1 hafta önce Tinder'dan biriyle tanıştım. Dün görüşüp yemek yedik ancak kız herhalde 20 kere mesleğimi sormuştur. O kadar sormasına karşılık söylemiyorum, askerim ancak inada bindirip söylemedim.
Bir kız neden ısrarla meslek sorar?

1 hafta önce Tinder'dan biriyle tanıştım. Dün görüşüp yemek yedik ancak kız herhalde 20 kere mesleğimi sormuştur. O kadar sormasına karşılık söylemiyorum, askerim ancak inada bindirip söylemedim.
Bir kız neden ısrarla meslek sorar?

Eskilerin sorduğu ilk soru nerelisin, neresindensin. Yeni kuşağın sorusu, ne iş yaparsın, ne kadar alırsın. Dikkatli ol, para avcısı ise avucuna 3-5 sıkıştır bas tekmeyi. Böyle tipler yoldaki taşlardır, atıp devam etmek gerekir.
boş ver, öyle kadınlara zaman harcama. Ne kadınlar gördüm, mesleğimi söylediğimde dediler ki bana ne senin mesleğinden, paran pulun beni ilgilendirmiyor, bana kendinden bahset.
Mesleğini değil paranı merak ediyordur. Acaba evlensek bunun maaşı ile yetinir miyiz diye düşünüyor olabilir. Belki kendi de çalışıyordur ama belki düşük bir maaşla.
Cevap
27Cevap
Henüz tam olarak tanımadığı biriyle insan nasıl buluşabilir ki? Kızda ki cesarete bak, kıza bir şey olsa yeridir yani.
Olayı paraya bağlamaya çalışıyosun ama meslek birini tanırken ilk sorulan sorulardan biridir çünkü meslek ne kadar para kazandığın demek değil hayatının çoğunu ne yaparak geçirdiğinle ilgili bir şey. Sen sakladıkça da kız tuhaf bişeyler olduğunu düşünerek ısrarla sormuş olması normal.
Bence sen kızla görüşmemek için veya kızı beğenmedin bahane arıyorsun kendine. Burdaki bazı erkeklerde hemen para içindir paragöz kadın falan yazmış. Bu devirde aile kurabilmek için ki kız evlilik vs düşünüyorsa. Mecburen soracak mesleğini ayrıca bi erkeğin maaşı düşüktü yüksekmiş bilemem mesleği işi olmalı. Normal olarak soruyor. Ne var bunda büyütecek anlamadim. Tamam 18-24 yas pek bi genc yas ama sizin beyin yaşı 12 falanmı
Ciddi düşünüyorsa seni gerçekten seviyorsa ne yaptığını bilmek ister belki kötü bir meslek yapıyorsundur belki hırsızsın belki başka bir şey merak ediyor olabilir yani illa para avcısı olduğunu düşünmemelisin kardeşim sen inat edersen oda ısrar eder
Mesleğini herkes sorabilir. Yeni bir arkadaş ortamına girsen arkadaş edinsen onlar da sorabilir. Maaşını sorsa o zaman terbiyesizlik etmiş derdim de sen de gereksiz inat yapmışsın.
1 haftada tanıştığınla yemek yersen senin gibi birine sadece para için bakıp mesleğini sorar tabi...
Bende o kızın yerinde olsam ısrarla sorarım. Bu kadar basit bir soruyu saklayan kişi riskli işler yapabilir rahat olamam.
Israrla söylenmediği için sormuş olabilir.
Mesleğe aşırı önem veriyor olabilir.
Sohbet konusu yoktur ona sarmıştır.
Gibi gibi farklı sebepleri olabilir.
🙏🤷♂️
Sizi tanımak istediği için sormuş olabilir. Siz söylemeyince daha çok merak etmiş. Eğer tavırları ve konuşması kötü (para göz olmayan) değilse söyleyin derim.
Sen ısrarla saklayınca in mi cin mi bu demiştir ya da anlamiştır asker olduğunu askerler kendini çok belli ediyor tavırlarıyla konuşmasıyla yuzune sesine bile gerek yok uslubundan anlarsın
Görüşmüşsünüz merak etmesi normal? Ben olsam bende sorarım. Belki bomboş yaşayan bir adam nerden bilebiliriz?
kızlar için mesleği önemlidir siz söylemediğiniz için o da aşırı derecede merak etmiş ısrarla sormuş
Meslek baya ipucu verir karşındaki hakkında diye. Kaldı ki askersen mesleğin yaşama tarzını da etkiliyor sonuçta.
kendimi kizin yerine koyuyorum muhtemelen laf olsun siye sormustur sen soylemeyince de meraklanmistir soyle bence
Saçm olmuş söylesen ne olur ki bu kadar çekiniyorsan niye görüştün niye sormuşmuş boş
Karşı tarafın niyetini bilemiyorum ama merak ettiği içinde sorabilir, bu konu sadece tek bir tarafa çekilmesi doğru değil.
