kisacasi biyolojik olarak kizim ama kiz olmak zorunda olmaktan nefret ediyorum sporla ugrasan biriyim yapili erkek gordugumde özeniyorum neyse ve erkekler gogsunu bir seyle kapatmak zorunda da degiller ama ben zorundayim bundan nefret ediyorum gogsum beni rahatsiz ediyor artik moralim cok bozuluyor gogsumu aldirdigimda bir seyle kapatmak zorunda miyim eger kapatmazsam günaha mi girerim bilmek istiyorum dinim islam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBedeninize yabacısınız, bu gidişatla tehlikeli sonuçlara ulaşırsınız.
Tamamen erkek olmak, trans olmak, eşcinsel vs olmak gibi...
Bunların tamamı da günahtır.
Neden günahtır?
Çünkü fıtratınız sizin kız ise ona göre kendinizi sevip, öyle yaşamanız gerekiyor.
Bana itimat edin ki, şu anki ruh haliniz vesveslerin sizi getirdiği nokta. Bir kız olmak ne kadar tatlı ve güzel bir şey ise siz bunları sırf şeytanın vesveselerinden ötürü göremiyorsunuz.
Özünüze dönün, bulanık fikirlerden vazgeçin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGöğüslerinizin kapalı olmaması günah değil bu söylediğimden yanlış anlama sakın aldırdın mı yoksa aldırmak zorunda mı kaldın göğüslerinizin olması iyi değil mi göğüslerim olsun diyen kadınlarda var
045 Yorumla
Soran+1 yılaldirmadim aldirmayi dusunuyorum ve kisiden kisiye degisen bir dusunce kucuk goguslu olmak isteyen kadinlarda var buyuk goguslu olmak isteyenlerde o beni ilgilendirmiyor ben temelli aldirmayi dusunuyorum varligi beni rahatsiz ediyor illa kapatmak zorunda olma dusuncesi beni gicik ediyor belli olmasi da rahatsiz ediyor beni sadece bu konuda degil bir cok konuda
- +1 yıl
Anlıyorum durumu sporla ilgileniyorsunuz sporcuların çoğunda göğüsleri yok rahatsız eden bir durum galiba fetva vermem doğru değil ama en güzeli bunu iyiyce araştırdıktan sonra uygulamanızı tavsiye ederim 🙂 bence günah değil gibi duruyor ve evet başka kadınlar büyük veya küçük göğüsleri de hem isterler hem severler
Soran+1 yılsporla yeni yeni ilgilenmeye basladim ve dediginiz gibi umarim günah degildir sag olun
- +1 yıl
Rica ederim diyanetin fetva hattına bir sorun ve çeşit çeşit bilgi toplayarak doğru bir karar verin peki bir soru daha yarın evlendiğin zaman çocuk olursa eğer nasıl emecek
- +1 yıl
@Son_esmer İster Her Erkek İster
- +1 yıl
@Son_esmer Karşıma İstekli Biri Çıkar İnşallah Sizin Gibi Emzirir Sürekli
- +1 yıl
@Son_esmer Amin Beni Alacak Kişi Şanslı Hiç Yapmadım Çünkü İnşallah Duan Gibi Çıkar
- +1 yıl
@Son_esmer valla aynen öyle ama tercih sebebi işte siz seviyorsunuz hıhım o hıhım kızları geneli istiyor gibi göğüslerini elletmeyi ve emzirme yaptırtmayı
- +1 yıl
@Son_esmer sonrası zaten çok ateşli dakikalar başlar :)
- +1 yıl
@Son_esmer hem de nasıl 😍
- +1 yıl
@Son_esmer sen çok tehlikelisin :)
- +1 yıl
@Son_esmer haha güzelmiş :) senin göğüslerin de tehlikeli 😍
- +1 yıl
@Son_esmer Aynen öyle şekerim 🥰 senin göğüslerin nasıl
- +1 yıl
@Son_esmer doğru ama merak ettim 😅 aşk olabilir mi sence
Soran+1 yıl@Son_esmer abla ne diyorsun mk
Soran+1 yıl@Son_esmer emzirmek ne💀💀💀💀 hangi dunyada yasiyorsun igrenclesmenizi baska yerde yapin
Soran+1 yılsorarim tesekkurler ve evlenmeyi hic dusunmuyorum ama yinede evlenirsem bile cocuk yapmayacagim
Soran+1 yıl@Son_esmer bir kadinin kocasini doyurmak gorevi falan degil araplar gibi konusmayi birak lutfen🥱🥱
- +1 yıl
@Son_esmer oo hoş geldin ☺️ sen sıkma o tatlı canını ☺️
- +1 yıl
@Son_esmer boş ver takma ☺️ göğüsleri seven var sevmeyen var işte buda onun gibi sporcuların genelinde yok ama istemiyorsa ne yapacaksın sen hıhım elletmeyi seviyorsun o istemiyor onun gibi bir şey
- +1 yıl
@Son_esmer kocişin sever bende severim göğüsleri ellemeyi ve hıhım şöyle düşünmek var birde meme kanseri oldun alınması gerekiyor onda zaten hiçbir şey yapamazsın göğüslerin olması şahane bir şey bence 😍
- +1 yıl
@Son_esmer kıymetini bilmiyor şimdilik ama ileride sorun yaşar mı yaşamaz mı bilmem ama bakalım hayat ne gösterecek ona sende daha fazla bil kıymetini ☺️
Soran+1 yıl@Son_esmer hee insan seks yapacak diye bir zorunluluk yok kanka ayrica ben asexual bir bireyim hoslanmadigim seyi yapmam
Soran+1 yıl@Son_esmer arap gibisin evet daha neler derdimde sansür atiyor iste site
Soran+1 yıl@Son_esmer max kürt hala koca emzirmek diyor ya cidden senin saftini sifatini
Soran+1 yılsana ne zaman fikrini sordum da kiymetini bilmiyor diyorsun🤠🤠
Soran+1 yıl@Son_esmer kes la maymun tt ver sansür atiyor burdan
Soran+1 yıl@Son_esmer asil seni etsin s@l@ga bak
- +1 yıl
@Son_esmer sana yazdım bakar mısın
- +1 yıl
@Son_esmer yazamadım kapalıymış
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
+1 yılElestiri degil yanlis anlama. Zaten allahin yaratigini degiserek gunah isliyon. O saaten sonrasina takilma 🤣
15 Yorumla
Soran+1 yılurahara
- +1 yıl
Türkçesi ne demek yazdığın?
Soran+1 yılkanka profilin
- +1 yıl
Anladim anime merakın var sanırım.
Soran+1 yılprofilindeki kisiyi bilmeden pp mi yaptin, profilindeki kisi bleach den urahara kisuke izlemeni öneririm güzel anime ve evet animeyle ilgileniyorum
Olur tabiii Allah o an alır canını direkt cehenneme
11 Yorumla
Soran+1 yılama gogsum olmayacak iste erkeklerinki gibi olucak ne gibi bir sorunu var birisi gorunce beni erkek sanicak
+1 yılBir kadın erkeğe erkek ise kadına benzeyemez büyük günah
03 Yorumla
Soran+1 yılfeminen olmaktan nefret ederim.
- +1 yıl
Sen bir kadınsın bu yaptığın erkeğe benzemek efendimiz böyle yapanlara lanet olsun buyuruyor
Soran+1 yıl😭😭😧😦💀😏😐😧😫😫😟😶💀💔😧💀😦💀😦😶👹👹👹
Göğsününden mi rahatsız oluyorsun? Tuhaf geldi kulağa
018 Yorumla
Soran+1 yılevet, sana tuhaf gelmis olabilir
Soran+1 yılevet varligi sIkinti rahatsiz ediyor beni boyle bir seye sahip olmak tiksindiriyor
Soran+1 yılkucuk olsaydi bu kadar sorun etmezdim zaten
Soran+1 yılevet arti olarak tshirt giydiginde kabak gibi ortaya cikmasi ve illa bir sey takmak zorunda olmak yuz ustu yatinca acitmasi ve önü acik gomlek giydiginde illa bir sey giyip kapatmak zorunda olmak bir ucubenin igrendirici bakisi akrabalarinin buyumus demesi bile rahatsiz edici
Soran+1 yılneyse derdimi dinledigin icin sag ol
Soran+1 yılne
Soran+1 yılazginlik derken ne diyon ya sen
Soran+1 yılBruh igrenc
Soran+1 yılsacma sapan mal mal konudan kisilere bir tepki olarak dusun kanka senin son dedigin gibi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAldirma bence.. Gunah diyorsun ama cinsiyetini degistirmeye calisiyorsun seklen bu sekilde..
03 Yorumla
Soran+1 yılcinsiyetimi degistirmeye calistigim falan yok meme aldirinca cinsiyetimi mi degistirmis olmus oluyorum
Cevap sahibi+1 yılben oyle sandim.. genelde erkek gibi hissedenler yaptiriyor
Soran+1 yılo trans insanlar icin onlar bel altini da degistiriyorlar ben gogusten kastediyorum
+1 yılNasıl aldırma şimdi sende göğüs yok mu dümdüz müsün
022 Yorumla
Soran+1 yılaldirmak istiyorum diyorum okudun mu sen
- +1 yıl
Ya işte yalnış yazdım neden aldırmak istiyorsun ki sebebi nedir
Soran+1 yılrahatsiz ediyor varligi
- +1 yıl
Saçmalama ne rahatsız edecek seni öyle olsa herkes aldırır başka bir şey var bu işte
Soran+1 yılne baska bir isi ya beni varligi rahatsiz ediyor diyorum görmek bile sinirimi bozuyor
- +1 yıl
Sen kız olduğundan neden rahatsızsın ki ne yani göğüs ya da başka organ sarkıyor diye herkes rahatsız mı olmak zorunda özellikle sen
Soran+1 yılevet ben rahatsiz oluyorum baska soru?
- +1 yıl
Aşağıdan dan rahatsız mısın peki
Soran+1 yılgogsumden rahatsiz oldugum kadar degil
- +1 yıl
Gerçi senin hiç gözün bir şey görmüyor kii
Soran+1 yılnasil yani
- +1 yıl
Umrunda değiş demi hiçbir şey kadın olman seni kadın yapan bedenin neden dünyaya ladın olarak geldin hiç düşündün mü neden bu beden var sende
Soran+1 yılyo ne gerek var illa biyolojik olarak kizim diye bir sey mi dusunmek zorundaymisim
- +1 yıl
Senşn doğanda var bu sen değişik yaşarsan ruh gibi kalırsın bu hayatta
Soran+1 yılney
- +1 yıl
Böyle ruh gibi yaşarsan hiçbir şey den zevk alamazsın
Soran+1 yılney anlamadim
- +1 yıl
Ruh gibisin hiç dünya şle bağın yok nasıl kızsın sen
Soran+1 yılrub gibi oldugumu nerden cikardin usta
- +1 yıl
Biz ne konuşuyoruz geceden beri gardaş bş kendini sorgula 🤣 Allah m ya
Soran+1 yılne diyon dede ya😭😭😭😦😦😧😟😫
- +1 yıl
Hay senin hayat anlayışına kızım sen iyi değilsin yat zıbar
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBizde de olabiliyor öyle sorunlar
08 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
- +1 yıl
Anlattığın sorundan
Soran+1 yılsizin de gogsunuz mu buyuyor
- +1 yıl
Evet 😕
Soran+1 yılulan be takma kafana
- +1 yıl
Elindeyse sen takma
Soran+1 yılsag ol samimi biri gibi gozuktun yinede moral verdi :")
- +1 yıl
☺️
Bunu hocalara sormak gerek.
05 Yorumla
Soran+1 yılof
- +1 yıl
Sporlar uğraşan kadınların memeleri zaten kas olmuyor mu?
Soran+1 yılöyle olsun istiyorum bende ama iste olmuyor bir sebebi de bu iste aldirmak istememin
- +1 yıl
Aldırma bence
Soran+1 yılyok
- Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılPişman olursun ilerde
09 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Eğer yaşın doğru aralıktaysa bu yaşlarda fevri karar vermen çok kolay. Şimdi aldırırsan geri dönüşün de olmayacak
Soran+1 yılsorun degil
- +1 yıl
Gel sen beni dinle. Yapma. Sonra çok teşekkür edeceksin bana
Soran+1 yılvarligi gercekten rahatsiz ediyor anlayamazsin
- +1 yıl
Erkek mi olmak istiyorsun?
Soran+1 yılerkek olmak istemiyorum erkek vucuduna sahip olmak isterdim cunku biyolojik olarak bir erkegin vucudu gelismeye daha müsait ve güclüdür buna sahip olmak istiyorum iste
- +1 yıl
Bu göğüslerini aldırınca olmayacak. Yani bunun için testosteron takviyesi almalısın sürekli ama o zaman da sakalın çıkar.
Soran+1 yıl:/
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka
01 Yorumla
Soran+1 yılne ne alaka
Aldırdığımda derken?
010 Yorumla
Soran+1 yılgordugun gibi
Soran+1 yılokuduguna paragrafi gordugun gibi demek istedim.
Soran+1 yılne alaka ya zaten az once actim hesabi yarin kapaticam ne bos yapmissin
Soran+1 yılkanka konusmayi biliyorsun da hala özelden mesaj atacak kadar cesaretin yokmus git sen pyshco american falan izle patrick fani falan ol
erkek fatma mısın
016 Yorumla
Soran+1 yılerkek fatma ne kanka
Soran+1 yılbeni gorenlere sorman gereken bir soru
Soran+1 yılgormeden anlatayim maskulen bir tarzim var sacim kulaklarimin altinda omzumun ustunde bir boyda arkasi kazitili yuzum kiza da benziyor erkege de benziyor erkek sananlarda var kiz oldugumu anlayanlarda
Soran+1 yılnesi sikintiymis soyle bakalim
Soran+1 yılsakinim zaten ne sikintiymis onu sordum sadece
Soran+1 yılbu sekse benziyorsun ne demek anlayamadim
Soran+1 yılbisex bir yönelim yalniz kanka hem kadinlardan hem erkeklerden hoslanan insanlara denir
Soran+1 yılben heteroyum
Gizli Üye(36-45)+1 yılolur tabiki
04 Yorumla
Soran+1 yılpff
Soran+1 yılniye
Cevap sahibi+1 yılcinsiyetin kız ise, avret alanları belli, oralarda ne olurssa olsun, açıkta kalması haramdır. aldırsan da asit de döksen, gören şehvet duymasa bile haram kılınmış.. ondan
Soran+1 yılkuran da boyle bir sey yaziyor mu bilmiyorum
Olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılgünah olmaz mi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri