Dünya sanki başıma yıkıldı ya?

Ne yaşadığımı bilmiyorum gerçekten. Bildiğim tek şey şu an kendimi berbat hissediyorum. Arkadaşlar ben kızım ve eşcinselim. İşte çalıştığım bitane kız arkadaşım var ama kız çok güzel bilmiyorum ama onu çok beğeniyorum elimde değil belli de ediyorum zaten şakalaşıyoruz falan ama dün akşam bi çocukla yemeğe çıkmışlar bugün söyledi ve dünya başıma yıkıldı. Bu akşam yine görüşeceklermiş ve işler ciddiye binicek gibi. Kendimi b*k gibi hissediyorum. Zaten ne bekleyebilirdim ki kız heteroseksüel hayalleri var kızlardan hoşlanmıyor. Ne olabilirdi ki. Kendime hakim olamıyorum duygularıma. Kıskanıyorum aşık değilim ama kızı çok beğeniyorum çok güzel. Bu durum nasıl düzelir bilmiyorum duygularım karışık. Başkasının olur diye ödüm kopuyor. Napıcam bilmiyorum. İşi bırakmayı bile düşündüm. Zaten illa başkasıyla olacak o belli benimle olmayacak biliyorum ama çok kıskanıyorum ne yapsam olmuyor. Keşke bende escinsel bi kızla tanışsam hayatımda bir şeyler değişse sevsem sevilsem. Kimden hoşlansam olmadı hep imkansızların peşinden koştum. Bundan sonra ne yapacam nasıl davranacam bilmiyorum. Kötü tarafı ise sanki anlıyor ona olan duygularımı hissediyor gibi. Bozulduğumun farkında canım çok yanıyor. Aşk mo değil mi bilmiyorum ama ilk defa biz kız hem fiziğile hem güzelliğiyle dikkatimi çekiyor. Fiziğe takılan biri değildim onu görene kadar.
Dünya sanki başıma yıkıldı ya?