Aile & Toplum Alıp başımı nereye gideyim? alsevgilimkırkalbimi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor En iyisi uzaya gideyim orada evler ucuzmuş Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar uzaya gidemiyom korona oldum öteki tarafa çağırdılar beni 🖐️ Alıp başımı nereye gideyim? Cevapla En İyi Soruları Evlilik Soruları En Ucuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Sevdiğin ve gitmek istediğin bir yer kalbin nereye götürürse 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. İbonun gittiği yere reis https://www.youtube.com/embed/LQ1O4TjaMlc 1 2 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Götür beni gittiğin yeree Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Huzur vermiseezzz gidereeem Yorumla
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı. Uzayda evler ucuz ama ulaşım çok pahalı kanka ekmek almaya bile dünya ya cekiceksin mazot benzin çok pahalandi aklında olsun tekrsr düşün derim 🤪😁 0 1 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Yahahshws Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ben de yanına geliyodum yav 0 2 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Uzaya gel Yorumla cambardakolsunlütfen +1 yıl Mapusa git Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Yazık olur sana😆oksijen yok uzayda, burada, en azından o bedava 0 3 Yorumla Richardgör +1 yıl Dedeme selam söyle Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl As 🖐️ Yorumla Richardgör +1 yıl Bana değil dedeme😏 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Boş daire varsa haber ver ben de geleyim burada hayat çok pahalı :) 0 0 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ananın evine cam silmeye gidiyorsun gibi halin var 0 0 Yorumla
SalataCaacık Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl 🤔 sakin bir şehirde kendi evine cik ve orada calışıp sıfırdan hsyat kur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tipe bak, verin şuna ilgiyi de gitsin nereye gidiyorsa...Nereye gidersiniz, bir fikrim yok. 0 3 Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl Benim ilgim yeter Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl Sen işine bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kafalaarguzeel İyi etti kendini belli ettiğin :D Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl mars da güzel bak..kapatacaksın oradan 3-5 dönüm.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yine paramparça kaldım :( nereye gidersen git gittiğin yeri mutlu edecek gibisin asldjf 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Cehnnemegit senin gibiler yüzünden erkekte kalmadı, hepsi karı kız sorularında 0 0 Yorumla
mem_û_zîn Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl bana gel kanka uzay buraya çok yakın ben seni götürürüm :) 0 0 Yorumla
Zekihava Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Bence var kafamda bi yer valiz hazır çünkü söyle hepimiz bilelim neresi orası 0 0 Yorumla
mervelerkotuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Bana gel güzel kızım ❤️❤️❤️ 0 1 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Bal aşkım ball😍😍😍 Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Git işte uçsuz bucaksız diyarlara yok senin 0 2 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Nasreddin hoca'nın yanına gidiyom Yorumla Furious-A +1 yıl Hocalarda bozdu artık dikkat et Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl o benim valizim değil mi ya ckxkc 0 1 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Valizim yoktu 😭😭😭😭 Yorumla
Cyclaxs Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bakkala git gel 0 1 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Ne alcam Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Bence sana kars daha mantıklı 0 2 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Diyarbakır son kararım Yorumla ichwillsieg +1 yıl Sıcak seviyorsun Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Markete git gel evde cips kola film yap 0 0 Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Hazırlanmışsın zaten bi bodrum yap :) 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı. Ben Almanya'ya gittim tavsiye ederim 0 0 Yorumla
cambardakolsunlütfen Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Merveyle bizim düğüne gel fkdmfşrög 0 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. paran varsa istediğin yer git 0 0 Yorumla
