Sizin kaynananızda böyle mi?

Arkadaşlar o kadar doldum ki kime içimi boşaltayım diye düşünürken bura geldi aklıma kendi anneme babama desem üzülür eşim düşüncesiz şöyle ki evleneli 1 sene oldu ve kaynanam herseyime karışıyor eve gelinen kargoya yemek sepetine giydiğime evime gelen misafire kardeşlerime kendi çok bencil kayinabbami bile kendi tarafından soğukmuş sadece kaynanam tarafı gelip gidiyor ve istiyor ki ne kocasının ne benim kimsem gelmesin sadece kendinin gelsin çok bencil çok benim iki kardeşim var ben tek kızım tek ablası benim biri çok içine kapanık evden dışarı çıkmaz daha evime gelmedi diğeri beni özlüyor geliyor evlerimiz aynı semtte çok yakın her geldigi zaman laf çarpıyor kendi milleti gelip 1 hafta kalıyor benim kardeşim 1 gün kalıyor laf oluyor annem babam bile 1 sene de 2 kere geldi sadece esim bunu anlamıyor öyle dememiştir öyle yapmamıştır kaynanamin bir oğlu kanserden vefat etmiş bu yüzden tek oğlu var şu an eşim o da bende kıyamadım aynı dairedeyiz altli usulü ben birlikte duralım dedim kıyamadım iyi niyet ettim canım gibi buda bu fırsattan istifade yararlandı esimnsaf kayinbabam saf herkes elinde oynatıyor maddi konuda da her konu da evin hakimi o ben saf değilim susmuyorum eşimi nasıl annesinden bu denli hep anne anne demesini vazgecirebilirim doldum artık başka biri olsa benden dayak yemişti çoktan dayanamıyorum artık bu kadına çok fena

Sizin kaynananızda böyle mi?