Aşk İlişkileri Azrail gelse sizin canınızı mı almasını seçerdiniz eşinizin mi? Kartalkalbi Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Soorrrrrru Güncellemeler+1 yıl Keşke anket yapsaydım Azrail gelse sizin canınızı mı almasını seçerdiniz eşinizin mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Benimkini 0 0 Yorumla
Mayysamira Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Women ahahahah olmak istemiyorum dicem de onun canini alsin 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl eşimle ortak nefret ettiklerimizin listesini verelim azrail kendi seçsin biz de rhat edeilim 0 0 Yorumla
panteistpapaz Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl eşimin canını alsın ki sevgilimle evlenebileyim 0 0 Yorumla
Erbarka Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Senin Azrail’e şöyle soru ile cevap vermen gerekiyor hangimiz daha az seviyorsa onu al 😁 0 0 Yorumla
Senac45 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Eşimin canını alsın ben öldükten sonra gözü başkasına kayabilir bense onun yasını hep tutarım rahat rahat uyusun 😂 0 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Eşimin ki tabjsi 0 2 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Eşiminki* Yorumla Kartalkalbi +1 yıl Eyvah bombacı mülayim Yorumla
ArzuRva Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Benimkini
Women ahahahah olmak istemiyorum dicem de onun canini alsin
eşimle ortak nefret ettiklerimizin listesini verelim azrail kendi seçsin biz de rhat edeilim
eşimin canını alsın ki sevgilimle evlenebileyim
Sormasına fırsat vermez benimkini verirdim, yaşadık da noldu
Senin Azrail’e şöyle soru ile cevap vermen gerekiyor hangimiz daha az seviyorsa onu al 😁
Eşimin canını alsın ben öldükten sonra gözü başkasına kayabilir bense onun yasını hep tutarım rahat rahat uyusun 😂
Eşimin ki tabjsi
Eşiminki*
Eyvah bombacı mülayim
O kimin alacağını bilir
Gelmişken ikimizin canını da alsın madem😮
Benim.
Aay hiç farketmez ya
Benimkini alsın.
Benimki
Benim