Sizce iktidarin darbe yapilacagindan haberi vardi da, darbecilerin, darbeye tesebbus etmelerini engelleyemedi mi?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bende şu soruyu sormak istiyorum Mİ*T denen teşkilat böyle bir hareketliliğin olacağını önceden tespit edemedimi?
Tespit edemediyse kapatalım bu teskilati. Sayet bir bir b*ka yaramıyor
Engellenecek gibi durmuyordu ki. Ciddi bir iç savaş söz konusuydu.
Normalde fikirlerimi çok iyi şekilde hitap etmek isterdim ama ne kadar gizli olsak da Onlar bizden daha iyi biliyor bu işleri Silivri soğuktur
Korkmayin bu kadar yahu😀Bu darbe girisimi yuzunden bir suru insan korkmadan canindan oldu.
Ya bir şeyden korktuğumuz yok ki bacım Aslında mantıken bakarsan emin değilim Ama bence senaryoya benziyor ya sen böyle bir işe kalkışacaksın arkandaki de ülke Global bir ülke böyle neymiş son dakika öğrenmişler vesaire pek inandırıcı gelmiyor Aslında neymiş adamı almışlar ama elinden kaçırmışlar helikopterden kaçmış vesaire vesaire pek yani inandırıcı gelmedi böyle yapan bir adam ipini ince ince işler öyle planlar ah ah
Köprünün bir şeridini kapatarak darbe yapmaya kalkan bi ordu görülmüşmüdür dünyada? Hemde askeri öğrencilerle!!! Hemde halkı karşına almak isteyerek!!! Halkı da buna inanırmı acaba ben dağda çoban olarak inanmadım..
Darbe olduğuna inanıyor musun? Çok güzel seneryo yazmışlar :) film olsaydı rekorlar kitabına girerdi :)
Darbeye benzemeyen darbe girişimi... Hiç darbe olmamış tarihte, bizi kandıracaklar sanki.
Amaclari neydi peki
Tiyatrolar dönüyor, iktidarda kalmak için bin türlü dalevere.
Haberlerinin olmamasının imkanı yok
Ya da ne zaman yapilacagini bilmiyorlardi.
Bence var bir şeyler
Ve biliyorlardır illa
Niye engellemediler? Ya da engelleyemediler mi? Engelleyecek guzleri vardiysa da engellemedilerse amaclari ne idi?
Kirli oyunlar bunlar boş ver
şttt sus
Niye😏
gece gece alınmak mı istiyon :d
Bir suru insanin cani gitti, bizi alsalar ne olur. Ya da alip ne yapacaklar?
Hayır yoktu
Tabii ama sorumlusu belli
Iktidarin haberi yoktuysa, sorumlusu feto. Vardiysa da, gulen hocalariyla (feto), iktidardi.
Efkar çöktü üzerime şu basthsiz kalbime