Aile & Toplum Ok'a zehri takıp fırlatan hayatta panzehriniz var mı? ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ok'a zehri takıp fırlatan hayatta panzehriniz var mı? Güncellemeler+1 yıl 🖤🖤 Ok'a zehri takıp fırlatan hayatta panzehriniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Panzehirim aşk ama inanmıyorum artık 1 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Vardı mavi gözlü sarışın bir peri kızıMavişim ama gitti bıraktı beni artık panzehirim yok 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bana o oklar gelmiyor. 😂 2 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 698 cevap paylaştı. Bana ok mok gelmedi. O hayatın nişancılığını ben.. 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Zehire bağışıklık kazandım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Annedir o panzehir merhem ama hayatta olmayanlarin maalesefki panzehri yok 1 0 Yorumla
kimseyle_kimsesiz Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 82% +1 yıl Tek panzehir ölümdür onuda yine hayat verir 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Bunu tahmin ettiğim için önceden panzehir içmiştim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sanırım yok 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Henüz yok. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Panzehirim aşk ama inanmıyorum artık
Vardı mavi gözlü sarışın bir peri kızı
Mavişim ama gitti bıraktı beni artık panzehirim yok
kiz cok guzel ask 101 deki zeki kiza benziyo
Hayat zehirse umut panzehirdir.. 😎😎
Bana o oklar gelmiyor. 😂
Panzehir ben oldum hayatım boyunca
Bana ok mok gelmedi. O hayatın nişancılığını ben..
panzehır ne yenıyo mu
Zehire bağışıklık kazandım.
Annedir o panzehir merhem ama hayatta olmayanlarin maalesefki panzehri yok
Tek panzehir ölümdür onuda yine hayat verir
Bunu tahmin ettiğim için önceden panzehir içmiştim
Bağışıklığım var galiba ölmüyorum. 😂
Biz zehrin kendisi olmuşuz.
Yok.
Alışmak
Tesadüfen karşıma çıkan mucize
Sanırım yok
Olabilir