Söylediği her şeyi inkar eden kaynanayla nasıl başa çıkılır?

Kaynanam ben yeni gelinken (6yıl önce) bana sürekli bosanmaktan laf aciyordu. Bebek yapma diyip duruyordu yalnizken. Esim buna hic sahit olmadi. Simdi ben bunu esime kavga halinde (2 aydır annesinin evinde kalıyor) söyledim, o zaman lar da normal konuşurken söylemistim. yanı biz ne yapsak öyle yapmayın boşanırsınız böyle yapmayın boşanırsınız diyor. Bazi şeylerı toplum icinde de söylüyordu. simdi ben onları size değil genel söyledim diyor.

az önce kaynanam aradi ben böyle birsey hic bir zaman söylemedim diyor, sen kendin kuruntu yapmissin felan filan diyor. Esim de poposu sıkışınca bu sekilde söyledigi seyleri ben bunu söylemedim sen kafanda uyduruyorsun diyor. Annesinden öğrenmiş yanı… her kavgadan böyle kurtarıyor kendini.

kaynanam aynısını annem de de uyguluyor ve yeminler ediyor anneme söylediği şeyleri söylemedim diyor. (Ailelerin tanışma aşamasında beni değil de komşu kızını gelin istediğini söylemişti)

bunlar herşeyi inkar ettikçe ben daha da suclu konuma düşüyorum… bataklıkta hissediyorum.

not: hala cocuk yapmadık!

Söylediği her şeyi inkar eden kaynanayla nasıl başa çıkılır?
Cevapla