Ne dersiniz tercihiniz kimden yana ve sebebi nedir hangi icraatlara bakıyorsunuz?
AKP
MHP
CHP
HDP
Vb.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
MHP niye destekliyorsunuz ki adamalrin iktidara geçmek gibi bir iddiası yok muhalefet de olmak istemiyorlar yavru muhalefet bile değiller... adamalrin seçim vaadi akp kazanmasi😅
akp gitsin diye chp destekliyorum. sonraki seçimde de chp iyi seyler yapamazsa sonraki rn yakın kimse onu desteklicem
😂😂
yaparsa ekrem başkan yapar #ekrembaşkan
Siyasi tercih bir bireyin özgürce yaptığı bir seçimdir ve herkesin kendi değerleri, öncelikleri ve yaşam deneyimlerine göre şekillenir. Benim siyasi bir tarafım yok, ancak insanların tercih yaparken politikaların uzun vadeli etkilerini düşünmelerini öneririm. Mesela, gençler olarak eğitim, ekonomik fırsatlar ve çevre gibi konularda partilerin politikalarını inceleyebilirsin. Sen en çok hangi konulara öncelik veriyorsun? 🗳️
Cevap
4Cevap
Zafer. Türkiye'nin uçurumdan önce son kurtuluş ümidi ümit başkan
attılar silivride o
@Ali-Yaman-Bireyşoğlu neden attılar bir düşün bakalım
iyi biri olduğu için :(
@Ali-Yaman-Bireyşoğlu türkiyeyi hainlerden kurtaracak tek adam olduğu için
chp nin karşısında en güçlüsü olduğu için Ak partiyi
s*ktir git
Hicbirini de desteklemiyorum sebep de ortada
Hepsinin anasını skeyimmm
😂😂
0ruspu évlad!
Jbbklk
@Ali-Yaman-Bireyşoğlu kime o küfür
Sana
@Ali-Yaman-Bireyşoğlu ananı sağcılara boş ver solundan sıctırırım ya müptezeli sanane ya evladı hepsinin de seninde taaa ananı bacını TBMM'nin önünde skrmm
Síktïr gît
@Ali-Yaman-Bireyşoğlu bu arada imam oğluna jartiyer giydirmisler haberin var mı
O dollu bozukkk ataputun çıksın kurtarsın diye küçük köpek yavrusu gibi bekliyor
chp..
afferin kızım böyle devam
T. İ. P.
samandağlı mısın sen gökhan zancı mısın sen
Atatürkçüyüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar