Aile & Toplum 19 yaşındaki kızın nasıl 3 tane çocuğu olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Parkta gördüm 2 tane oğlu 1 kızı vardı en büyük oğlu 8 yaşında aman allahım 19 yaşındaki kızın nasıl 3 tane çocuğu olabilir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ya ablalarıdır , ya da bakıcılık yapıyordur 👍 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Annesiyim dedi Yorumla gokantemur +1 yıl Sallamış bence 👍 annesi gibiyimdir demiştir. 🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl olmaz ki.. 11 yasinda mi dogurdu sankiAyrice diyelim ki onun, sananeeeee? Cok karisiyorsunuz insanlara 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kız annesiyim dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ee? yinede sana ne.. insanlarin hayatlarini o kadar önemsiyorsunuz ki, dedikoduyu o kadar seviyorsunuz ki, burada bile kizin durumunu paylasiyorsun.. allah akil fikir versin, baska birsey demiyorum Yorumla Soran +1 yıl Evet dedikodu yapıyorum başka soru Yorumla
Berraqs Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Kardeşi falandır oğlum diye sesleniyordur 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı. Ablasıdır o ya 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı. Çocuk gelin olmuş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya ablalarıdır , ya da bakıcılık yapıyordur 👍
Annesiyim dedi
Sallamış bence 👍 annesi gibiyimdir demiştir. 🤣
olmaz ki.. 11 yasinda mi dogurdu sanki
Ayrice diyelim ki onun, sananeeeee? Cok karisiyorsunuz insanlara
Kız annesiyim dedi
ee? yinede sana ne.. insanlarin hayatlarini o kadar önemsiyorsunuz ki, dedikoduyu o kadar seviyorsunuz ki, burada bile kizin durumunu paylasiyorsun.. allah akil fikir versin, baska birsey demiyorum
Evet dedikodu yapıyorum başka soru
mide bulandırıcı
Kardeşi falandır oğlum diye sesleniyordur
Yuh bu gerçek mi
Ablasıdır o ya
Çocuk gelin olmuş
yuh..