Askerden xikine sahip çık
Hele subaysan tümden sahip çık
Değilse o çıkın döner sana girer
Dosyana girerse hafifmesrep hayat tarzın..
Bir ömür peşini bırakmaz senin.
İstihbaratın ağına takılırsın elbet er geç
Erkeklerde kadınlara soruyor o zaman sizde para avcısısınız ayrıca hemen hemen hiçbir aile askere polise kız vermek istemez. Tabikide soracak.
Ya merak ettiği için ya da statüne bakmak amacıyla eğer düşündüğüm tipte bir kızsa mesleğe göre insan seçiyordur var böyle kişiler maalesef.
Gayet normal bir şey değil mi? Seninle tanıştığı için hakkında bazı şeyleri bilmek istiyordur, öğrenmek istiyordur.
Söylemezsen merak eder. Ayrıca kimse ipsiz sapsız biriyle özel ilişki kurmak istemez
ne sacma bir soru bu her insan karsisindaki ne meslek yapiyor bilmek ister
Ne kadar kazandığını ve sosyal statünü düşünerek, sana duyacağı saygısına karar verecek.
Hiçbir flörte veya sevgilime sormadım hatta çekindim.
Zengin değilsen ayrilacak
para yiyici ilk günden soruyor 2-3 gün sonra soruyorsa doğal. para yiyici kızlar seni kullanmadan uzaklaşmalısın ben zaten orta sınıfım diye düşünme 1000 liranı bile yese kar sayar
her kıza para avcısı olarak yaklaşmanız sıktı artık merak edebilir ne var bunda
Money money money. Tinder'dan veriyor buluşmaya nasıl güveniyorsunuz? Erkek falan da çıkabilirdi?
Ne kadar kazandığınımmerak ediyor. Kadın para peşinde
Cvp vermezsen tabi o kadr sorar ve merk ettg için soruyorsun başka ne amacı olacak
Söylememekte ısrar ettiğin için olabilir mi
niye soruyon urusbuu diyeydin ya zaten ziktirecen demedin mi
Soylemedigine gore Mafya misin diye merak etmistir sen anormalsin
kendini sana yamayıp yamayamayacağını ölçüyor
E sende açıkça mk tinder da bulduk bir birimizi alt tarafı yiyişme olacak nikah mı kıyacaz deseydin.
Cevap vermediğin için olabilir mi? İnada bindirdiği şeye bak Allah’ım ne saçmasınız ya
6 ay konuştuğum çocuğa utancımdan soramamıştım (arkadaştık ama biz) yanlış anlar diye. Yine de bence kötü niyeti yoktur gold digger olsa emin olmadan buluşmazdı bence.
Başka ne soracak beden ölçünümü? komikmisiniz siz ya
Biri de benim nerede yaşadığımı sormuştu mesaj atıyor her mesajın 1i mutlaka nerede yaşıyorsuna geliyor 😂 bende buradaki tanıdıklara sordurmasın diye söylemiyorum
İnternetten senin işini yapanlar ne kadar maaş alıyor ona bakmak için.
Merak etmiş söylemezsen ağır triplere mağruz kalabilirsin
Hemde bundan doğal bişey yok
Gayet normal sormasi. Neden memleket meselesi haline getirdin sen de?
Sen baya slksin tabi ki de sorcak ne var bunda o kızın yerinde olsam senin gibi bi malla değil sevgili arkadaş bile olmam
tinderde cinsellik icin bulusulmuyor mu? meslek ne alaka?
Maaşına bakarak olur mu olmaz mı diyeceği için. Neler var ya
Yaş meslek neler yaptığın sorulur ama ya
Doğal alınganlık etmişsin.
şimdi herkes soruyor erkeklerde soruyor kızlara
Ben de tanıştığım kişiye mesleğini sorarım ama söylemek isterse söyler. Sonuçta Tinder gibi bir ortamda eğlenmek için varsın. Bütçe hesabı yapmış.
Asker oldugunu soyle bakalim yine senle cikacak mj
Önemli ne iş yaptığı belli bile olmayan biriyle kim buluşmak şster
Merak ediyodur ve sen soylemedikce daha cok merak uyandiriyosundur.
sebebi belli değer biçecek ve ona göre karar verecek sık sık sormasının sebebinin zaman kaybetmekten korkmak olduğunu düşünüyorum mesleğin güzel bu arada
Ben sevgilimle 1 yıldır çıkıyorduk hâlâ ne iş yaptığını sormuyodum 😂
Erkekler meslek sorunca gayet modern oluyor değil mi. Sorması normal, ne iş yapıyorsun aylak mısın yoksa işinde gücünde mi gayet doğal soru.
Sen söylemediğin için o kadar çok sordu tabiki.
aylık geliri sormanın nazik şeklidir.
It kopuk musun degilmisin.. emin olmak için
Meslegim jigololuk deseydin
Paran var mı onu merak etmiştir
Aynen para senin icin onemli mi?
Boşa vakit kaybetmediğinden emin olmak istiyor
Para göz bir kadındır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?