Ya cidden tüm erkekler para köpeği olmuş. Hepsi hem cimri hem de terk dertleri para. Hepsi zengin kadın arıyor zaten sömürmek için. Tek dertleri bunun fiyatı ne kadar. Buna ne kadar verdin filan. Bi de asıl erkeğin görevidir kadının konforunu vs sağlamak yedirmek içirmek ki kadın da ona sevgisini versin vs ama şimdiki erkekler kadına bir kuruş harcamayı bırak karnımı da kadın doyursun bedavaya da sevişsin derdinde. Ciddeen bu cimri ve bencil hiçbir yararı olmayan erkek modellerinden çok bıktım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGümümüzde her şeyin fiyatı o kadar arttı ki küçücük çocuklar bile ekonomiden fiyatlardan konuşur oldu.. Sevgili, iliski, flört ortamında da bunların konuşulabilir olmasını normal karşılıyorum. Karşındaki kişiden sadece maddi bir beklenti içine girersen, böyle bir izlenim bırakırsan o tarafta elinde olanı da sakınır. Olay şu olmamalı ; erkek gezdirsin, yedirsin, tatile götürsün, hediyeler alsın ama ben sadece seviseyim ve seni seviyorum diyeyim. Aynılarını kadının da yaptığı bir ilişki olmalı. Sadece tek bir taraf yapıyorsa diğer taraf menfaat sağlamaya çalışıyordur. Umarım kafana göre birini bulursun…
14 Yorumla
Soran+1 yılMal zaten ben yapıyorum. Ama erkekler yapmak istemiyor.
- +1 yıl
Mal? Üslubunu bozma..
Soran+1 yılHerkes öyle değiş. Ödeyen eden de var ama birçok erkrk hem yavşıyor sulanıyor hem de bir kahve bile ısmarlamıyor. Ben ona sinirleniyorum bu ne ayılık.
- +1 yıl
İlk tanıştığında ekonomi vs gibi konulardan bahsedenleri direkt olarak ele ve görüşme. Kadınlar tercih eden taraftalar ve sende bunu rahatlıkla yapabilirsin. Rahat bir şekilde eleme yapabilirsin
En İyi Cevaplar
Bunu sadece erkekler yapmıyor. Kadınlardan da birinden bahsedildiği zaman ilk sorduğu soru "maaşı ne kadar, parası var mı?" olan kişiler var. Kadın erkek fark etmeksizin kimsenin ilk buna bakmaması gerekiyor bence.
Önce bir kişiliğine, karakterine ve kalbine bakmak gerekiyor. Nasıl bir insan? Seni anlayabilir mi, konuşup iki kelam edebilir mi? Zeki mi, entellektüel sohbetlerde bulunabilir misin? Bunlara dikkat etmek gerekir bence önce. Tip, para pul sonra bakılması gereken şeyler.
Çünkü içini sevmediğiniz birinin dışına aşık olsanız da ne fayda? Çok güzel bir söz var, beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhu koyup aşk diyorsunuz, diye. Bu hataya sizde düşmeyin. Önce insanları anlamaya çalışın. İçine, ruhuna bakın ☯
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiçbir kadının parasını yemem ve paramı yedirmem sevgilim oldu diye hesabını ödeyecek değilim herkes kendi hesabini öder ayrıca kaliteli kadın bulmak daha zor işim var param var ama benim gibi çalışan parası olan kadını bulamıyorum hepsinin derdi altın, para ben niye evlendiğim kadına 200-300 bin TL değerinde altın takayım eğer bir kadına 300 bin TL değerinde altın alırsam onunda bana 300 bin TL değerinde araba alması lazım kimseyi bedava beslemem
06 Yorumla
Soran+1 yılZaten yapma yani sana yap diyen mi var ama artık sevgilim dediğim kadına da yemek ısmarlamıyorsan erkrk deme kendine bence
Soran+1 yılMal ben öde demiyorum. Ama bunlar kadına ısmarlatıyor kendi ödemiyle
Soran+1 yılO olur. Ama çoğu erkrk işte hep arkadaşına sevgilisine ısmarlatıyor. Sıra ona gelince de sıvıyor.
Valla kardeş çok haklı bir serzeniş bu. İnsanların gözünü para & pul o kadar bürümüş ki herkesi de kendileri gibi sanıyorlar. Paraya değer vermeyen bir insan gördükleri zaman ağızları açıkta kalıyor. Bakışlarıyla, sözleriyle enayi yerine koyuyorlar resmen. Parayı amaç olarak görenlerin sonu, sadece felakettir. Para gidilecek yol değil, uğranacak duraktır..
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
83Cevap
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Yok yahu sadece para değil. Araba, kadın, futbol, siyaset
Parayı da ne için konuşuyorlar. Parası olmayanı sevmedikleri için
Kendim de yaşadım bu durumu00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılkadınlar para düşkünü asıl
00 Yorumla
+1 yılSoruda ve görüşlerinde tutarsızlık var. Sana göre erkek sana bakmalı, sana tüm imkanlarını seferber etmeli, senin standartını yükseltmeli. Senin parana bulunduğun sosyal statüye bakmamalı. Nasıl olsa geçimi sağlamak zorunda olan erkek.
