Diğer Arkadas olmak isteyen konusmak isteyen var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Gelin tanısalım konusalımm Güncellemeler+1 yıl 28 yas üstü olmaz arkadaslar 😆 Arkadas olmak isteyen konusmak isteyen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BaşPrens Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Evet var. Gel sohbet edelim sıkılıyorum çok 0 0 Yorumla
illakiseksariyorum Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl tabi ki yaz ama İstanbul 0 2 Yorumla illakiseksariyorum +1 yıl ama dürüstsen yaz bende oyun numara olmaz gerçek sevgi olacak Yorumla illakiseksariyorum +1 yıl ben 40 üstüyüm. tabi ki haklısın. görüşüne saygı duyarım. inşallah birini bulursun Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl yaş sınırı var mı? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla keremkayar +1 yıl kaç peki sınır Yorumla Soran +1 yıl 28 yas üstü olmaz Yorumla keremkayar +1 yıl peki iyi günler kendine iyi bak Yorumla
Ecee_eng Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Varr 1 17 Yorumla LibidoŞelalesi +1 yıl olur neden olmasın Yorumla Ecee_eng +1 yıl @LibidoŞelalesi sana demedim ben ama Yorumla LibidoŞelalesi +1 yıl 🥹🥹 benle arkadaş olmazmısın Yorumla kasri38 +1 yıl Sana demeyorrrmuss:)) Yorumla LibidoŞelalesi +1 yıl o zaman sana kayacam Yorumla LibidoŞelalesi +1 yıl Lan o anlamda demedim dkfkfdkfmkf arkadaşlık anlamında tövbe tövbe Yorumla kasri38 +1 yıl TM dfdfdfdf tövbe tövbe Yorumla LibidoŞelalesi +1 yıl gider ayak namusumuz gidiyodu fkfkfkfkkffm Yorumla kasri38 +1 yıl Kalbin fesat brooo:))))) Yorumla Ecee_eng +1 yıl @kasri38 anlatamadim arkadasa😂😂 Yorumla kasri38 +1 yıl @Ecee_eng aranizda ben karismiyom Bir yorum yaptık ulan ne anamız kaldı ne avradimiz be kardeşim😂 Yorumla Ecee_eng +1 yıl @kasri38 ben ne dedjm be simdi aaaa Yorumla kasri38 +1 yıl @Ecee_eng arkadaş için demiştim fdfdfdfOkulda mısın ece Yorumla Ecee_eng +1 yıl @kasri38 evet de nerden anladin Yorumla kasri38 +1 yıl boş ver:(( Yorumla kasri38 +1 yıl Bileğin nasıl oldu Yorumla kasri38 +1 yıl Ecee Yorumla
cansuparlak0 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl ne konusacaz 0 5 Yorumla cansuparlak0 +1 yıl @sokbor senin önüne kemik atan oldu mu Yorumla cansuparlak0 +1 yıl @sokbor köpek oldugunu kabul ediyoraan benim kopeklerle işim olmaz Yorumla cansuparlak0 +1 yıl @sokbor anladım ciddi sorunların var misal okudugunu anlamama gibi köpeklik var okudugunu anlamama yanş (aptallık) var sen bence tedavi ol daha iyi Yorumla cansuparlak0 +1 yıl @sokbor ben baytar degilim lakin dilersen baytar arkadaslarım var Yorumla cansuparlak0 +1 yıl @sokbor yazık gercekten yediğin yemege içtiğin suya o kadının dogumda senin için çektiği acıya yazık allah annenin babanın yardımcısı olsun Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Olur. 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 738 cevap paylaştı. Beklerim 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 13,5b cevap paylaştı. Olabilir aslında 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. gel olalım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Evet var. Gel sohbet edelim sıkılıyorum çok
Çoluk çocukla ilgilenmiyorum
30 yaş altı ile konuşmuyorum
Hyr baska kapiya
tabi ki yaz ama İstanbul
ama dürüstsen yaz bende oyun numara olmaz gerçek sevgi olacak
ben 40 üstüyüm. tabi ki haklısın. görüşüne saygı duyarım. inşallah birini bulursun
Olgun biri çok dikkatini çekmek sanırım
yaş sınırı var mı?
Var
kaç peki sınır
28 yas üstü olmaz
peki iyi günler kendine iyi bak
Varr
olur neden olmasın
@LibidoŞelalesi sana demedim ben ama
🥹🥹 benle arkadaş olmazmısın
Sana demeyorrrmuss:))
o zaman sana kayacam
Lan o anlamda demedim dkfkfdkfmkf arkadaşlık anlamında tövbe tövbe
TM dfdfdfdf tövbe tövbe
gider ayak namusumuz gidiyodu fkfkfkfkkffm
Kalbin fesat brooo:)))))
@kasri38 anlatamadim arkadasa😂😂
@Ecee_eng aranizda ben karismiyom
Bir yorum yaptık ulan ne anamız kaldı ne avradimiz be kardeşim😂
@kasri38 ben ne dedjm be simdi aaaa
@Ecee_eng arkadaş için demiştim fdfdfdf
Okulda mısın ece
@kasri38 evet de nerden anladin
boş ver:((
Bileğin nasıl oldu
Ecee
Var Evet
Varr
ne konusacaz
@sokbor senin önüne kemik atan oldu mu
@sokbor köpek oldugunu kabul ediyoraan benim kopeklerle işim olmaz
@sokbor anladım ciddi sorunların var misal okudugunu anlamama gibi köpeklik var okudugunu anlamama yanş (aptallık) var sen bence tedavi ol daha iyi
@sokbor ben baytar degilim lakin dilersen baytar arkadaslarım var
@sokbor yazık gercekten yediğin yemege içtiğin suya o kadının dogumda senin için çektiği acıya yazık allah annenin babanın yardımcısı olsun
Olur.
Çok isterim
Beklerim
Bursadaysan olur
Olabilir aslında
gel olalım
Küçüksün beee
Ben varım
Ne konuşacaz ki
Hersey
dürüstsen olur
geldim geldim