Yani aynen ödenmeye devam eden nafaka farkı oluşursa geriye dönük ayların farkı alınabilir mi karşı taraftan ay ay?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Alınabilir normalde ama yinede mehkemenin işi belli olmaz
Nasıl yani
Hakimin insiyatifinde anliycan
Temyizden gelince dosya sonuç itiraz kabul olursa nasıl değişiyor?
Şimdi sen bir nafaka alıyordun nafakayı beğenmedin tekrar temyize gönderdin degilmi
Eğer son yazdığım şekliyle yaptıysan alabilirsin yok mahkeme bı miktar belirlemiş yıllık asgari ücret tefe ve Tüfe oranları artarsa sende bunu mahkemede belirtmissen geçmişe dönük alamazsin
Hayır aldığım nafakayi hakim hiçbir gerekçe göstermeden iptal edip 2 buçuk yıl süren ve bu süreçte hiç artmayan çocuğumun nafakasını da aynen devam dedi oysa karşı tarafın maaşı bu mahkeme sürecinde en az 2 kere arttı asgari gösterse de bu geçen yıllar içinde fakat mahkeme sürecinde çocuğun nafakası aynen devam ettiği artmadigi gibi karar anında da aynen devam deyip yıllık artış da vermedi Tüfe vs gibi. Bu haksız karar hala da temyizden gelmedi ve bu para çöp oldu ve hala aynı rakam yatıyor kim bilir daha kaç yıl sürer temyizden gelmesi bu süreçte en az 5 yıl geçen zaman içinde rakam eridi bile ama karar gelince temyizden geriye dönük bu yılların alacağı olur mu? ya da nasıl olur?
Şimdi şöyle oluyo mahkemede nafaka miktarına yıllık enflasyon tefe ve Tüfe artışı eklenmesi lazım
Ve asgari ücret artışı da
Ayrıca hiç bir gerekçe göstermeden nafaka kesemezler geçerli neden olmasi lazim
İşte eklenmedi bizde temyize gittik tabii hala haber yok daha yıllar sürer. Kararda hiç artış yok para pul oldu bu süreçte zaten yıllardır ne yapacağım nasıl çabuk gelir temyizden ve geriye dönük haklarımı nasıl alırım var mı fikrin?🥺
Buna kimse bişey yapamaz temyiz hakimin kararında uzatadabilir süreyi kisaltada bilir
Birazda avukatın becerisine bağlı tabiki
Tamam da yok mu yapılacak bir şey bu konuda süre dışında
Var mahkemenin kesilen nafaka için gerekçe sunması gerek bunun için dava açılırsa veya neden istenirse süreç kisalabilir
Ama işin ehli bir avukat lazım
Avukat baro karar gelmeden bir şey yapılamaz deyip çıkıyor. bir şey yaptığı yok yani. Hakimi de haksız tavrı için şikayet bile ettim kendim güya ama cevap bile gelmedi. Mağdur olan benim kimin umurunda
Avukatlar öyle parasını alır sallarlar
Bu yüzden yapacağın bir şey varsa ya da benim yapacağım lütfen yardım et çok zor durumdayım elim kolum bağlı. Şu enflasyonda 500 çocuk için yıllardır eridi gitti benimkini de kesti kahrolası hakim bozuntusu gerekçe bile yok sonuç hiç yok.
Avukatıni degistirmen gerek
Özel yazarmisim
Dava belgelerini görebilirsem avukat arkadaşa gösteririm
Parasını almadi yani ben bir para ödemiyorum baro avukatı çünkü yani talep ettim ama işe yaramaz fakat olan sadece bana oluyor kimseye değil bu yüzden çözüm var mı yapacağımız bir şey
Dediğim gibi dava evraklarını istersen avukat arkadaşıma gösteririm bir mahsuru yoksa
Güvenmek istersen
Yinede sen bilirsin elimden geleni yaparim
İyi geceler
Amaç bu neyi değiştirecek aynı söylediğim gibi işte sonuç. Bana o dosyayı temyizden çıkaracak biri lazım daha fazla yıl kaybolmadan ve geriye dönük nasıl talep ederim onu bilmek lazım. Birde şu hakim şikayetinin neden sonucu gelmedi ya da nasıl gelir Cimer bile yazdim şikayeti yine sonuç yok. Aylardır şikayetin sonucu yok hakim neden ceza almıyor beni mağdur etti zaten mağdurum.
Dediğim gibi avukat arkadaşım işinin ehlidir istersen bı gostereyim
Sana kalmis
O yorumu kaçırmışım avukatı değiştirdim 8 yıllık süreç bu ama gelen bundan beter çıktı ona verdiğim vekalet ve azil ücreti de boğazıma kaldı buna mecbur kaldım. 3. Bir avukat da istemedim çünkü al birini vur ötekine bende şans ne arar
Elimden başka bir şey gelmez maalesef ben teklifimi yardimimi sundum gerisini sen bilirsin
Olur nasıl göstereceğiz yani sana tüm davayı nasıl evrak olarak gösteririmki. Nasıl yapılacak
Mesaj yazsana