Buna karşın parası olmayan erkek istemiyorsun. Eşitliği savunuyorsun ama erkek senin paranı sosyal statünü öğrenmeye çalışmamalı bu yasak. Tüm hesapları erkek ödeyecek tüm harcamaları erkek yapacak ama senle aynı statüde olacak.
Seninle birlikte olacak gücü yok diyorsun ama sen maddi olarak adamı sömürmek istiyorsun. Aynı maddi güçte olsanız bile adam tüm yükü çektiği için yine altında kalacak.
Sen tüm yükü çektikten sonra madde güç olarak senden üstün kalan erkek istiyorsun yani sen zengin erkek arıyorsun. Kendinden maddi olarak üstün erkek istiyorsun ve eşitlik isteyen erkeğe bu suçu atıyorsun.
Büyüdükçe kendi ayakların üzerinde durdukça anlarsın.20 Yorumla
+1 yılPara olacak tabi ne olacak.. Aldığın nefes parayla.. Hayat parasız geçmiyor.. Bende maddi durum iyi evet cimriyim.. Aç adam saldırır herşeyi yapar.. Aç kadında aynı şekilde.. Kendini satat herşeyi yapar.. Bu devirde ne sanıyorsunuz.. Aşk sevgi tamam bunlar lazım sevmek sevilmek ama parasız hiçbişey olmuyor.. Kadınlar baba evinde şımarmaya alışmışlar.. Gerçek hayatla bir yüzleşinde nasıl zorluklar çeken kadınlar var.. Ooo ben nelerini gördüm para için neler yapar insanoğlu aklınız şaşar sadece..
10 Yorumla
+1 yılBedavaya sevişeyim derdinde olan erkek olduğu kadar, konfor derdine düşmeden sevişen kadın da var. Sevişmenin bedeli kapılarında 'vizite ücreti+kondom' şeklinde 120 punta ile A4 üzerinde yazıyor. Sana konfor sağlamak için harcayacağı tutarın 1/10000000000'ini (kaç sıfır var la orada?) harcayarak, çocuk doğurmasını ve temizlik yapmasını beklemeyerek, dırdırını dinlemeyerek zaten, senin 'altın kaplanmış bacak arandan' alacağı tadın aynısı bile değil, işlerinin ehli olanlardan daha fazla haz alarak, sana sağlayacağı konforun fiyat kıyasıyla da; neredeyse 'Bedava' ya zaten getiriyor. Madem erkeğe ve onun parasına ihtiyacın yok, piyasada oyuncakçı çok. -Manavda sebze de var diyor, arkadaşlar. Alıver işte birşeyler kendine, konforlu konforlu takıl.
12 Yorumla- +1 yıl
@met96 Harikalığında da değilim ben, gerçekler bunlar. İlgi göremez, 'ilgisiz' der. Alacağını aldıramaz, 'çulsuz, pinti' der. Seversin, nimetten sayar kendini gö. ü/başı ayrı oynar. Eş sahibi mi olacağız, kahır sahibi mi? Bir ayda zaten, 1haftası 'gelen', 1 haftası 'süren', 1 haftası 'giden', derken adama 1 hafta cinsellik bırakacaksın. O son hafta da, 4 gün başın/kıçın ağrır. Kaldı 3 gün. Hani, erkekler cinsellik dışında bir şey düşünmüyor ya?, evlenip ayda 3 gün emeline ulaşacak diye, evlenirken yapacağı masrafla gider dışarıda harem kurar da yer.
+1 yılTam tersi olmasın? Zira Asıl kızlar, zengin koca arıyor. Vasıfsız köylü kızı bile, dirseğine kadar takı istiyor. Hat da köylü bile, evlenmez olmuşlar. Şehirli zengin arıyorlar ki ; köyler ile de irtibatım varç. Oysa ki;hakim ve savcı gibi, üst düzey memurlar bile, ev hanımıyla evleniyor. Senin bahsettiğin grup, çok yakışıklı olup da bu özelliğini kullanarak, evde kalmış zengin kızlarla evlenip ; mirasına konmayı amaç edinen, cüzi bir azınlıktır. Ama her kız, zengin erkek istiyor arkadaş.. İstemeyen kız, istinaidir.. Aradaki fark bu.. Ayrıca her erkek para konuşur. Zira zengin erkek isteyerek, erkekleri bu duruma siz getirdiniz. Bir de her şey para olmuş.
00 YorumlaErkegin görevinin bizi konfor, rahat bir sekilde yasamamiz için olacagini dusunmuyorum. Kadinlar erkeklere gereksiz anlamlar yukleyip daha sonra beklentiler içinde yasamaya calisiyor. Kendi konforunu kendin yarat. Kimse kimseye rahat bir yasam vaadetmek zorunda degil. Kadin toplumdan birey olmayi reddettikce bu sorun devam edecek
14 Yorumla- +1 yıl
Ağzın bal yesin ablacığım, aynı şeyi ben söyledim, yukarda hakaret etti arkadaş. Sana vereceği cevabı çok merak ediyorum.
