Anlayışlılık, dürüstlük, flört, saygı sevgi herşeyden işte düzgün bir insan olmazsada hic olmasın ama bir sorun var
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bu özellikleri istiyorsun ama sen de var mı bunlardan peki?
İsterim ama sapıtıyorlar iki sohbet ediyoruz sonra saçmalamaya başlıyorlar.
Dürüst karekterli yalansız riyakarsiz insana hasret kaldık zaten
Var evet çok istiyorum samimi isen istersen ben varım
İsteği kabul edermisiniz rica etsem xper artınca konuşabilir miyiz
Teşekkürler hanımefendi çok naziksiniz xper 2 olsun haberlesiriz
Bence görüşmeyelim bay
Neden
Sen zaten yolundasin paylaşımıni gördüm
Ne yolu hayırdır ne paylaşmışım
Kötü bir şey dememişiz yardım etmek istiyoruz nasıl isterseniz öyle anlayın sorun değil
Bay
Güle güle hanımefendi insanlık yapmakta suç olduysa eyvallah sorun değil Allah görüyor gerisinin önemi yok
Sanki kötü bir şey yapmışız ya da suç işlemiş gibi konuşuyorsunuz anlamıyorum sizide
İşinize geldiği gibi anlıyorsunuz kimse kimsenin içini bilemez düzgün konuşun insanlık yapmak suçsa helal olsun derim size
Noldu sustunuz bilmediğiniz kişiler hakkında bu şekilde konuşmayın insanlık yapmak istemek kötü bir şey mi yolundasin ne alaka o nasıl kelime Allah'a şükür şimdiye kadar kötü birşeyimiz olmadı rabbim görüyor öyle olanlar belli hiç merak etme
Numarani yazıp profil resmine koysana ben alınca sil hemen
Numaramı neden yazayım madem paylaşımı gördün ordan ulaşabilirsin
Çattık ya verme tamam alla ala yazma daha bildirim rahatsz ediyor
Numara farklı bir olaydir herkesle paylaşılmaz özeldir
Sus artik
Allah Allah triplere bak ne dedik sanki neyse ya hayırlı geceler
50000 kez bay dedim son olur İnşallah bay bay
İki güzel sohbet edelim dedik nerelere getirdin konuyu Allah'a şükür kendimden eminim ve diğerleri gibi değilim
Numara isteyen sensin neyse hanımefendi baya asabisin sanırım hayırlı geceler size nasıl anlamak isterseniz öyle anlayın hiç problem değil ama öyle biri değilim Allah'a şükür
Yalvardim vermedin doğru
İnsan gibi adam gibi muhabbet edelim dedik niye bu sinir hemen engel atmalar sanki sapıklık yaptık
Allah'a şükürler olsun öyle bir niyetim asla yok ve olmaz yani merak etme
Niyetinle ilgilenmiyorum konu kapandi
Başka türlü yazanlara bu şekilde tepki vermezsiniz insan gibi konuşmak isteyenlere nedense tepkiniz bu oluyor
Sıkıntı yok hanımefendi ben açıklama yapıyorum o tür zihniyet yok onu söylemeye çalışıyorum o tür olanlar kendilerini belli ederler zaten
Sana 1 sans verdim 2. si yok kapat konu
Şans neymiş hanımefendi
Herkes ikinci şansı hak eder ama o dediğiniz olay bu tür yerlerde yapılmaz özelde olur buraya yazınca bir ton insan var o tür zihniyetler ararlar Okey
Numara dedim kaybettin ve lütfen sus artik
Düzgünce arkadaşça konuşmak istedik hepsi bu neyse size iyi geceler asabi bayan
Madem öyle size desem siz yapabilir misiniz ulu orta yerde numara paylaşılmaz hanımefendi
Başka sosyal medyada özel istersin eyvallah o olur ama ulu orta olmaz
Ne kadar çok konuşuyosn engel mi atim illa
Atmışsın zaten adam gibi konuştuk leş pislikler gibi değil
Neyse kendiniz bilirsiniz sıkıntı yok kendimizi bozmadik bu zamana kadar Allah'a şükür bundan sonra da öyle yanlışımız olmaz küçük hanım size öyleleri denk geldi diye herkesi aynı kefeye koymayın
Hayırlı geceler çiğdem hanım kararınız değişirse buralardayım ama dediğim gibi bizde yanlış olmaz
Ölsem degismez
Çok büyük konuşmayın bence bir şeye bağlı kalıp yönelmeyin bakış açınızı değişin onu orada söylemek kötü niyetli veya o tür niyeti yönelim anlamına gelmiyor ulaşamadı sorusu varmış ordan bakabilirsin dedim kötü bir şey mi bu
Bir lafa göre insanları yargılamayın on yargılı olmayın bu yüzden kaybeden siz olursunuz yalnızlık bundan kaynaklanıyor
İnsanın niyeti önemli ve Allah'a şükürler olsun ki bugüne kadar o tür zihniyetler içinde olmadım tanısan böyle demezsin çevremde beni bilen bilir numaralarını bile verebilirim o kadar kendimden eminim
Profili incele istersen insanlara yardımcı olmak için bu siteye kayıt oldum bide dürüstçe dostça arkadaş olursa hepsi bu paylaşımlara bakabilirsin insanlık için yapıyorum
Bakabilirsin istersen profile bak incele problem değil istemiyorsan zorla değil ben kendimi sana açıkladım baya baya yazdım herşeyi gerisi size kalmış inanın amacım farklı değil zaten öyle olsa burada ne işi olur insanın dışarda çok var o tür şeylerden ama şükürler olsun ki bizde yok genede sen bilirsin ben yazdım herşeyi Allah büyük hayırlı geceler umarım doğru karar verirsiniz
Hayırlı akşamlar
hetgğn soruyosun amaç ne
Buladim icin ariyorum ve sana ne
Sen ne diyosan o he he (iste bu tarz sorunlu insanlar asla yazmasın)
dhdjdjd deli sin allah kuetarsın
Bulacağına hiç şüphen olmasın 😄
tam aradıgın benım
Evet istiyorum, ve istediğim de bu yönde
Ssk yol var mı
Gel Bugün işe başla 🙂