Annem çocukları arasinda ayrim yapıyor beni gram sevdigi yok en ufak seyde hakaret etmeye başlıyor ne yapmalıyım?

Daha reşit değilim. Annem ve babam ablama sevgi de basta olmak uzere her konuda ayrımcılık gösteriyorlar. Annemin kızı gibi hissetmiyorum kendimi sadece bir kızı varmış o da ablam gibi sanki. Her evde kavga olur kardeşler arasında. Az önce de ablamla bir kavgamız oldu. Aklı yerinde olan her insan benim haklı olduğumu anlar ama. Gelip bana hakaretler etti annem it gibi ürüme diye bağırdı. Kızına ise tek kelime laf söylemedi. O kadar ağırıma gidiyor ki bu yaptıkları ev dar geliyor bana. Lavabolarda aglamaktan sonrada hic bir sey olmamış gibi çıkmaktan, onlar beni uyuyor sanarken yorganın altinda aglamaktan her şeyden bıktım. Üzüntüden dolayı bir cok cilt rahatsızlığı çıktı vücudumda başta sedef olmak üzere hala da var. Bazen ölmeyi düşünüyorum beni seven yok zaten bende bıktım herkesten. Tek umudum o zamana kadar dayanabilirsem universitede baska sehire gidip kurtulmak. Ne olur bana akıl verin ne yapmam gerekiyor.
Annem çocukları arasinda ayrim yapıyor beni gram sevdigi yok en ufak seyde hakaret etmeye başlıyor ne yapmalıyım?