Soran+1 yılArkadaşım benim için erkrk benim hayatımı yükseltmelidir. Yani ben o insanla olunca duygusal ve somut olarak daha iyi olmalıyım ki o ilişkide olayım zaman emek vereyim. Herifle benim standartlarım düşüyorsa ve hayat kalitem de kötüleşiyorsa bana ne yararı var boş aşk sevgi laflarının. O karın doyurmuyor. Yani ben tek başıma daha iyi isem niye bi erkekle olayım ki sırf benim imkanlarımı sömürmesi için
Soran+1 yılKeşke işte ama bulamıyoruz. Hep kalitesiz ezikler.
+1 yılBi kiza sorduğun zaman nasıl koca istiyorsun diye Zengin olsun, mühendis olsun, doktor olsun beni lüks restoranlara götürsün pahalı elbiseler giydirsin 30 milyarlık telefon alsın demesini biliyorsunuz ve işin sonunda paranın kölesi biz oluyoruz öyle mi? Lafa gelince bizde güçlüyüz ayaklarımızın üstünde durabiliriz demeyi biliyorsunuz ama hadi durun o zaman öyleyse. Sen bu kadar şey istiyorsun da karşılığında ne veriyorsun onu söyle sevgi demişsin eğer param için beni sevecekse benden uzak dursun. Şunu anla Para ile mutluluk olmaz tamam evleneceğin kocan it kopuk olmaycak sana bakabilecek yeri geldi mi zor anlar da yaşar insanlara demekki dara düşünce ayrılıp gidersin.
10 Yorumla
+1 yılYani parayla kendini satmak istedigini mi soyluyorsun? Bedavaya sevissin ne ya. Sanki adam tek tarafli sevisiyor. Para olayi da güç demek oluyor erkeklerde, bunu da bilmeyen var mı? Ama cimri diyorsun ve bu büyük sıkıntı. Cimri insanla olmaz. Kısar kisar kısar hayati sana zindan eder ve paranin senden daha onemli ve degerli olduğunu sana kodlar. Bir kağıt parcasindan daha degerli olduğunu konusarak degil, onu dimdizlak birakarak gosterebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaynen devir tersine dondu.. eskiden kadinlar para, iyi maasli erkek isterdi evlenmek icin, olmasi gereken de bu zaten, cunku kadin cpcuk dogunca calisamiyor.. Erkekler de eskiden guzel ve temiz gecmise sahip kiz ariyorlardi.. Simdi devir degisti... erkekler para , diyor hatta gecen biri okudum, bana araba alsin kiz tarafi yaziyordu
038 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet işte ilişki uzmanları diyor artık kadınlar erkeklere yediriyor diye şok oluyorum.
Soran+1 yılAyrıca o temiz koz arama muhabbeti çocuk kendimden olsun diye emin olmak. Çünkü erkek asla garantileyemex çocuk ondan mı değil mi ondan sadece onla olacak kapatacağı kadın arıyor. Gezen tozan kadın başkasıyla sevişir sonra bu mallar da benim çocuğum dite büyütür çünkü
Cevap sahibi+1 yıl@met96 haha isge geldi arabaci😁😂
Cevap sahibi+1 yıl@met96 hayir ama bu da tuhaf örf ve adetlerimize gore... turkiyede durum bu.. Ama avrupada zaten altindir takidir vs birsey yok... Sen bence avrupada yasayabilirsin
Soran+1 yılEvet ben zaten o kafadayım. İnşallah Avrupalı eşin olur. Zaten benim sevgililerim hep yabancıydı. Türk veya öüslüman erkekleri sevmiyorum. Hep tipsizler hem yobazlar.
Soran+1 yılTemiz ne lan. Eşya mı alıyorsun yav şak. Git kendine damacana al ondan çocuk yapmaya çalış. Kadın çalışıyorsa sana hesap mı verecek kimle * tiğini. Sen veriyor musun kimlere çükünü soktun. Kadın beğenecek mi seni bakalım.
Cevap sahibi+1 yıl@met96 ben turkiyedeki durumu yazdim... Ama hersey degisti
- +1 yıl
Türkiye de değişti kızlar eskisi gibi değil ben neden eski erkekler gibi olayım karşı tarafa ne verirsem aynını beklerim zaten böylesi benim için daha iyi bekaret takıntım yok her şey eşit olsun masrafları da paylaşalım harika olur. Eski erkekler dediğin gibi para kazanıp eşinin ve evinin masraflarını öderdi ama eski kadınlar da itaatkar olurdu ben karım bana itaat etsin istemiyorum eşit söz hakkı olsun ama eve sen bak bana sen bak demesin eşitlik kadar güzel bir şey yok
Soran+1 yılBen de onu diyorum. Ben de kimsenin yalakalığı ve aşkıyla ilgilenmiyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@soran iste sorunun cevabii.. erkekler paraya bakiyor hakkaten gunumuzde
- +1 yıl
Napalım görüş sahibi hanımefendi?
