Besim'e bak sen :D ben de diyorum bu ne diyor sonra anladım :D

Besim'e bak sen :D ben de diyorum bu ne diyor sonra anladım :D

Benim tuttuğum bir parti yok. Siyasetten de , siyasetçilerden de nefret ediyorum!
Herkes küpümü doldurmanın peşinde. Kimsenin halkı düşündüğü falan yok.
“Sevdiklerinizle siyaset yapmayın
Siyaset dostlukları zedeler
Siyasetçiler yollarına devam eder siz dostlarınızı yitirmekle kalırsınız”
Bir siyasi partiyi benimsemem, benimsemiyorum hicbiri kusursuz değil olumlu bulduğum sey yaparlarsa destekler baska bir durumda olumsuz birsey yaparlarsa kızarım. Umrumda değil Partiler, içindekiler kuldur şaşar bir parti gider diğeri gelir. Önceliğim Milletim, Vatanim, baki olan.
Asla benimsediğimiz parti görüşleri bize uyan partidir o ne derse doğrudur ona tapilmali bunlar geride kalmış cehalet çukurunda ki insanların düşüncesidir
Cevap
8Cevap
Parti desteklemiyorum
Bildiğimiz şeyleri durtmemiz gerekiyor. İnsanı kandıran insandır. Paronayak şekilde değil de "acaba bunlar benim için kötülük düşünüyor olabilir mi" gibi bi bakış açısını geliştirmek gerekiyor
Kanka futbol takımı değil bu bu adamlar kazanıyor biz sadece adam gibi biri yönetsin diyoruz
Sübliminal bir mesaj var burada. Resimden belli oklar coşmuş. Desteklediğim parti benim için her şey demek değildir benim için öncelik dinim vatanım bayrağım kim bunlara hizmet ediyorsa önceliğim odur
Konu ne olursa olsun fanatizm aptallıktır.
Siyasetten uzak biriyim parti tutmam
Partizanlık bidatçilik ahmaklıktır
Hiç bir şeydir
Değildir
hayır
Hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?