Size garip gelebilir ama böyle düşündüğüm için artık sevgili bile edinemiyorum. Kendimden bile soğuyorum kaka yaptığım için. Terlemek işemek falan hadi neyse normal geliyor bir yere kadar ama kaka yapıyor oluşumu kaldıramıyorum ve kendimden soğuyorum. Evrim neden bizi böyle saçma şekilde evirmiş ya. İnsanların kaka yapıyor oluşundan iğreniyorum
Güncellemeler
+1 yıl
İğrenirum ya düşündükçe. Kaka yapıyor oluşumdan nefret ediyorum keşke buna bir çare olsa da kaka yapmasak
İlk hücreler besin aldığı yerden atıklarını bırakıyordu. Sonra ikinci bi delik evrimleşti. Bence büyük ilerleme
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
lajxwlxjskxnskxkdskdmemsd ay allahim ya Kanka böyle bunu sürekli düsünür kafaya takarsan igrenirsin zaten
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya iğreniyorum zaten. Bunun için psikoloğa gitmek istiyorum ama saçma bulup beni gülünç bulur diye gitmedim henüz. Kaka yapıyor olmama ve kaka görmeye tahammülüm yok. İğreniyorum. Kendimden utanıyorum.
Anladim ama cidden cok sıkıntılı ya Bi sekilde bunu düşünmeyi bırakman lazim cünkü bu bi ihtiyac Bütün insanlıgın yapmak zorunda oldugu bi gereksinim Mesela bazıları konusurken b.. gibi olmus tarzinda konusunca bende igreniyorum denmemesi gerekiyor Ama yinede cidden bunu hic düşünmemeye ve bahsetmemeye calıs Diger türlü cok sıkıntılı olur
Ya öyle tabii ki ama düşünmeden edemiyorum. İğrenç geliyor midem bulanıyor düşününce. Özellikle kendimin kaka yapıyor oluşunu hiç kaldıramıyorum biliyorum saçma geliyordur ama böyle maalesef. Psikolojik destek almam lazım bu konuda sanırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İlk hücreler besin aldığı yerden atıklarını bırakıyordu. Sonra ikinci bi delik evrimleşti. Bence büyük ilerleme
lajxwlxjskxnskxkdskdmemsd ay allahim ya Kanka böyle bunu sürekli düsünür kafaya takarsan igrenirsin zaten
Ya iğreniyorum zaten. Bunun için psikoloğa gitmek istiyorum ama saçma bulup beni gülünç bulur diye gitmedim henüz. Kaka yapıyor olmama ve kaka görmeye tahammülüm yok. İğreniyorum. Kendimden utanıyorum.
Anladim ama cidden cok sıkıntılı ya Bi sekilde bunu düşünmeyi bırakman lazim cünkü bu bi ihtiyac Bütün insanlıgın yapmak zorunda oldugu bi gereksinim Mesela bazıları konusurken b.. gibi olmus tarzinda konusunca bende igreniyorum denmemesi gerekiyor Ama yinede cidden bunu hic düşünmemeye ve bahsetmemeye calıs Diger türlü cok sıkıntılı olur
Ya öyle tabii ki ama düşünmeden edemiyorum. İğrenç geliyor midem bulanıyor düşününce. Özellikle kendimin kaka yapıyor oluşunu hiç kaldıramıyorum biliyorum saçma geliyordur ama böyle maalesef. Psikolojik destek almam lazım bu konuda sanırım.
Evet o zaman git psikologa. boş ver ya ayip falan olmaz utanma Yoksa böyle gidersen hic olmaz ya Umarım aşarsın bunu
Herkes yapıyor işte iğrenç olan ne. Anal yapanlar var birde.
Kimse kendini çok beğenip kibirlenmesin diye yaratmış yaradan..
En güzelimizinde , en yakışıklımızın da en zenginlerinde içinde o var!!
bana da bir kızın kaka yapması kadar çekici gelen başka bişi yok
senin baya baya okb var
O ne
bir aydir yapmiyorum ya
Scma knka senin elinde
Ona bakarsan her şey saçma
En saçması ve iğrenci bu ya. Valla kendimden iğreniyorum kaka yaparken. Kakama asla bakmıyorum direkt sifona basıyorum arkamı dönmeden
İçinde öğütebilirsin
Değil.