Elimizde ne var ne yok kızın önüne mi serelim kendimizi mi kullandıralım size?
Paramız için birliktesiniz işte.
Sevdiğinizden değil.
Hem ekonomi iyi değil.
Soran+1 yılArkadaşım niye her şeyi çükünden anlıyon sen. Sana ev araba al tüm paranı ver diyen yok. Kahve bile ısmarlamayan hemcinslerin ve ama sevgili olmak evlenmek istiyor. Bunlar mal diyorum. Parasız ilişki olmaz.
- +1 yıl
Evet ben paraya bakıyorum ama kesinlikle zengin avsıcı değilim kendime denk biri olsun bana yeter benim kadar ya da bana yakın kazancı olsun ev işinin de yarısını ben yaparım olur biter paraya bakmak kötü bir şey değil bende varsa karşım da ki insanın da olsun istiyorum karşılıksız bir şey istediğim yok
- +1 yıl
Sizin gibi paraya bakanlarla da ilişki olmaz.
Rahatı için beraber olan kadın erkek için fedakar olamaz zaten. - +1 yıl
Ve evet erkekler ev hanımıyla evlenmek zorunda değil.
Erkekler de kendi dengine göre eş seçimi yapmalı.
Sizin gibi her şeyi hazır isteyenleri seçmemeleri lazım.
Soran+1 yılArkadaşım zaten öyle bi şey yok. Herkes dengiyle evlensin benim derdim zaten benden fakir olup bana yamanmaya çalışan tipler
- +1 yıl
Yav sizler anca sömürebileceğiniz erkek arıyorsunuz.
Kadının konforunu sağlamak erkeğin görevi diyen sen değil misin? - +1 yıl
Sen de olaya mantıkla bakıyorsun aşk karın doyurmuyor diyorsun insanı değil cebindeki parayı seviyorsun.
Parası olan erkek senin gibi kadını napsın be anca kullanıp atacaksın. Erkeğe bir faydan olmayacak.
Benim işim var param da var ama senin gibi kızlar benden uzak olsun gerçekten 5 kuruş harcamaya bile değmezsiniz.
Kendini bir şey sanıyon bir de ya.
Sen kendin kalitesizsin hayatına giren erkeği dibe batırirsiın. Sevgiden bihabersin.
Cevap sahibi+1 yıl@Sayyoubelieve turkiye de orf ve adetler boyle... Erkekler temiz gecmise sahip ve guzel bir kizla evlenmek, kizlar da zengin veya iyi maasi olan erkek arayisindaydi.. Yillardir bu boyle.. Ama arada tek tuk de olsa, yeterli maddiuata sahip olmadigi icin zengin kizla evlenmeye calisanlar vardi.. Bu turkiyedeki durumdu.
Cevap sahibi+1 yılburada istediginiz kadar tartisin, bu boyleydi.. boyleydi diyorum cunku artik boylemi ben de emin degilim.
- +1 yıl
yav kes. Senin dediğin şekilde bir evlilik yapmak zorunda değil hiçbir erkek. Senin gibiler anca hayırsız eş olur zor zamanda terk edip gider.
Örfüne de adetine de başlatma.
Sizin gibilerle ben evlenmem buna emin ol. - +1 yıl
Yav eskiden olduğu gibi evlilik yapmak zorunda mıyım be sanane?
Sanane? Istedigim gibi biriyle evlenirim senin gibilerle değil. - +1 yıl
Sizin gibi paragözlerle evlenmeyecegimize emin olabilirsin.
Umarım bekar kalırsın.
Cevap sahibi+1 yıl@Sayyoubelieve dedi parasi olmayan biri
- +1 yıl
Var param merak etme.
Senin gibilere yok ama.
Samimiyetine inanmadigim kisiyle isim olmaz.
Seni kim napsın be. Ne faydan var
Cevap sahibi+1 yıl@Sayyoubelieve dedi icten ice parasi olmadigi icin uzulen biri
- +1 yıl
Tabi paragöz bayan kesin...
Cevap sahibi+1 yıl@Sayyoubelieve dedi sinirden kafasinda dumanlar ucusan biri😂
- +1 yıl
Kesin...
Cevap sahibi+1 yıl@Sayyoubelieve 😂🤣
- +1 yıl
Seni kimse almaz merak etme.
Cevap sahibi+1 yıl@Sayyoubelieve 🤣😂😂😂 ahah
- +1 yıl
.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklı olduğun yönlerin çok fazla. Ama ben kendi açımdan cevaplayım. Parayı hiç dert etmesem, 3-4 bankada eksiye düşüyorum. Sonra hanım soruyor sen hiç hesap kitap yapmıyorsun, yazmıyorsun, anlatmıyorsun. Ama harcarken hiç düşünmüyor. Bence kadını erkeği yok bu harcama işi sıkıntılı.
