Birisine dertlerimi anlattigimda o peygamberlerden bahsetmeye başladı hz eyupten vs bahsetti onlarda imtihan oldu dedi.
Küçükken hep babadan vs şiddetle yetiştim sevgi vs görmedim 13 yaşıma kadar 16 yaşında anne baba ayrılığı oldu sonra 16 yaşında da cinniler tarafından musallata uğradım hâlâ kurtulamadim çeşitli tecavüzler tacizler kabuslar goruyodum hâlâ yaşamaktayım. boyun fıtığım var sinüzit var sinüzitin önemi yok burnumda tikaniklik var ayritten ameliyatlı bı durum ama korkuyorum anksiyeteden dolayı çok fazla baş ağrısı var şu an işsizim nasibim kısmetim olmuyor iş görüşmelerim olumlu gecmiyo aşık cin musallatim bir tane de sapıklık yapan cin musallatim var maddi durumum yok. telefonumda baba diye kayıtlı numara yok.
Bu durumdan kurtulmak için Kur'an tedavisi oldum tam teslimiyet ve tevekkulle hz eyubun imtihanına mi benziyor 2016-2017 yılından beri ciddi sıkıntılar yaşıyorum bazen çok üzülüyorum keza çevremde üzülen insan sayısı da az değil imtihanım hz eyubun imtihanına mi benziyo?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer