Evlatlık olduğumu öğrendim. Dünyam başıma yıkıldı?

Biyolojik ebeveynlerim üniversitede öğrenciyken tanışmışlar. Babam annemi seks için kullanmış, bana hamile kaldığını öğrenince de onu terk etmiş. Annem ben doğunca beni halası aracılığıyla halasının komşusu olan bir çifte evlatlık vermiş. Nüfusa onların çocuğu olarak kaydolmuşum. Bütün bunları bana beni büyüten annemle babam dün anlattı. Artık gerçekleri öğrenmem gerektiğini söyleyip bilmediğim tüm geçmişimi açıkladılar. Öz anne babam olmamalarının bir önemi olmadığını, beni hep çok sevdiklerini ve bunun hiçbir zaman değişmeyeceğini söylediler. Ben de onları çok seviyorum. Ama geçmişimle ilgili gerçekler bana ağır geldi. Sürekli ağlama krizlerindeyim. Sizce beni büyüten annemle babama beni 22 yıl kandırdıkları için kızmalı mıyım? Yoksa benden saklamakta haklı mıydılar? Bir de biyolojik annem benimle görüşmek istiyormuş. Sosyal medyadan mesaj attı, engelledim. Bu sefer beni büyüten anneme yer ve saat söyleyip beni ikna etmesi için yalvarmış. Onunla görüşmeli miyim? Beni büyüten ailemle öğrendiklerime rağmen yine eskisi gibi olabilir miyim?

Evlatlık olduğumu öğrendim. Dünyam başıma yıkıldı?