00 Yorumla
+1 yılErkeğin görevini kadının konforu olarak tanımladığın için insanlar para derdine düşüyorlar şekerim, o harcanan paranın ne kadar zor kazanıldığını biliyor kendileri. Maalesef yobaz toplum dayatması.
02 Yorumla
Soran+1 yılMal ben de para kazanıyorum ve biz de biliyor. Siz allah kadınlara bedavaya para veriyor erkekleri de çalıştırıp mı veriyor sanıyorsunuz. Embesil. Hatta kadının hem masrafları daha çok hem de aynı işi yapsa bile daha az veriyorlar ama ben cimri kadın görmedim. Erkeklerin delik çorap kokuşmuş ağızla geziyor. Anca kumar içki sigaraya biliyorlar ora harcamayı sefiller.
- +1 yıl
Bak yobaz derken haksız çıkmadım, niye hakaret ediyorsun ki? Senin kazandığın para ya da harcamaların umurumda değil, soruna cevap verdim. Haklı da çıktım. Teşekkür ederim.
+1 yılUlan anasını belledigim ben neden kadının konforunu belliyorum lafa geldiğinde kendi ayakları üzerinde duran sizsiniz. Durun o zaman. Evet sizin yuzunuzden paradan başka bişey gözümüz görmüyor çünkü siz kaşmer türk kızları paradan başka bişey değer vermiyorsunuz. Yazıyı okurken dellendim pij ben senin konforunu neden sagliyom
12 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha ezik çulsuz
- +1 yıl
Hesabımdaki parayı göstereyim mi? blöf değil. Ama sende göstercen kim culsuz görelim. Hadi?
+1 yılÜlkenin temel sorunu maddiyat olunca insanların paraya duyduğu açlığı anlamak lazım diye düşünüyorum. Ayrıca genelleme yapmamak lazım herkes böyle değil ve sadece erkeklere özgü bir şey de değil, böyle kadınlarda çok var ne yazık ki...
10 Yorumla
+1 yılBende bir adamım ve böyle şeylere dahil edilmek hoşuma gitmiyor. Size birisi kötü bir an yaşattı diye herkes bunun sorumlusu olamaz. Sizde tercihlerinizi özenle yapın bundan sonra. Kendi içsel mücadelesini veren insanların suçu ne? Ne güzel dünya.
00 YorumlaOrs lar parası olmayan erkek lere yüz vermiyor tüm şehir le yatıp parasız erkek lere kutsal bakireyim güven yoksa ben bildiğin kızlardan değilim diyor. Evlilik içğnde paralı enayi erkek seçiyor kadın lar dolandırma için napsın çocuklar
00 Yorumla
+1 yılYaptığın görüşün neresini düzelteyim bilemedim. Erkek tabiatı gereği güçlü olmak kadında güzel olmak ister. Ama sen öyle yazıyorsun ki bir erkrkle sevişmek için bana para yedirmesi gerekir. İyide bu aşk duygusallik bu işin neresinde ben anlamadım. Senin gittiğin yol yol değil sana soyleyim
09 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah erkek bana hiçbir şey vermeyecek yapmayacak aç açıkta olucaz. Ben kendime bakıcam ama herifle de bedavaya sevişcem.
- +1 yıl
Erkek sana bakması para harcaması için seviceceksen onu adı başka ölüyor canım
- +1 yıl
Bu arada demekki sen kafanı kullanarak para kazanamiyirsun. Bedenini kullanarak eh nedeyim sana
Soran+1 yılMal sana anlatayım onla onun farkını. Sen sevmediğim normalde yatmayacağım biriyle yatıyor ve para alıyorsan yani para için yapıyorsan iş olarak bu eskort olur. Ama sen birinden hoşlanırsın ilişki yaşamak istersin bunun içinde erkekte senden hep seks bekler vs ama erkek fakirse parasızsa ve sana hiçbir şey sağlamıyor hiçbir hediye alamıyor bi yemeğe götüremiyor hasta olsan ilacını bile almıyorsa. Sadece boş sevişiyorsa hiçbir Kadın böyle bir ilişkide kalmaz. Ha ya da evlendin. Çocuk yaptın. Sadece kadın evin kirasını ödüyor çocuğa bakıyor herif se evde mal mal oturuyor ya da kazandığını asla çocuk karışı ve eve değil kendi zevklerine harcıyorsa her kadın kıçına tekmeyi basar. Yanş erkek karısına ve ilişkiye para harcamak zorunda!
- +1 yıl
Ozaman diyelimki sen Allah korusun trafik kazası geçirdin ve sandalyeye bağlı kaldın yani kısacası sevişmeye engel durumun var. Eee ne olacak senin mantığına kimse sana yaklasmaz görmezden gelir. Buna nedeyeceksin?
Soran+1 yılEvet öyle olur zaten. Çok normal.
