AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Koşudan geldim ne kuşu ya deve kusu mu prenses😅😅
Kuştan kastın güvercin mi?
fark etmez ucan hayvan olsun tavuk hariç
Keklik bıldırcın gibi kuş türlerinin tüketilmesi sorun yaratmıyor ancak diğer kuş türleri parazit ve diğer hastalıkları taşıyabilirler. Mesela güvercinlerin tüberküloz taşıma riski de çok yüksek o yüzden tavsiye edilmez
Ritüellerde yapılırken ilk defa duydum kuş kullanımı. Ne büyüsü yapacaksın
pagan ritüeli
Amaç
tanrıçayı kutsamak
Uğraşma hayvanlarla boş ver. O kendi kendini kutsar
Niye kesmek istiyosun
kurbanlık
Onlardan kurban olmazzz
benim inancıma göre oluyor
Oluyosa bize neden soruyosun
yasal mı degil mi onu soruyorum
Yasal değil hapse âtarlar seni
olm baska yiycek hayvan mi yok
yemiyeceğim adıyacağım
Hayır tabiki
yasal degil yani?
Kızım kuş niye kesiyon sen canimisin a
bir tane adaklık kuş çiftliğinden alınıp kesilebiliyorsa soracağım yasal olması onemli
La kuş kesilir mi manyak mısın la
Kuştan adak mi olur abkafayi yediniz iyice
ritüelde kurban olarak adıyacağım da yasal değil galiba
Yasal olur mu sen değişik misin ya ne kurbanı kızım koyun kes Allah için napacan kuş Muş sev kuşları sev yazık kuşa ya
musluman degilim yasal bir yolu varsa deniyeceğim kus ciftliklerinden kus alınıp kesiliyorsa olur bıldırcın falan yiyoruz ya
Gel müslüman ol 2 tane acayip ne olduğu belli olmayan insan peşine gitme ya boş boş işlerle uğraşma gel müslüman ol napcan ya.
Bıldırcın bizde yiyoz muslumanizda Allah'a şükür.
Bıldırcın yenir yani.
Gel müslüman ol boş ver
Gel müslüman ol demek ne yaw. Sanki evine davet ediyor. O kadar kolay mı?
Kolay zor mu?
ne diyim şeytana uy mu diyim doğruya iletmeye calisiyoz a Allah düzeltir inşallah
Zor tabii. Yoldan gelen biri "gel benim dinime" dese gelirmisin? Doğruya iletmeye çalışıyon ama bir sor bakalım onun senin doğruya gitme gibi niyeti var mı? İletmek böyle olmaz. Youtubeda, din hakkında bir şey bildiğini sanıp millete ayet atanlara benziyorsun. Sadece rezillik!
Ben Allah'a şükür Müslümanım iyiye iletmeye caliyorsa iyiliğini dusunuyorsa iyi niyetli bir şekilde cevap veririm.
İyilimigi düşündüğün farkındaysam.
Ya niyetini benim dememle var olursa? İnsanları yanlış yapıyorsa uyarıp doğru yola iletmeliyiz kendinizde iyi olmak için mücadele etmeliyiz.
Sende herkese mualif olan su anca karı kıza yalaka olma peşinde olan tiplere benziyorsun.
Sadece rezillik.
Allah doğru yola iletsin herkesi hangimiz yanlışsa onu düzeltsin amin.
Derim yoldan geçene yanlış bir yoldaysa Allah akıl fikir vermiş doğru yanlısı herkes biliyo.
Yanlış bı yoldaysa onada derim yolda gördüğüme de derim gel dinime diye tavsiye ederim.
🗿. İyi veya yanlış olan şey kişiden kişiye değişir. Belki başka konuda dediğinin yararı olabilir ama bu kuş kurbanı konuda boş konuşuyorsun. Kendi dininin gereğini yapmak için yasal yol arayan birine; cani misin, manyak mısın, kafayı yediniz, değişik misin ve kuş kesme koyun kes🗿demekte iyi bir islama çağrış olmuş. Bana a*cı damgası vuracağını tahmin ediyordum. Burada senle din ve felsefei şeyler konuşuyoruz. A*cılığa çok benziyor oyle değil mi? Kendisine "neden kurban kesiyorsun hayvana yazık degil mi?" diyen birisi olsa kıyameti koparıp "sanane benim dinim değil mi" diyecek adam, başkası kendi dini veya başka amaç için kurban kesen birine empati yapamaması ve hafif hakarette bulunması ne kadar zavallı bir durum. Dediğim gibi doğur, yanlış, iyi, kötü değişkendir. Konu öyle bir konu ki senin demenle niyeti değişecek bir konu değil. Ben bunlari yazarken senin fikrin hiç değişti mi? Hep kendini savundun ve savunmaya devam edeceksin. Demek ki senin söylemem ile niyeti var olmuyormuş. Senin yaptığın sadece insanları rahatsız etmek.
Yav heee kardeş git kimle münakaşaya giriyosan gir.
Doğru birdir kişiye göre değişmez.
Doğru birse neden bana göre iki?
Sen çünkü yanlış bır dönemdesin büyük ihtimalle
Olabilir.
beyler siz hala tartışıyor musunuz sakin olun ya :D
hasta mısın
hepsini kesmicem sadece bi tane
Kes gitsin
Neden ama
Ne alaka
Neeee