Kız arkadaşım ve ortağıma zulüm ettim. İçim soğumuyor, vicdansızlık mı yaptım?

Arkadaşlar Allah aşkına yardım edin bana. Psikolog, psikiyatri hiç biri fayda etmedi. Vicdanım soğumuyor. Lütfen okuyun yardım edin. Ben bir ortağım ile inşaat işi yapıyordum. Bu arkadaşım fiziki olarak benden çok daha yakışıklı ve alımlı. Anlaşmamızda ben binalar yapacaktım, oda malzemelerin hepsini bana tedarik edecekti ve ikimizde kazanacaktık. Fakat sonrasında birtakım nedenlerden aramız bozuldu. Ben hızla büyüdüm, o büyüme hızıma yetişemedi. Destek olmak amaçlı başka bir inşaat şirketi ile anlaşmasını sağladım. Ardından tekrar aramız düzelsin istedim. Bir kaç defa görüştük ama sonrasında öğrendim ki kız arkadaşım ile o bir gönül ilişkisi yaşamış. Bende kendime yediremedim, hırsa büründüm. Tüm inşaat piyasasına ismini verip güvensizlik rota politikası başlattım ve 1 yıl gibi bir sürede eski dostumu batırdım. Milyonlarca lira borca girdi ve sonunda intihar etti. Cenazesinede katılmadım. Bundan bir kaç ay önce eski kız arkadaşım aradı ve ağlayarak neden diye sordu. Ses çıkarmadım ve o kızında olduğum şehirde barınmaması için bazı kurumlar aracılığı ile baskıladım. Oda kaçtı gitti şehrimden. Fakat son 2 aydır vicdanım gece beni boğazlıyor. Ne yapmalıyım? Hatalı mıyım? Vicdanım çok rahatsız. Kendimi beni aldattı diye avutuyorum ama bir cana mal oldu, kendimi mi kandırıyorum?
Kız arkadaşım ve ortağıma zulüm ettim. İçim soğumuyor, vicdansızlık mı yaptım?