NeDiyorsunuzİNsan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Fayda nereden gelecekse o yöne gitmek gerek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mantıklı valla, uzay en iyisi 1 1 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl 🤭🤭🤭 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cehenneme git 0 1 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Yakışmıyor hiç Yorumla
GHO5T Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 615 cevap paylaştı. Sevgiline git :D 0 2 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Yok ağa yok Yorumla GHO5T +1 yıl Şaka şaka tatile git Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Uzaya bende gelirim 😂 0 3 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl 👽👽👽👽👽👽👽 Yorumla sapkalic +1 yıl Geçmiş olsun beybi 😘😘 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Saolll reis Yorumla
pǝqɹnʇsıp Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Güle güle 1 1 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl 🙂🙂🙂🙂🙂 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı. Giyim tarzın çok güzel 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Antalya knk ama çok sıcak 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Venüs tavsiyem 0 1 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl 🖐️🖐️🖐️🖐️ Yorumla
sevdalarca Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çok güzel kızsın maşallah 0 1 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Teşekkürler sende öylesin ❤️ Yorumla
mertaydn61 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Ooo Gülbahar 0 1 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Ne var ya Yorumla
sluttycat Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl kreşe git 0 8 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Sen gittin galiba tavsiye ettiğine göre Yorumla sluttycat +1 yıl çok küçükken ama senin yaş uygun Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Sen küçüklüğüne takılı kalmışsın git anılarını tazele Yorumla sluttycat +1 yıl hahadjsj Yorumla mervelerkotuuu +1 yıl Aleyna tilki ne diyor kdkedşwömdc Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Şsödiwödowncuwnfıenrf Yorumla sluttycat +1 yıl @mervelerkotuuu bence güzel kadın teşekkür ederim Yorumla mervelerkotuuu +1 yıl Benziyorsunuz aynı kreşemi gittiniz Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Gel yanıma aşkkkk 0 1 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Senin yanına gelirim bitanem Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cehenneme 0 1 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Çok sıcakkk ağa ora Yorumla
sordumsoruyu4520 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl Odana geçiyorsun 0 2 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Pahalı orası Yorumla sordumsoruyu4520 +1 yıl Ucuz otel Yorumla
K_KK_K Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Enflasyon marsı da vurmuş diyolla 0 7 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Tüh yaaa Yorumla K_KK_K +1 yıl Valla ben aydayım burada hava hoş.. gel sana uzayli gübresinden bi kahve ısmarlayım ; ) Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Tadı nasılll Yorumla K_KK_K +1 yıl Görsen bok demessin. p Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl O derece diyosunnn 😂😂😂 Yorumla K_KK_K +1 yıl Ama seninde bana bir şeyler ısmarlaman lazim buranin adetleri böyle.. Yorumla K_KK_K +1 yıl Gübreli Kahveyi seven bokuna katlanır. p Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Amerika 0 2 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Uzayda var mı orası Yorumla Kauss +1 yıl Uzayda tüm her yer var zaten Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Benden uzak ol yeter 0 1 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Sana çok yakındım ya zaten xlsöcğskfjjdglmejcksf Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Yazlığa git 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Sevdiğin ve gitmek istediğin bir yer kalbin nereye götürürse
İbonun gittiği yere reis
https://www.youtube.com/embed/LQ1O4TjaMlcGötür beni gittiğin yeree
Huzur vermiseezzz gidereeem
Uzayda evler ucuz ama ulaşım çok pahalı kanka ekmek almaya bile dünya ya cekiceksin mazot benzin çok pahalandi aklında olsun tekrsr düşün derim 🤪😁
Yahahshws
Ben de yanına geliyodum yav
Uzaya gel
Mapusa git
Yazık olur sana😆oksijen yok uzayda, burada, en azından o bedava
Dedeme selam söyle
As 🖐️
Bana değil dedeme😏
Boş daire varsa haber ver ben de geleyim burada hayat çok pahalı :)
Ananın evine cam silmeye gidiyorsun gibi halin var
🤔 sakin bir şehirde kendi evine cik ve orada calışıp sıfırdan hsyat kur
Tipe bak, verin şuna ilgiyi de gitsin nereye gidiyorsa...
Nereye gidersiniz, bir fikrim yok.
