Görümcem nişanlısını evde erkek yokken eve getiriyor ne yapmam lazım?

Kayınvalidem ile kayınpederim zamanında boşanmışlar. Eşim ben kayınvalidem görümcem ve 9 yaşında küçük kaynım ile beraber yaşıyoruz. Kocam güvenlik görevlisi bu yüzden vardiyaları sürekli değişiyor. Eşimin vardiyası 1 hafta gece veya öğlen vardiyası olduğu zaman hergün görümcem nişanlısını eve getiriyor gece 11lere 12lere kadar saatlerce oturuyorlar. Kaynanamda hiçbişey demiyor. Kapalı bir bayanım getirirken haber bile verilmiyor başım açık bi şekilde üstüm müsait değilken yakalanıyorum. Eşime bu durumdan bahsettim çok sinirleniyor ama bu durumun geri dönüşü bana çok sert oldu. Onun sinirleneceğini bile bile ona kasten söylediğimi dile getirmiş akrabalarına. Örneğin teyzesi vs. Uzun bir zamandır ne zaman eve gelse hiçbir şekilde eşime söylemiyorum ama bunlar gittikçe çığrından çıktı. Nişanlısı bile düşünmüyor evde erkek yokken girilmez ben girmeyeyim falan demiyor. Eşim görümcemin abisi oluyor bu arada. Eşimin evde olmadığını bildiği için rahat rahat takılıyor. Aşırı rahatsız olmaya başladım. Bu durumu nasıl çözebilirim. Fikir verir misiniz?
Görümcem nişanlısını evde erkek yokken eve getiriyor ne yapmam lazım?