Aile & Toplum Hayatta en çok nefret ettiğiniz isimler neler? __Kurdish__Girl__ Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bu hayatta en çok hangi isimlerden nefret ediyorsunuz ve hangilerinden zarar gördünüz? Ben yaseminleri ve buraklari hiç sevmiyorum Hayatta en çok nefret ettiğiniz isimler neler? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. İsimlere göre nefret etmiyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl http://www.youtube.com/watch?v=mYCnSvYhZVo&t=2169s 33:40 ncı sahne nasıl 1 5 Yorumla __Kurdish__Girl__ +1 yıl İzlemiyorum ben video vs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl niye Yorumla __Kurdish__Girl__ +1 yıl İşte videolarda siz insanlar gibi sahte ve yalan hile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nasıl yani Yorumla __Kurdish__Girl__ +1 yıl Anladığınızı düşünüyorum iyi günler. Yorumla
küçüksevimlibrokoli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl merve.. 1 1 Yorumla __Kurdish__Girl__ +1 yıl Ajsjsj Yorumla
gulbahaar Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sıla xjdjc 1 1 Yorumla __Kurdish__Girl__ +1 yıl Ajsjsjjs Yorumla
QueennZey Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Zeynep 1 1 Yorumla __Kurdish__Girl__ +1 yıl Bende hiç sevmem zeynepleri ama orta şekerim onlarla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İsimlere göre nefret etmiyorum.
33:40 ncı sahne nasıl
İzlemiyorum ben video vs
niye
İşte videolarda siz insanlar gibi sahte ve yalan hile
nasıl yani
Anladığınızı düşünüyorum iyi günler.
S harfi ile başlayan isimler.
merve..