Babam ve annanem annemi aldatıyor ne yapmalıyım?

Merhaba öncelikle bu benim için çok ağır bir durum hani içinizde bir sır olur ve kimseyle paylaşmazsınız ya benim içinde öyle bir durum 10-12 yaşlarında annem evde yoktu annanem ve babam vardı odaya girdiğimde babam kapının arkasında annanemde karşısındaydı ve babam kapının arkasında sanırım annaneme kur yaparcasında fermuarını açıp kapıyordu ben odaya girdiğimde sadece babamın kapının arkasında fermuarını çektiğini gördüm daha sonra aynı gün içresinde babam beni ısrarla markete tatlı almaya yolladı ben o zaman küçüktüm anlamamıştım şu an hepsi kafamda oturuyor ben bunu yıllar geçti unuttum sanki Allah bana unutturmuştu daha sonra aynı şekilde annem evde yoktu bende odadam pek çıkmayan biriyim lavaboya giderken babamla annanem mutfaktayfı annanemin benim ismimi söyleyerek …gelicek yapma dediğini duydum o an bütün unuttuğum şeyler aklıma geldi başımdan aşağı kaynar sular döküldü bu bana çok ağır geldi kimseyle paylaşamadım çünkü ailem dağılacktı belki bana inanmayacaklardı şu an 22 yaşımdayım bu olay hala bana çok ağır geliyor acaba hala bi ilişkileri var mı yok mu bilmiyorum bu arada annanemin kocası yani dedem 25 sene önce vefat etti ve annanem bizle yaşamıyor sizce napmaylıyım bilmiyorum babamdan bi ara nefret ediyordum hatta sevmediğimi belli ediyordum ama şu an sanki alışmış gibi hissediyorum bunu yaşamadan kimse bilemez babam eğer annemi başkasıyla aldatsa asla saklmazdım ama annanemle olan bişey annem mahvolur hayatı biter çok düşündüm ama böyle bişeye cesaret edemedim yaşamdan bilemezsiniz şimdi dersiniz ben söylerm vs ama yeminle öyle olmuyor bilmiyorum napcam napmalıyım annemin hakkına giriyormuyum söylememekle bi yandan artk bi ilişki içersinde değilledir diye kendimi avutuyorum çünkü kaç senedir öyle bileye birdaha şahit olmadım ne yapmalıyım

Babam ve annanem annemi aldatıyor ne yapmalıyım?