Merhaba arkadaşlar evliliğinize zehir eden kaynananızla yaşamak istermiydiniz?

Benim arkadaşım kayınvalidesi kızın herşeyine karışıyor yediğini giyindiğine atta affedersin oğlanla gerdek gecesine bile karışıyor neymiş ayıpmış filan ama kendisi evin gelini gibi evin pazarını mutfağını yemeğini kahvatıyı bile kendisinde oğlu bir şey demiyor annesinin sözüne bakıyor herşeyine alıyor gerdek bölümüne gelelim neyse kahvatıda gündüz göz göre göre yeni evli çiftin yanında telefondan elalemin karıları güzel kızları karıları gösterip bilmem emine emeli tatile geldi buraya bilmem gezmeye gidelim bilmem leylanın bekar kızı varmış güzel kızmış oğlana ayartıyor yani belki gizliden numaralarını verecek oğlana gizliden evlerine gittip yatacak belli olmaz böyleleri kaç defa şahit oldum kızın yanında ayartıyor ne ayıp birde tesettür ayakları yapıyor bence dininde olan insan yeni yuvaya ayırmaya kalkışmaz bilmem din ayakları milleti kandırıyor kaç defa gezmeye gitmişimdir onlara karının din yapısı yapmacık geliyor bana birde utanmadan bana gizliden arkadaşımı kötülüyor şerefsiz oğluda annesiyle birlik annesine katılıyor ardından bana sulanıyor neyse bilmem bahane onların bahçesinde masasından onlardan uzaklaştım bir daha mahtap olmamaya karar verdim mesafemi korumuşumdur hep çünkü öyle şerefsiz kızın evlilik hakkını yiyen insanlardan hayır gelmez ve yuvayı bozar böyleleri kızlar evlenirken evlenceğiz insanı iyi tanıyın ve araştır ailesi bozuksa evlenmeyin o kişiyle çünkü ailesi beş para etmez insanların hele anne ağızı bakan adamlardan yuva olunmaz adam dediğin karısına sahip çıkmalı evlilik namusunu korumalı karısının sözüne dinlemeli o yuva sağlam dursun biliyorsunuz ki yuvayı tutan ve güzelleştiren dişidir

Merhaba arkadaşlar evliliğinize zehir eden kaynananızla yaşamak istermiydiniz?