Magazin İfşa berbar bişi değil mi yaa? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Off of ifşam varrr Güncellemeler1 yıl Berbat* İfşa berbar bişi değil mi yaa? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yapmadan önce düşünecen sen ne güzelsin öyle ben yapayım yapayım ama bana hiç bir şey olmasın hem düzgün durmayacan hem de cezasını cekmeyecen 0 0 Yorumla
Halisillizyon Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 87% 1 yıl Evet şerefsiz haysiyetsizler çünkü. Özellerini paylaşıyolar 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Harbiden iğrenç bir şey 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Of napcam Yorumla Alessapl 1 yıl İfşanı dağıtanı gidip savcılığa şikayet etmen en iyisi Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Savcılık hallediyor o işi 1 4 Yorumla уιgιтнєяѕѕ 1 yıl nasıl hocam Yorumla уιgιтнєяѕѕ 1 yıl @metropoltilkisiii Yorumla metropoltilkisiii 1 yıl Araştır googleden Yorumla уιgιтнєяѕѕ 1 yıl ne yazayım Yorumla
sessizsess Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 33% 1 yıl İfşa yapan kişi karaktersiz bir kişidir 0 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Vay aşağılık terbiyesizler, linki var mı? 0 0 Yorumla
herkezhakli Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Yalan yalan atıyorsun 1 13 Yorumla Projectmachinee 1 yıl Bencedr Yorumla Soran 1 yıl Niye yln at8yım Yorumla Projectmachinee 1 yıl At bakalım nasıl ifşan var Yorumla herkezhakli 1 yıl Peki sana yardım etcem. Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla herkezhakli 1 yıl Bana onun numarasını verceksin Yorumla Soran 1 yıl Ee npcaksin Yorumla Soran 1 yıl Hem numarssi yk ki Yorumla herkezhakli 1 yıl Kuzum nasıl yok avukatım ben ceza avukatıyim Yorumla herkezhakli 1 yıl Amcamda Tunceli'de ağır ceza hakimi ha yok ben trolum diyorsan Yorumla уιgιтнєяѕѕ 1 yıl @herkezhakli ben bu konuyla ilgili size bir şey sormak istiyorum ama size mesaj atamıyorum rica etsem siz atar mısınız Yorumla herkezhakli 1 yıl Burdan yazın Yorumla уιgιтнєяѕѕ 1 yıl ama baya detay sorcam ve özel bir konu herkes görmese iyi olur Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Hadi ya nerde var 0 1 Yorumla ManyakBaron31 1 yıl Madem yapıyorsunuz bu işi de neden kameraya çektiriyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl merak ettim ifşanı 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ama gene de şikayette bulun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Yapmadan önce düşünecen sen ne güzelsin öyle ben yapayım yapayım ama bana hiç bir şey olmasın hem düzgün durmayacan hem de cezasını cekmeyecen
Evet şerefsiz haysiyetsizler çünkü. Özellerini paylaşıyolar
Harbiden iğrenç bir şey
Of napcam
İfşanı dağıtanı gidip savcılığa şikayet etmen en iyisi
Savcılık hallediyor o işi
nasıl hocam
@metropoltilkisiii
Araştır googleden
ne yazayım
açık seçik çekil sonra ifşam müstehak
Kime attın ve yüzün gözükmüyor mu
Yapan kisiyi savciya vers3n iyi olur
İfşa yapan kişi karaktersiz bir kişidir
Vay aşağılık terbiyesizler, linki var mı?
nasıl bi ifşa ve ne yapcan şimdi
Sıkma Canını Performansın İyiyse.
Yalan yalan atıyorsun
Bencedr
Niye yln at8yım
At bakalım nasıl ifşan var
Peki sana yardım etcem.
Nasıl
Bana onun numarasını verceksin
Ee npcaksin
Hem numarssi yk ki
Kuzum nasıl yok avukatım ben ceza avukatıyim
Amcamda Tunceli'de ağır ceza hakimi ha yok ben trolum diyorsan
@herkezhakli ben bu konuyla ilgili size bir şey sormak istiyorum ama size mesaj atamıyorum rica etsem siz atar mısınız
Burdan yazın
ama baya detay sorcam ve özel bir konu herkes görmese iyi olur
Evet baya barbarca link var mı bakabilirmiyim 😂
Link var mı kanka
Yazıkk link nerde
Geçmiş olsun
Nasıl ifşa?
Nerde var knk
Link at sildirtelim
Nerde varr
ne diyon knk
Hadi ya nerde var