Soran+1 yılÇevremde tüm evlilerde kadın kilo alınca kanser olunca vs güzelliği gidince herifler hep terk etti. Kadınlar da herifler iflas edip parasız kalınca. Bence normal. Yani herkes kendine bakacak.
- +1 yıl
Yanlış ortamlarda buyumussun. İlişkilere çok yanlis pencereden bakıyorsun.
Ya bak ilk baştan beri nedemek istediğini anladım ama anlatım dilin çok kaba. Desenli erkek parasını gücünü sevdiği kadından esirgememeli. Onu mutlu etmek için çaba göstermeli desen bu daha doğru. Ama sen diyirsunki erkek para harcamszsa kadında sevismez... Bu igrilti geliyor insana - +1 yıl
Güzel başlamışsın ama neden durdun ki? Bu kadarsa olmaz senin işin. Ben bir de 3 kankamla, tutulmuş bir kral dairesinde, ikram olarak 4 eskortun ve 2 dansözün, sınırsız içki eşliğinde bizi eğlendirmesini de isterim bekarlığa veda partimde. Kayınpedere ilet, talebim bu, ne diye alayım yoksa para avcısı kızını. Nerelerimi aşındıracağım kızının üzerinde, yıpranma bedelini ödesin.
Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı. Yapma yaa belgeserlerde dişi aslan gidip bufaloyu yakalıyor eşine getiriyor? Ona diyeceksin armut kafa 🍐 bazı zamanlarda dişi aslanla erkek gidip birlikte avlanıyorlar mesela? Demek ki neymiş kadın erkek eşitmiş
00 YorumlaSugar dady arayan kızlar gibi konuştun ama sende. Konforum sağlansın, yedirsin içirsin bana saçsın kafasındasın.
Kusura bakma ama alnımızda enayi yazmıyor 😃04 Yorumla
Soran+1 yılMal öyle mi dedik. Erkeğim görevidir öncelikle evin yükü. Bunu bilmiyorsan bi git önce adet gelenekle bak. Siz iyice şımardınız ha her boku kadın yapsın. Yemek temizlik çocuk. Parayı da kadın kazansın. Oldu kardeşim başka? Siz ne boka yarıyorsunuz kıllı çükünüzle
- +1 yıl
Bu ablanın tanıdığı erkekler sadece çüklerini göstermişler, ilgi, sevgi, şefkat görememiş kendisi. Net.
Soran+1 yılBana denk gelmedi bana hep ezik sünepe erkekler denk geldi
Konu kadın erkek eşitliğine gelince kimseye fırsat tanimiyorsunuz. Ve asıl erkeğin goreviymis kadının konforunu sağlamak neden? Kadın eşya mı para kazanamıyor mu kafası yok mu? Bedavaya sevişsine de gelince eğer eskortla beraber olmuyorsa para ödemesine gerek olmadığını düşünüyorum parayla tek sıkıntısı olan erkekler değil sensin bence
04 Yorumla
Soran+1 yılMal sonuçta erkeğim kadına bir yemek ısmarlamadığı çiçek almadığı sadece boş iki laf edip seviştiği ilişki bana göre ilişki değildir. Seviyorum yalanına kasımla bedavaya ihtiyaç gidermesidir. Ve enayi değilsen de bunu yapmazsın. Bırak aşkı sevgiyi.
Soran+1 yılArkadaşım. Erkek bana baksın mı dedim mal mısın. Ben zaten çalışıyorum ve çalışırım ama erkek bana yemek ısmarlayamıyor bi şeyler alamıyorsa sevgi ve aşkının hiçbir anlamı yoktur. Erkek kadına bir şeyler yapmalı ve almalıdır. Yani evli bir kadın mesela işsiz kaldığında bence endişeye ve korkuya düşüyorsa o koca koca sayılmaz. Koca bir kadının arkasında maddi güç olarak durmalıdır.
Erkeklerin tek derdi para, kadın, futbol, siyaset, cinsellik, otomobil, kumar, şiddet, alkol vs vs deyip deyip durdunuz, görüldüğü üzere terk derdimiz yokmuş bol bol şeyler ama tek tek tespit edip tek konuştuğumuz şey diye lanse ediyorsunuz. 😂
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Erkeğin görevi kadının konfor alanını sağlamak mı sjjs sen bu düşüncede oldukca daha çok sığırla tanışırsın
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet abi nesi var.
+1 yılGenelleme yapma para avcısi olan kim para için yaşlı adamlarla takılan kadınlar bizde diyelim ozaman kadınlar paranın köpeği olmus
13 Yorumla
Soran+1 yılMal para avcısı diye herif var onda bile herif kardeşim ve yalancı. Ne diyon.
