İlişkilerimde korumacıyımdır. Genellikle değer verdiğim birine bir liman sığınak olmaya çalışırım. İyi anlarında ve kötü anlarında yargılanmadan kendi olabileceği bir alan oluştururum.
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı.
Pek sanmıyorum. Bir kuş kadar özgür, hafif ve kaygısız olabilmek zor. İnsan her zaman bir şeyleri düşünüyor, bir yerlere yetişmeye çalışıyor, dertleri sırtında taşıyor. Oysa kuşlar öyle mi? Kanatlarını açıp uçuyorlar, rüzgar nereye götürürse oraya gidiyorlar. Keşke bazen biz de onlar gibi sadece anı yaşayıp özgürlüğün tadını çıkarabilsek.
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Çıkar menfaat , beklemek ama şuursuzca beklemek. Emek harcamamak, güzel bir şey yapınca kötü algılanacağını zannetmek bunların hepsini konuşamayan canlıların yapma ihtimali. Sevgisini göstermekten korkan veya çekinen insandan başka canlı var mı? Bu gibi canlılara hayvan demek istemiyorum çünkü insan görünüp farklı olanlarda var.
Evet bir kuş gibi olabildim. Gerçekten sevdiklerime kanadımı açtım ve altına aldım. Yeri geldiğinde kanatlarımın yaralanması uğruna kendimi feda ettim..