğünümüz var ev tutuldu eşyalar alındı yerleşiyor kuaföre kadar ayarlandı. Sorun şu ailesi ayda üç kere neredeyse köyden gelip bunun bekar yaşadığı evde kalıyorlar hatta evde doğalgaz var rahat oluyor diyorlar yaşadığımız şehirde iki kızları daha var evli ve onların evi küçük damat var diye gelinim kızarsa bile oğlumun evine gelir kalırız demişler. Kayınvalidem hasta olduğu için şehirdeki hastaneye mutlaka gelmek de zorundalar her iki haftaya bir kontrolü var yetmez gibi kayınpeder geldiğinde yolda park edecek yer olmaz diye otopark da ayarlayalım da rahat edelim kafasında nişanlıma bir kaç kere anlatmaya çalıştım bu durumu benim ailem saygısız değil geldi mi bir gün kalırlar rahatsız etmezler seni diyor ama onlar böyle düşünmüyor çok rahat insanlar birde anneanneside onlarla yaşıyor geldiler mi üç kişi olarak gelecekler sabah işe gidicem evimde belki kullanmalarını istemeyeceğim şey olacak birde çok çok rahat bir aile herşeyi geçtim kayınpederin böyle sizin ev sıcak olur gelince rahat edelim diye vantilatör otopark bakması size gelir kalırız demesi kayınvalidenin doğalgaz iyi oluyor kışın sizde kalıveririz demesi belki şakasına diyo bilemem ama her şaka altında gerçek yatar birde o yetmez gibi ilk evlenince size gelmeyiz diyip annemlerde kalmaktan bahsediyorlar annem zaten yaşlı anneannemle babama bakıyor evde birde onları ağırlayamaz ki bu kadar rahatlık beni gerçekten çok korkutuyor nişanlıma bişi diyince ailem onlar benim diyor oyle uzun kalmaz diyor hemen kavga ediyoruz ne yapmalıyım çaresiz kaldım iyice

Evlenmemize 3 ay kaldı ne yapmalıyım çaresiz kaldım?