- +1 yıl
Ne anlatmaya çalışıyon anlamadım mal ne aw
Herkes bir degil bizim için hersey para doğru ama sevgilimiz biri olduda para hesabi yapmadık her erkek icin gercerli degil o genelleme prenses
00 Yorumla
+1 yılKız iç sesim, heh değilmiş 😂 evet son zamanlarda nedense böyle erkekler çok çoğaldı erkek demeye bin şahit. En iyisi aşirete gitmek herhalde arkadaşım gitti çok mutlu. Bilemiyorum. 🌸
05 Yorumla- +1 yıl
Kürt kökenliysen olur ama özgür Türk kızları doğuda yapamaz.
- +1 yıl
Kimse sizi beslemek zorunda değil. @bizamaninmeleki
- +1 yıl
@Sayyoubelieve mizah nedir bilir misin 🤔
- +1 yıl
@Mühendisstajer değilim ama Kürt arkadaşlarım da gayet modern yaşıyor şu an. Arkadaşım da batıdan gitti gayet sevdiler hemen.
- +1 yıl
Gittikleri doğudaki hangi şehir ise istedikleri gibi giyinebileceklerini sanmıyorum. En azından bi İzmir falan olmayacağı açık. Eğer oralardan iseniz sıkıntı yaşarsınız demek istemiştim.
güç için olabilir ve hayat şartları zor maalesef kadınlar için para kazanılmaz ya da konuşulmaz ben parasızken de kızlarla ilişkim oluyor yani kız için saçma olur ama evlenilecek ise baba olmak vs. bunlar çok pahalı şeyler ve türk kadını çalışmıyor diye düşünüyorum memleket sorunu ama kadınlarımız da bizim elimize bakıyorlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda senin karşına çıkan erkekler öyle olmuş olabilir veya sana öyle denk gelmiş olabilir. Her şey esit olmalı bence erkek kadının karnını doyuruyor ise kadında erkeğini mutlu ve huzurlu etmeli
00 Yorumla Ev, araba, konfor falan istiyorsunuz ya hani.
Onların hepsi parayla oluyor biliyorsun dimi.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet canım git bul o yüzden kadından isteme bunları
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi ki erkekler kadın parası yeme derdine düşmüş ben onlara kısaca timsah diyorum. Ancak onların suçu yok, suç yediren hatunlarda.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de. Ben yedirmem asla ama hep yemeye çalışıyorlar dediğin gibi. Kadına üç kurul harcamak istemiyorlar. Hiç eski nesil gibi değil
Gönül ister ki felsefe, bilim, sanat, spor hepsi konuşulsun ama genelde hep para araba muhabetti filan. Cidden çok bayık
10 YorumlaNerden çıktı bu erkek düşmanlığı qwqww hep siz kadınlarmi para peşinde kosucaksiniz birazda erkekler kovalasin 😂
10 Yorumla
+1 yılSadece para degil para ve seks.. ikisi birlikte olan şeyler paran varsa seks yaparsın yoksa 31 e devam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSebep ne mi? Selam verip sohbet ediyorsun.. işin ne maaşın ne? Sorularından sonra. Zengin koca arayan bazı kızlardan sonra madem öyle diyor adam da seninde sağlam işin maaşın olsun diyor zoruna mı gitti?
00 Yorumla
+1 yılAhahaha erkek mi para düşkünü 🤣 bayanların isteklerine yetişemediğimiz içindir, kimin lüks köpeği olduğu belli
00 Yorumla
+1 yılNeden genelleme yapıyorsunuz ki bu konuda. Ek olarak kendimi geçirdirmekle mükellef bir insansam harcadığım ve kazandığım paranın da hesabını yaparım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla Sana o şekilde olanlar denk gelmiştir muhtemelende çoğu ergen kafasıda olan bireylerdir - yaş önemli değil -
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkadın yedirip içirince mi seviyormuş bi de bunu diyen kişi erkeklerin tek konuştuğu şey neden para diye soruyor
00 Yorumla
+1 yılherkesin çıkarı kadarsın ortadoğuda!
bunlar jelibonu maden sanan insnalar!01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaa valla ya
+1 yılSadece para değil. Arabalar ve kadınları çok daha fazla konuşuyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılO da var evet
Kadının haklılık payı çok yüksek gerçekten.. ya da Bi erkek tarafından yakın zamanda dolandırılmış olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılDolandırılmadım ama hepsi dolandırmaya çalışıyor. Hani parasını harcamamak kızla bedavaya takılmak için bin takla atıyor cimri pislikler.
Soran+1 yılAynen iki erkrk arkadaşım benim sevgim güvenimi mesela süistimal etmeye çalışıyordu. Kendileri para kazanmasına rağmen paraları yok gibi davranıp yalan söylüyordu ve kendilerine para harcarken ilişkiye gelince cimri oluyorlar hep benim yapmamı bekliyorlar onlar yapmıyordu. Ondan da kavga ediyorduk.
Soran+1 yılBana göre ve genel dünyaya göre de ters ama bana işte hep böyle onursuz gurursuz şerefsizler denk geliyor niyeyse ama piyasa böyle. Kız arkadaşlarım da kimle çıksa erkrk hiçbir şey almıyor ısmarlamıyor hatta bana kitlemeye çalışıyor diyordu.
