Atamalar zaten elde olann bir şey değil..
Allah durumumuzu hayr etsin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bilmiyorum neden bu hüznü yaşıyorum.. Yaşım 26 ve henüz evlenemedim. Çalışıyorum atanamıyorum.. Güzel ve dindar biriyim lakin o istediğim insan karşıma henüz çıkmadı.. İnsanlar nasılsın ne haldesinden çok neden hala evlenemedinle karşılıyorlar. Neden atanamadınla moralimi bozuyorlar. İyice bunaltıyorlar. Onları takmıyorum artık dediğimde de bu seferde Diğer taraftan zaman geçiyor.. İçim acıyor. 😔 KS den birini sevdim, çokta iyi anlaştık, olmadı..
Başka başka problemler aklıma geliyor ben evliliğe layık mıyım deyip vazgeçiyorum bu hislerden.. Var mı benim gibi olan. Sadece içimi dökmek istedim. İnsanlardan Anlayan yok beni..
Bir evli fotoğrafı görünce her ne kadar umurumda değilse bile bazen kederleniyorum gıbta ediyorum, karşılıklı seven insanları görünce. Sanırım evlenirsem bu fotoları paylaşmam iyi bir şey değil çünkü..
Benim gibi olan var mı?
normalde buraya çok motive edici cümleler yazardım belki seni bu kötü düşüncelerden vazgeçirirdim ama artık o düşünce yapıma erişemiyorum resmen sığ yorumlarda yapmak istemiyorum umarım her şey düzelir ve gönlünce olur
Allah razı olsun
Cümlemizden inşAllah
Cevap
4Cevap
Üzülme ya ben sana evlenme teklifi yaparm yeterki mutlu ol 😃
Benim evlilik teklifinden yana, takipten yana sıkıntım yok hamdolsun. Sadece kalbim ısınmıyor. Karşılıklı ben sevemiyorum..
Talipten*
Senle benzer hayatım. Sap olarak ömrüm yarılandı. Herkes gibi geniş rahat değilim belki bu yüzden.
Ne iş yapıyon KS den tanistigin kişiyle kaç gün konuştun
Bebde butdsn biriyke konuştum sonra bazı huyu yanlış geldi tekrar ona şans verdim susn evliyiz 😊
1 seneye yakın konuştuk. Evlenmeyi bile düşündük olmadı.
Ne iş yapıyon
Öğretmenim ücretli
Burdsn yakın zamanda KS konuştuğun oldumu beğendiysen yanlış bişey dediyse ona şans ver bebce
Abi onu sevdim beğendim olmadı..
Hım tesettürlümusun
Evet
Ne güzel istersen mühendis arkadaşım var evllik için
Bilmiyorum ki.. Sanaldan ailem izin vermiyor ben de ilk defa birini istedim sanaldan olmayınca gözüm korkuyor. Namazını niyazını kılar mı arkadaşınız?
Evet sen istersen yaz bana direk ordsn konuşalım iznin okursa
Karar senin
Arkadaşınız nasıl biri kaç yaşında
İyi biri 27 yaş
Peki..
Konusalimi özelden istersen tabu
Senin kararın iyi bı çocuk sen nasıl isterseniz burdsn sanal istemiyom diyossn haklısın
Dürüst saygılı bı çocuk
Kendisi bana ulaşabilirse.. Bilmiyorum ki.
Sanalda adaya bakışın nssilki olumlumu olumsuzmu
Burdsn hesap açıp yazsın size olur mu
Yani benim sanaldan gözüm korkmuş durumda evlenmek içinde evlenmek istemiyorum u yüzden eliyoru baya..
Ailemde kabul etmiyor. Bey efendiyi merak ettim ama ona ümitte vermek onun hakkına girmek olur.
Allah razı olsun sizden vesile aracı teklifiniz için
Burdsn hesap açsın konuşun olcak diye bişey yok
Peki olur
Kullanıcı adınız ne
İntagramım var
Burdsn hesap açtı insti yok buradan yazicak sorunuz altına benim dicek sizde ona mesaj atin
İnstagram açabilir mi
Burayı pek kullanmıyorum
Burdsn açtı bu sorunuza yazdı benim diye
Abla aynı durumu yaşadım özelden konusallimi evllik çok istiyom olmuuo çok üzülüyom
Sağol ablscim özelden konuşalım derdimiz aynı 😇
Abla konusallimmi özelden ya çok kötü bi durum
Benim yazdim burdsn konuscsktik burada hesap açtım
Siz kaç yaşındasınız
27 özelden konuşsak olur mu
İnstagram açar mısınız burayı pek sevemiyorum
şu an açamam burdsn konuşalım suanlik yazın isterseniz
Niye açamazsınız ki?
Burayı açtım çok istemiyorsanız tanismayalim hanımefendi burayı açtım isterseniz konusalim
Peki siz bilirsiniz. Ordan açsaydınuz daha iyi olurdu bey efendi.
Teşekkür ederim kalsın o zaman. Selametle kalın
Hayırlı geceler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?