Benim ilgim yeter
Sen işine bak
@kafalaarguzeel İyi etti kendini belli ettiğin :D
mars da güzel bak..
kapatacaksın oradan 3-5 dönüm..
Yine paramparça kaldım :( nereye gidersen git gittiğin yeri mutlu edecek gibisin asldjf
Cehnnemegit senin gibiler yüzünden erkekte kalmadı, hepsi karı kız sorularında
bana gel kanka uzay buraya çok yakın ben seni götürürüm :)
Bence var kafamda bi yer valiz hazır çünkü söyle hepimiz bilelim neresi orası
Bana gel güzel kızım ❤️❤️❤️
Bal aşkım ball😍😍😍
Git işte uçsuz bucaksız diyarlara yok senin
Nasreddin hoca'nın yanına gidiyom
Hocalarda bozdu artık dikkat et
o benim valizim değil mi ya ckxkc
Valizim yoktu 😭😭😭😭
Bakkala git gel
Ne alcam
Bence sana kars daha mantıklı
Diyarbakır son kararım
Sıcak seviyorsun
Gördükçe daha çok aşık olmak 😅😅
Nereye gittin :)
Benimde götür be
Markete git gel evde cips kola film yap
Hazırlanmışsın zaten bi bodrum yap :)
Ben Almanya'ya gittim tavsiye ederim
Merveyle bizim düğüne gel fkdmfşrög
kafan nereye eserse oraya
Uzaya gidebiliyorsan bizi de götür
paran varsa istediğin yer git
Yüreğinin götürdüğü yere
rahat rahat sırıtabiliceğin bi yere
Fayda nereden gelecekse o yöne gitmek gerek
Benim yerime de tatil yap
Mantıklı valla, uzay en iyisi
🤭🤭🤭
Cehenneme git
Yakışmıyor hiç
Sevgiline git :D
Yok ağa yok
Şaka şaka tatile git
Uzaya bende gelirim 😂
👽👽👽👽👽👽👽
Geçmiş olsun beybi 😘😘
Saolll reis
İstanbul'a gel.
tatil havası sanki 🙂
Güle güle
🙂🙂🙂🙂🙂
Giyim tarzın çok güzel
Antalya knk ama çok sıcak
Venüs tavsiyem
🖐️🖐️🖐️🖐️
Çok güzel kızsın maşallah
Teşekkürler sende öylesin ❤️
Ooo Gülbahar
Ne var ya
kreşe git
Sen gittin galiba tavsiye ettiğine göre
çok küçükken ama senin yaş uygun
Sen küçüklüğüne takılı kalmışsın git anılarını tazele
hahadjsj
Aleyna tilki ne diyor kdkedşwömdc
Şsödiwödowncuwnfıenrf
@mervelerkotuuu bence güzel kadın teşekkür ederim
Benziyorsunuz aynı kreşemi gittiniz
Gel yanıma aşkkkk
Senin yanına gelirim bitanem
Cehenneme
Çok sıcakkk ağa ora
Odana geçiyorsun
Pahalı orası
Ucuz otel
Enflasyon marsı da vurmuş diyolla
Tüh yaaa
Valla ben aydayım burada hava hoş.. gel sana uzayli gübresinden bi kahve ısmarlayım ; )
Tadı nasılll
Görsen bok demessin. p
O derece diyosunnn 😂😂😂
Ama seninde bana bir şeyler ısmarlaman lazim buranin adetleri böyle..
Gübreli Kahveyi seven bokuna katlanır. p
Amerika
Uzayda var mı orası
Uzayda tüm her yer var zaten
Benden uzak ol yeter
Sana çok yakındım ya zaten xlsöcğskfjjdglmejcksf
bi otobüsle turla gel
Vurdurmaya mı 😄
Max.
Yazlığa git
Seni yapan şanslııı yaaaaa
Bana geeeellll