Güncellemeler
+1 yıl
Bu şehirden herkesden bıktım ya kaçıp kurtulmak istiyorum
Bıktım artık burada durmak istemiyorum kimse beni anlamiyor hep yalnızdım ailemide görmek istemiyorum annemden de nefret ediyorum düşman gibi sürekli arkamdan biseyler söylüyor bu kadar kötü bir anne daha yok tek bildiği başkalarıyla kıyaslamak sevmiyorum onu benim kötü yanlarını bulup ordan vurmaya çalıyor hep artık çok sıkıldım yaşamak istemiyorum onla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aynı dertdeyim seni en iyi ben anlarım ama kaçmak çözüm değil
:( bende bıktım iyice kaçmak daha iyi geliyor
Yazabilirsin istersen
Bu nasıl bir kullanıcı ismi ya. Annen sana ne yapmış olabilir ki bu kadar
Yazdim
@bbb416 belliki bişe yapmış
Farklı bir sehirde üniversite oku. Mesleğini ve ekonomik özgürlüğünü kazan kendi hayatini kur
Okumadım maalesef hepsi kolay olmuyor
Kolay Ne var ki. oyle kimse sana da altın tepside istediklerini sunacak diye mi bekliyorsun. Biraz zorluk cekeceksin.. mucadele edeceksin. Öyle hem pastam bitmesin hem karnım doysun yok
Evet kolay bişey yok ama :/ böylede zor ekonomik özgürlüğünü eline al birikim yapana kadar baya zaman geçer birde bulunduğum şehirde doğru düzgün iş imkani yok çok az
Eee bunlar ne zaman düzelecek, onu beklerken geçen zaman muamması cok mu iyi. en azindan mücadele etmeye basla. Birşeyleri değiştirmek için.
Ediyorum ama bazen olmuyor şanssızlıklar seni bırakmıyor şu an tam anlayamadım daha önce çalışıyordum ama oraya devam etmiyorum artık yani çok düzgün işler yok
Anlayamadım olcakti
Bak her zaman kötü gitmez. Her gecenin sabahı gibi düşün güneş nasil doğuyorsa seninde öyle olacak. Önemli olan herşeyin sebebi allahın taktir etmesi. Bunu unutma. Sabırlı olan kazanır. Isyan yok inancı ve umudu kaybetmek yok
Güzel motivasyon veriyorsunuz inşallah öyle olur bir kaç ay hayatım hep olumsuzluklarla geçiyor bende kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum zaten iyi bir iş bulmak iyi insanlarla karşılaşmak
Iste o yuzden inanç ve umid hiç kaybetme. Emin ol sen mucade ettikçe inişli çıkışlı bu hayatta bir bakicaksin hayal ettiğin noktadasın. cunku öyle asossorle çıkış yok. inislwr çıkışlar var bu hayatta
Teşekkür ederim 🌻 İnşallah kaybetmem hiç istediğim yerlere gelebilirim inancımı kaybetmiyorum ama bazı insanlar kaybettiriyor
Birak insanlari. Sen allaha güven gerisini dert etme. ya en sevdiğim kulum dediği peygamberimize bak dogmasan babası öldü, annesi küçükken öldü. 6 çocuğunu evlat acısını yaşadı. O isyan etmemiş biz mi edicez
Aynen haklısın takmıyorum ama bazen
Evet büyük acılar yaşamış küçük yaşta yetim kalmış
Kendini yanlniz hissetigi zamanlarda olmuş daraldığı ama onların devri çok başkaymis ozamansa kötülükler vardi şimdide
O zaman allah var dert yok
Bence sna bir teklif sunan olmuştur onu degerlendir bence
Ne teklifi
Konusan olmadi mi seninle hic KS den onu diyorum
Ben KS de birilerini aramıyorum ki ayrıca sevgilim var bir kişi yaşadığım sehire gel dedi ama ben hayır
Ozm böyle gider kimse care olmaz sna
Birinin çare olmasını beklemiyorum sevgilim var benim ciddi düşündüğüm evlilik
Kurtul.