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayat müşterektir ülkede kadın erkek eşitliği var diyenler söz konusu para olunca değişime uğramış. Hep para verirleken iyiydi demi?
00 Yorumla
+1 yılTüm erkekler derken beni içine katmasaydin iyiydi hiç bir zaman paraya hizmet etmedim , paraya önem verseydim bugün milyon eurolarim olurdu
02 Yorumla- +1 yıl
Keşke onem verseydin
- +1 yıl
Hiç bir zamanda vermedim vermicem, para ya fazlası ile önem veren şeytanın avucuna düşer
+1 yılŞu an TR de 13 yaşındaki çocukta ekonomi konuşuyor. Yazık bize
010 Yorumla
Soran+1 yılOlay o değil. Herkesin hayatında para var ama ben yeni tanıştığım birine mal gibi maaş kira fiyat sohbeti yapmıyorum.
- +1 yıl
Heee o konuysa bahsettiğin evet görgüsüzlük o
Soran+1 yılEvet işte hepsi mal hepsi aç köpek gibi para arıyor ya. Hani zengin bir koz beni sevsin de ondan geçineyim derdinde şerefsiz erkekler.
- +1 yıl
Kızların bunu aradığını duydum da erkeklerde de mi başladı bu
Soran+1 yılNe alaka ya ben bir tane koz tanımadım böyle. Erkeklerin hepsi böyle. Benim tanıdıklarım açık açık diyor. Zengin kız bulsam da çalışmasam diye. Öyle bacım olmuş hepsi. Bir sevgilim de öyleydi. Sen çalış bana bak ben ev adamı olayım demişti soğumuştum maldan
- +1 yıl
Ben buradaki soeularda gördüm. O yüzden dedim
- +1 yıl
O sana şakasına demiştir ya öyle şey mi denir yoksa
Soran+1 yılBenim çevrem burası değil arkadaşım. Benim çevremde kadınla dört dörtlük. Hepsi güzel yetenekli para kazanıyor her işlerini kendileri yapıyor ama erkek ve kocalar ezik tipsiz beceriksiz ve hep kadın üstünden geçiniyor. Ben de buna sinir oluyorum.
- +1 yıl
Valla ben öyle değilim be im de çevremdekiler değil. Bilemedim.
Soran+1 yılZaten olmayanlar da var ama öyle olanları görünce sinir oluyorum ben sinirim zıplıyor. Benim iki kuzenim ve abim de kadından geçiniyor mesela
+1 yılne yapıyorsanız kendinize yapıyorsunuz ve hepsi eşitlik istediğiniz için oluyor 😂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlara para için yıkılan erkekleri insandan saymıyorum bu ayrı. Ama zor para kazanan cimri olur. Para kazanmak o kadar zor ki, herkes kazandığının çer çöp olmasını istemiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılE ben de istemem ama herif kendi parasına kuyamayıo benim paramı yemekten çekinmiyorsa da ağzına ederim
- +1 yıl
O karaktersiz. boş ver
Soran+1 yılİşte çoğu öyle. Resmen erkekler eskort olmuş kendinden büyük kadınlarla çıkıyor para ödememek için
- +1 yıl
Dünyanın düzeni bozulmuş kardeş
Soran+1 yılEvet
Sadece para değil, spor, kadın, bunları da konuşuyorlar.
00 Yorumla
+1 yılFakir olsun kalbi merhametli olsun bana yeter para ikinci pilanda benim için
00 Yorumlaböyle bişi yok düğün kolay yapılmıyor kızlar para lazım şşğnğbştğbğ
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tanıştığım kişilerin ekonomik durumu ile hiç ilgilenmedim
00 Yorumla
+1 yılHepsi öyle değil ya
Futbol ve araba sevdalisi olanlar da var sjsjsjsj00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Kuran, hayatın içindeki olaylar, nefes, gökyüzü, galaksi, evren
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü tüm mesele para, ayrıca detayda bahsettiğin model genelde kadınlarda daha çok
00 Yorumla
+1 yılÇünkü ben öyle tahmin ediyorum ilerde ev geçindirmek gibi sorunları vardır
00 Yorumla
+1 yılKadınlar paraya bakıyorsa sadece bundan olabilir mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSize para harcayan ve konfor sağlayan adama sadakatsizlik yapıp aldatırsanız, artık kimse enayilik yapıp sizi boşuna doyurmak istemez☺️👍
Olay bence bu 😏00 YorumlaSanki ya kadınlar parasız erkek peşinde ya. Asıl siz kadınların işi gücü para
00 Yorumlahalbuki paranın değil senin köpeği olması lazımdı
00 Yorumla
+1 yılO kadar da değil ya abartmissin bazı kadınlar daha beter ama
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet paranın kolesiyiz parayı seviyoruz çünkü para her şey demektir. Böyle bir ekonomide de parayı dert etmemiz kadar normal bir şey yok.
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem