Paraya bakın zaten ablacım.
Asgari ücret alan adam evlilikten söz ediyorsa uzak durun zaten s! kiyle düşünen değil aklıyla düşünenle evlenin.
Şöyle de bir durum var; Eleman asgari alıyor, tamam ama çalışmaktan gocunmuyor. Yeni işler kovalıyor, düşüp kalkıyor kaybedip kazanıyor ama bir şekil devam ediyorsa, bak bu düşünülür. Fakat bu bile sizi iki defa düşündürsün.
Ülkenin hali ortada. Ki bunu asgari alan birisi olarak söylüyorum. Yemek ücretini de saymıyoruz herhalde SFSGFGGSA
53 Yorumla
Soran5 ayEİG lik
- 5 ay
Kızlar paraya baksa da senin tip kurtarmaz gibi😂😂😂😂🙂
En İyi Cevaplar
5 ayBilmiyorum son yıllarda çizilen profil bu demek ki. Birde erkekler okadar emin ki, herkesin paraya baktığından, paranın eğitimi, gelişimi, entellektuelliği, terbiyeyi, dini solladığından. Parası olan adamın üniversiteye gidip gitmediği de namaz kılıp kılmadığı da kimseyi ilgilendirmez düşüncesi hakim. Benim için öyle değil mesela. Ben çalışkan biriyim. Karşımdaki mesela bütün gün evde oturmasın. Tek düşündüğü, yemek, içmek, zevk, sefa olmasın. Yani bukadar tek şeritli ve sınırlı bir hayat düşünemiyorum. Emek vermek, hayal kurmak, basamakları tırmanmak, sonra tepede durup manzarayı izleyerek dinlenmek gerekir. Yani hep ayaklarımı uzatayım, hiçbir yere yürümeyeyim, hep en pahalı eti yiyeyim, en parlak taşı takayım. Abi hayat nasıl bundan ibaret olabilir? Parayla alınamayacak lükslere sahip olmanın zenginliğini sadece hayatı tatmışlar bilir. Yokluğun tadına varmamış olan, varlığın tadını tam anlamıyla nasıl kavrasın? Ve şunu unutmayın, erkeği varlıkta, kadını yoklukta tanırsın.
13 Yorumla- 5 ay
Birde erkekler okadar emin ki, herkesin paraya baktığından, paranın eğitimi, gelişimi, entellektuelliği, terbiyeyi, dini solladığından.
Solluyor zaten - 5 ay
@KırmızıHedef Değerler parayla sollanabiliyorsa, gerçek değildirler.
- 5 ay
Kızlar için solluyor ben sollar demiyorum
5 ayYapmaları gereken adamlığı centilmenliği konuşuyoruz oysa ki. Sen bi kahve bile ısmarlamaktan gocunuyosan otur evinde kumbara yap kendine. Yani sanki onların ödemesine almasına falan kalmışız gibi üç kuruşluk ödemelerin hesabını yapıp bide paraya bakıyorsunuz demeleri kendi cimrilik ve kabalıklarına kılıf uydurmaktan başka bir şey değil. Maksat değerli hissettirilmek. Sonra ona da şey diyorlar, maddiyatla mı ölçüyosun değerli hissedilmeyi vs. Konu maddiyat değil ama bu dünya sadece ruhani bir yer olmadığı için somut eylemlerin de önemi var haliyle. Bunu idrak edemeyen beyinlere ne anlatabilirsin ki. Onlar kimse ile olmayı hak etmeyen domuz yabani öküz varlıklar.
13 Yorumla- 5 ay
lüzumsuz konuşuyosun
- 5 ay
Kahve de çok ucuzdu dimi ya en son cafeye gittiğimde 200 tlden fazlaydı
Para & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı. Parayla geçim sağlanılan bir dünyada paraya asla bakmam diyen imkansız yoktur yani. Helede geleceğini vereceğin birisi elbette paraya bakacak. Kimse kusura bakmasın ya da baksın. İki gün simit yenir, üçüncü gün bünye bile isyan eder "gurban olduğum iki et sok şu bünyeye" diye. Kendinizi kandırmayın yani. Sadece çocukların canı bir şeyler çekmiyor.
133 Yorumla- 5 ay
Boş konuşma önceden erkeklerden bir şeyler bekleniyordu ama kızlar erkeklerin tepesine çıkmıyordu erkeklerde evlenene kadar para biriktiriyordu öyle kadına adım atıyordu şimdi erkeklerin tepesine çıkan sizsiniz sonra da esaslı kız moduna girip evlilik bekleyen sizsiniz ondan sonra oğlan param yok deyince trip atan da sizsiniz madem para bu kadar önemli sevgili yapmayacaksın otur paralı nasibini bekle
- 5 ay
Bacım yaran varsa başka yerde hav hav. Benim hiç öyle alt seviyelerde işim olmadı. Siz hayatın gerçeğine karşı kör iseniz ve bu zorunuza gidiyorsa, gene bu sizin sorununuzdur. Benim değil 😏. Zira boşanma davalarına şöyle bir bakın, çoğunun sebebi geçim sıkıntısı yüzünden anlaşamamazlık. Bunu ben demiyorum, beyni olan her insan bunu idrak edebilir, sizin aksinize ☺
- 5 ay
Gençler hey heyy sakin olun, relax. Benim dediğim ve sizin dedikleriniz zaten farklı değil. Neyi tartışıyorsunuz sahiden 😂😂. Ben hayatın gerçeklerini anlattım. Gocunanlar neden yorumuma atlama gereği duyuyor? Hayırdır, kanunları ben mi yazar oldum şu yalan dünyada da benim haberim yok. Komiksiniz.
- 5 ay
Parası var diye baktığın adam çok kötü biri çıkarsa ama Allâh büyüktür bence fazla büyük konuşuyorsun
- 5 ay
Size diyorum Diykat
- 5 ay
Dohru yazdin da para önemli de dürüst yoldan helal kazanmak gerekiyo onuda değil mi
- 5 ay
@KırmızıHedef abicim siz okuduğunuzu idrak mı edemiyorsunuz komple. Diyorum ki gerçek bu. Parasız adamın kendine hayrı bile olamaz. Sen diyorsun ki büyük konuşma, paralı adam haram kazanabilir. İyi de banane bundan. Oradan bakınca parası için erkeklerle takılan beyinsiz kızlara mı benziyorum. Ben gerçeği yazıyorum, nesi zorunuza gidiyor?
- 5 ay
@DİYKAT
yazık gerçekten, lafa bak parasız adamın kendine bile hayrı olamaz, nasıl aşağılıyor. sanki kendisi seçmiş dünyaya gelirken. şimdiye kadarki konuşmalarından da düzgün saygılı kız zannedersin. işte hemen peşin hüküm vermeyeceksin. bilemezsin insanın içinden ne çıkacağını. bide hakaretler savuruyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu düşünen erkeklerin çoğu kendi güvensizliğini sana yansıtıyor olabilir 😂 Paraya bakmak başka, güvende hissetmek istemek başka 💰🧠
Sen kriterlerini biliyorsan sorun yok. Karakteri yoksa isterse milyoner olsun çekilmez. Hem kendini geliştiren zeki bir kadın zaten başlı başına yatırımdır 😎✨ Yeter ki sen kendi standartlarını küçümseme.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 5 ayParaya bakıyorsunuz çünkü
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayben zenginim diye bagirmaz kimse ama şunu söyleyeyim. Evlendikten sonra aldığım araba ev villa arsaların genel tutar toplami 27 milyon. Tl. Evleneli de 9 sene olmuş ortalama yıllık 3 milyon birikim yapmışım. Evlendiğim kadınla evlenmeden önce başka bir kadınla nişanlıydım. Hergun benimle kavga ediyordu mahalle içinde ev aldım babamlar sitede yaşıyor diye. İleride alacağım deyince inanmıyordu Sonra onu kovdum. O daireyi satmadan sitede bir daire aldım kendime sonra kira maksatlı bir tane daha aldım. Sonra evlendim başka kadınla evlendikten sonra da 9 yılda 27 milyonluk daha mal almışım. Evlendiğim kadına ailemle yaşayacaksın yaşlılara bakacaksın dedim. Senin için herseyi yaparım dedi sonra söyledim zenginim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayÇünkü paraya bakıyorsunuz. 36 yaşında ki kadın bana çıkma teklifi etti. Üstelik her tarafı botokslu yapma... Altın zincir bileklik yüzüklerim var diye. 30 geçmiş kadının erkekle işi yok.30 luk karı maddi konulara gezme tozma konularına çocuktur maddi konulardır odaklanır... Kadın 15-24 arası gerçekten severse sever sonra hep maddi konular ve o adamın ileride ki para kazanma kadını sahiplenme koruma eşlik ypmasına bakar. varsa da ayda-yılda bir... bulmak zor değil bir bara git zaten bulursun dekolte + iletişime açık ol bitti.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 318 cevap paylaştı.
5 ayİstediğine önem ver ama şöyle bir şey var kadına evinin önüne altından halıda serse erkek yine nankör yine nankör yine nankör olacaktır kadın çünkü kadın böyledir ama böyle olmayan kadında var ama ergen kendini yetiştirmemiş kadınlara kalırsak çok zor
00 Yorumla
5 ayHayatını idame ettirebilecek duzeyde gelir sahibi bir eş istemek farklı... kendi hayatında olmayan , hiç görmediği şeyleri aldırabilecek bir eş istemek farklı.
Birincisi normal ikincisini isteyen kıza önyargılıyım ben. Kendin calıs kendın al dıyorum.00 Yorumla
5 ayÇünki bir erkek düşüncesi hep böyledir aslında
kadının kendi insani değerleri ile kadının paraya verdiği önem arasında ters orantı vardır, bu formül mutlaktır, şaşmaz.
Eklemek istediğim bi diğer cümle ise
Çevremdeki sıklıkla gördüğüm kadarıyla en önemli tartışmalardan biri bu sanırım
Erkekler 3 sınır etrafında toplanıyor para, tip, statü hepsi önemlidir ama işlevleri farklıdır...00 YorumlaÇok ilginç bir soru ve yorumlar kizlarida haklı buldum erkekleride hepiniz haklısınız naçizane tavsiyem papatya çayı icmeniz sabah akşam...(erkekler çaba sarf edin illa eviniz olmasına gerek yok para kazanmayı bilin gelecek vaad edin. Ve kızlar sizde güzel bakimli olun 😊
00 Yorumla
5 ayOlgun adamların hayatını silkip bıraktınız, tipe çok gerek yok, insan olsun diyip, insan olanı da iptiniz, tipliyi tipsizi dede. Bildiğim kadarıyla, alet gösterip ölçtürene de zıtsınız, kaslıya terssiniz, şimdi para da değil diyosun, bi tibet öküzü kalıyo size seçenek?
10 YorumlaEvt çok saçma iki kahve ısmarladı diye sanki benim kahve alcak param yoktu yani😄 bence çok fazla kızla görüldükleri için. Bunlr
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ay150 bin tl ustu maas aliyorum yurt disinda calisiyorum ama bir kiz sevdim cok hoslandim kiz biraz konusdukdan sonra yok evlendigimizde altin isterim kendi evim olsun dedim yapariz zamanla ben o kadar bekeleyemem diyo 1 yil icinde istiyo kizi sevdim ama bu kadar sey istedigi icin ayrildik mecbur. Para onemli ama oncelik para olmamali erkek sevgisiyle sinanib bu kadar sıkıştirilmamali.
11 Yorumla- 5 ay
O seni başta sevmemiş ki pazarlık yapmış sen de anlayamamışsın sizin olayda konu para değil gibi sanki çünkü hiçbir kız başta kendini neden pazarlık yapar gibi bunları konuşsun zaten insanların tanışır tanışmaz evlilik sohbeti yapması da samimiyetsiz
Para & Ekonomi konusunda 618 cevap paylaştı. fakirle evlenmeyin zaten sana hiç bir gelecek vaadedemicek birini nie hayatına alasında sıkıntı çekesin ki? ayrıca kendi geleceğinizi de bir erkeğin eline bırakmayın mesleğinizi elinize alın hayatınıza bakın
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 ayOnların da suçu yok haklılar ufak bir şey istiyoruz alıyorlar adam aylık bütün maaşını veriyor onlar da haklı bir yerde anlıyorum ne yapsınlar paraları yok ama hâlâ da istediklerimizi yapmaya çalışıyorlar dkdkdkdk
10 Yorumla
5 ayBen bir şey daha ekleyebilir miyim hocam ☝🏻
evi olmayan erkek evine hizmetçi arıyor bir de 😂😂
10 Yorumla
5 aySen hiç çay bahcesinde buluşan kız gördün mü?
Ev araba kariyer para neden soruluyor o zaman 🤔
Ben bu kadınların en çok kendisi ile çelişmesine hastayım
11 YorumlaEe neye bakıonuz tipe ya da paraya zengin olsan yakışıklı bir erkeğe servetini verirsiniz sonra erkek adam çalışıp baksın dersiniz ne istediğiniz belli değil sitede sorulardan belli gelip burada zarf atıp kasma
00 Yorumla
5 ayParaya değil zahmetsiz yaşamayı arzuluyorsunuz. Bu da parayla oluyor. Doğal olarak banknot avcısı gözüyle bakılıyor. İsteğiniz tatil yemek kahve alkol vs ise basit ama berkcan bana hediye araba alsın diyorsan bu servet avcılığı
00 Yorumla
5 ayher kadın güçlü erkek ister. eskiden bu bilek gücüydü, günümüzde maddi güç.
normalde cinsiyet eşitliğini savunan biriyim. ama, parayı basıyorsam ona göre muamele ederim ve asla uzun süreli geleceğe dönük bir ilişki kurmam.
00 Yorumla
5 ayHarbiden heee aq memleketinde ne kadar kazanıyorsan kazan fakirsin 😃
10 Yorumla
5 ayÇöpten hurda toplayan bir erkeğe ya da tüm gün evde oturup boş boş gezen bir erkeğe bakacak haliniz yok ya ))))
20 Yorumla
5 ayZengin erkek güzelliğe, güzel kadın paraya bakar. Erkek, gen havuzunu güzel gözükenle birleştirmek, kadın çocuğunun bakımını üstlenebilecek zenginlikte erkek ister. İstesen de bakamıyorsan, bulabilecek kadar olmayabileceğini de düşünmen gerekir.
00 Yorumla
5 ayOnlar sanıyor ki her kız aynı veya istiyorlar Ki kızlar kendilerine muhtaç olsun paraya bakacakmışız ki onlarda para olduğu için seçecekmişiz kafasındalar.
00 Yorumla
5 aySoruyu sormuşsun inkar etmişsin ama altta da yok diyerek kendini yalanlamissin. Parasız erkeği anası sevsin diyen kadınlar. Para olmayan yerde kadın durmaz. Kadın imkana bakar ve oraya gider
10 Yorumla
5 ayCunku kendinizi prenses zannediyo erkegi de atm gordugunuz icin sorsan hayat musterektir evlilik sevgiyle saygıyla yurur dersiniz ama evi gecindirme yükünü erkege sırtlarsınız
00 Yorumla
5 ayBenim konuştuğum çokları para yiyeceği ya da gezmek isteyeceği zaman ya da borçu varsa mesaj ve arama artırırdı, karakter sorunlu çok tip gördüm ama iprençlik bence de
00 Yorumla
5 ayGenelleme yapıyor bir çoğu, gerçekten sevince kadın paraya bakmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySanki onlar bizim iç güzelliğimize kalbimize bakıyorlar. Neye baktıkları ortada konuşturma beni şimdi 🙂 Hadi biz ileride sıkıntı çekmeyelim, çoluk çocuğunuz yokluk çekmesin iyi şartlarda yaşasın istiyoruz ama onlara ne demeli.. İlişkiler artık hep çıkar üzerine kurulur hale geldi maalesef kimse kimseden daha masum değil bu konuda
22 Yorumla- 5 ay
Guzelliğe bakarız evet
- 5 ay
Konuşturalım seni konuş hadi neye bakıyormuşuz?
5 ayParayı herkes sever. Ben severim mesela ama benim olani
24 Yorumla- 5 ay
Yanisini anlamadın mi
- 5 ay
Anlayana kadar oku, üzerinde yorum yap bakalım cümlenin.
Gizli Üye(25-29)5 aySiz bazı kızların hayatı yalan, ne istediğinizi siz de bilmiyorsunuz sonra yaş ilerledikçe bulamadık bir zenginini deyip orta gelirli ama suskun sakin birisini bulmaya çalışıyorsunuz ve çünkü neden "benim dediğim olsun'u oynamak için..."
00 YorumlaParayı gösterirsen herkes bakar. Ama sadece değer verdiğin şeyler için kullanırsan, kimse bakmaz. Yokluğu huzursuz yapar. Varlığı imkan yaratır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayZeki erkek karısını çocuğunu kimseye muhtaç etmez. Zeki insan her türlü para kazanir. Zenginlik öncelik olacak bir konu değil. Ama tabi zengin isteyen kızlar da fazla deger görüyor, biz saflarda bakiyoruz😅😅
00 Yorumla
5 ayÇünkü internette hep öyle duyduklarından ve akıllarinda bizi öyle tanımladiklarindan olabilir bir sebebi de tabii ki tek sebebi bu değil
00 Yorumla
5 ayÇünkü genel kanı bu yönde. Parasız erkeği yalnızca anneciği eviyor. Kadınlar da haklı neden zor bir hayatı bir erkek için seçsin ki.
00 YorumlaNasıl kadınlar kötü erkekler yüzünden tüm erkekleri genelliyor ise çoğu kadın parayı öenmseyince genelleniyor
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim çevremde yok ( bildiğim kadarıyla ) ama sosyal medya'da çok var. Belki de etkileşim, ilgi arsızlığından sebeptir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayO erkeklsd kendileryile yuzlesmeye ramak kala muthis bir mazaret buluyorlar diye size bunu soyluyorlar. Halbuki kadinlar omurgaya cesarete sınırlara bakar
10 Yorumla
5 ayÇünkü beyni olan her kız az çok paraya bakar zaten.
10 Yorumla
5 ayBaşka bahaneleri yok çünkü kusurlarını göremiyorlar dkfj
10 Yorumla
5 ayKadınların bir kısmı paraya bir kısmı tipe bir kısmı nefes almasına bakar 😂
12 Yorumla- 5 ay
Bazıları karaktere bakar
- 5 ay
@yelizzselma %0,1 o da baya bir bazıları
5 ayÇinliler her türlü şeyi yer gibi bir algı oluşmuş işte her kadının öncelikleri farklı olabilir
11 Yorumla- 5 ay
Aynen öyle
- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayOlmayan bir şey karşı taraf açısından bakılıyor zaten. 😀
00 Yorumla
5 ayYani ben sana şöyle söyleyeyim. Bir gün siz de
00 YorumlaBenim tanıdığım bir zengin var bekar olan ama o sana bakmaz
00 YorumlaKadınlar paraya bakmaz ama isteklerinin hepsi paraya bakar
00 Yorumla
5 aySosyal medyaya 5 dk göz gezdir kendi cinsinin para para diye can atan videolarına denk gelirsin
00 Yorumla
5 ayPara konusunu dert etmeyen kız yoktur, varsa da zengindir zaten. Bunun haricinde kendini öyle tanıtanlara itibar etmeyiniz.
10 YorumlaDüşünmüyorum aşka ve sevgiye inanan kadınlar var azda olsa :)
00 YorumlaTürkiye'de herkes menfaati için seviyor birbirini gibi geliyor bana
00 Yorumla
5 ayÇoğul kızlar olarak konuşuyorlar küçük azınlık alınmasın
10 Yorumla
5 ayHerkes kız paraya bakmaz paradan önemli konular var para öncellik değildir sadece ihtiyaçtır o kadar
00 Yorumla
5 ayİyi ki zengin değilim belki anlamayacaktım ne kadar paraya baktığınızı
00 Yorumla
5 ayÇünkü çirkin hissetmek, tiplerinden dolayı reddedilmek daha ağır geliyor
05 Yorumla- 5 ay
Kanka üzgünüm ama sende çok güzel değilsin gibi sanki o güzel havali kizlar için geçerli sana adam akilli talip cikarsa öp başına kou hemen evlen bence o kız sen değilsin:d
- 5 ay
Bunu güzel bir kız yazsa okeydi zaten de ama sen bostan korkulugu gibi duruyorsun özür dilerim tutamadım kendimi
- 5 ay
Tipini skm senin hahahah bana diyene bak
- 5 ay
Ya bi git Allah aşkına kendi tipine bak lütfen köylü kızı seni , senin bu yorumu yapmaya hakkın bile yok o yorumu güzel kizlar yapar sen dantel ör yemek pişir hadi
- 5 ay
Ulan oe sni skrm lan. Ahmak * yaz bana ağzına sçim oe
5 aySenin her geçen gün sarkan memene neden yatırım yapsın zengin erkekler?
07 Yorumla- 5 ay
Zengin erkek yatırım yapmaz zaten canım yapar canım da para olmuyor ya ondan güçlerine gidiyor
- 5 ay
@yelizzselma birisi tercüme etsin şunu
- 5 ay
Yorumumu sistem değiştirmiş be
- 5 ay
@yelizzselma ben bilmem
- 5 ay
Zengin erkek yatırım yapmaz zaten slklar yapar slklarda da para olmuyor ya ondan güçlerine gidiyor
- 5 ay
@yelizzselma memeni yerim
- 5 ay
Al işte üç kuruşluk insanla beş kuruşluk muhatap olursan böyle olur pis spk
Gizli Üye(18-24)5 ayÖdediği iki tane kahvenin çetelesini tutan eleman kalkmış kızlar paramız için bizimle birlikte diyor. Ne ısmarlanacaksa ısmarlarım yeter ki Allah dilinize düşürmesin.
00 Yorumla
5 aySokak röportajları ve burası öyle kızlarla kaynıyor
03 Yorumla- 5 ay
@Belki_Birgünn Y*rrak avına çıkmış babasının gururu okumaya gidiyorum diyerek. Bunu o ite iletirseniz sevinirimm
- 5 ay
soruyla bağımda koptu otur ağla kaşmer
- 5 ay
Takıntılı ruh hastası k*şar sen kudur üniversiteli y*rrak avcısı
Gizli Üye(25-29)5 ayÇok param olursa evlenirsem o kadına sabah 6 da zorla uyandıp kahvaltı hazırlatırm gıcıklık olsun diye. Regl falanda anlamam baş ağrısı falanda dimlemem sonuçta hzimet satıl alıyoruz.
02 Yorumla- 5 ay
Paraya bakan kızlara yapacak muamele bu ama bu tarz biriyle evlenme o zaman karakteri düzgüne bak neden hizmet satın alıyorsun mesela kendine eş bak hizmet değil senin bu zihniyetin de doğru değil
Cevap sahibi5 ay@yelizzselma Haklısında ama belki sadece beni öne çıkaran şey maddiyatsa.
İstesek de bakamiyoruz deyip paraya bakmıyoruz demen ne saçma
00 Yorumla
5 ayHiç söylemiyorsunuz ama para önemli bir etken.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 346 cevap paylaştı.
5 ayKendi sorunuzun cevabı başlıkta var zengin erkekmi var ortada yazmışsınız
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 667 cevap paylaştı. e öyle ama... zengin erkek olmasa da ne kadar parası var diye bakılıyor bakış açısı bu ;)
00 Yorumla
5 aybiz oyle kendimizi kandırıyoruz bi bahanemiz vardı ona da karışın...
00 Yorumla- Devamını Gör (96)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat