AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kızlar yoklukta, asgari ücretli erkeği bile evliliğe ikna etmeye çalışıyorlar şu an öyle bi yokluk ve evlilik arayışı var kizlarda
17 yaşında sınava hazırlanan kız da mı evlilik arayısı var
17 yaşında olmasının ne farkı var zaten kızların prime dönemi 18-24 arası, 24 ve sonrasında seks için birini bulmak kolay olsa da evlilik için birini bulmak zorlaşıyor ve kızlar bunu evrimsel olarak bildiği için 24ten önce bulmaya çalışıyor
Kız sınav kafasında bir kızdi sınav başka bişey demiyordu yani bide çocuğu sevmediğini hoslanmadigibi hatta yakışıklı olmadigini flaan söylemisti o yüzden öyle dedim
üniversite okuyacak olması onun en iyi eşleşmesini genç yaşında bulabildiğini değiştirmiyor ben o kız için de söylemiyorum kızlar genel olarak yoklukta ve olmayanı zorluyorlar bunu diyorum
Yoklukta olması yalanlar söyleyen birisini affedeceği anlamına geliyor mu ki
evet başkasını bulamam daha iyisini bulamam kafası gibi doğru olduğundan değil
Ya çocuk o kadar iyi bir çocuk değil ki karakter olarak da tip olarak yani dhaa iyisini kesin bulurdu
o kızın gözünde iyiyse kızın gözünü açmak zor olabilir yani adamı nasıl algıladığı öneml,
Kız sevmediğini hoşlanmadiğını söylemişti hatta yakisiklik olmadığını flan söylemişti arkasindan
güzel strateji diğer kizların o erkeği arzulamaması için
Ahahah kız da üşküatçı (nasıl yazıldığını bilmiyorum bdndn) çikti desene
mantıklı bir şey bu arada eğer istediğin gibi bi erkek karşına çıkarsa sen de böyle yap o erkeği diğer kızlara övme
Övmüyorum zaten erkek de direk görduğumu söyluyorum bsbdbd
hayır sevgilin ya da kocanı yani
Yine de böyle bişey yapmam ne gerek var ki ortada gerçek bişey varsa kimse kimseye yalan söylemez zaten yalan soyluyorsa da böyle seylere gerek yok yol ver gitsin
bi erkeği bi kadına översen o kadın o erkeği ister
Çabuk bağlanıyor ya da takıntı yapıyor
Çocuk yoğun ilgi gösterdiyse demek
Kaşınıyor diye düşünürdüm
2 senelik sevgilisini affeden kız da hakediyor mu sence yoksa aşkindan gözleri kor mu olmustur
Yalana karsı maalesef tahammülüm yok. Bu yüzden yalanlar söyleyen bır insan 2 yıl gecırılmıs olsa bıle bırakılmalıdır. Bugün yalan söyleyen insan yarın söylemez diye bir şey yok. Askından gozlerı kör olmuş ise yanlıs yolda ılerlıyor dıyebılırız
Hadi o kişi aşkinan gözleri kör olduğu için affediyor diğeri daha çıkalı 1 hafta bile olmamiş bu nasıl affedebiliyor
O da kaşınıyor işte diyor ki gel bana daha çok yalan söyle gel benı kandır kullan ben gozlerımı kapattım diyor affederek.
Peki bu çocuk gerçekten akillandiysa olamaz mı
Ben insanlara güvenmekte zorlanan biriyim. Çünkü pişmanım diyip yine aynı olan çok insana denk geldım maalesef kadın erkek farketmez. Belki gerçekten pişman olabilir ama bundan emin olamayacağım için yol vermek benım ıcın daha güvenli
Bence bir kız affediyorsa o kişiyi o erkek bir süre sonra yine aynısını yapar ilk başta gerçekten pişman olur zaman gecince aynısını yine yapar bence ama kız affetmeyip erkek kendine çeki düzen veririse başka bir kıza yapmayabilir diye düşünüyorum
Aynen öyle. Çok doğru düşünüyorsun. Bugün yalan söyleyen yarın yıne söyler affetmek gel benı tekrar kandırmaya calıs demektır
Aşk gözünü kör etmiş yazık
1 hafta da aşık mı oldu sence
Hoşlanmıştır
Kız sevmediğini hoşlanmadigibi soylemişti hatta yakışıklı olmadigibi flan söylüyordu ama barıştı nasıl iş bu
Bi cikari vardir
Ne çıkari olabilir ki
Hersey olabilir
Bu tür insanlara hak diye düşünüyorum
1 buçuk senelik sevgilisini affeden kız da hekediyor mu sence ya da aşkindan gözleri kor mu olmustur
Evet hak ediyor bizim insanımıza vazgeçmek diye bir duygu yok
O kızı belki gerçekten sevdiği için affetmiş olabilir uzun sürmüş çünkü ama diğeri 1 hafta bile değil ama gidip affediyor yani
İkisi de aynı sevgi vazgeçmeyi de bilmeli
Bende uzun süre olana hak veriyorum yaa evet yaptığı yanlis bişey ama o süre zarfınca çok sevmiş olabilir ama bu tabiki yine aynı yaşamicak anlamına gelmiyor
Yaşayacak maalesef
hak ediyor derimmm
2 sneelik sevgilisini affeden kız da hakediyor mu sence
onuda yalanlarla oyalamışsa oda hak ediyor
Belki kız çok sevmiştir uzun bir süre çünkü
olabilir ben kendi görüşümü paylaştım
Enayi áptál kız
Sence 1 buçuk senelik affeden kız da enayi midir yoksa aşkı gözlerini kör mü etmistir
Sevmiştir
1 hafta da sevmiş sence kız sevmediğini hatta hoşlanmadigini soylemişti ama baristi
Aşık mı
1 hafta bile çıkmadılar ama çocuk fazla ilgi gösterdi galiba o süre zarfınca
Etkilendi demek çocuktan
Olabilir de çocuk için hoşlanmadığını flaan söylemisti hatta yakisiklik olmadığını falan da söylemişti arkasindan
Yalan söyledi belkide sana
Bilemiyorum yalan gibi değildi ama zaten çocukla 1 hafta bile sevgili olmadan ayrıldılar
Saf derim