Sebebiyle birlikte hangi partiyi destekliyorsun?

Son zamanlarda herşeyin sıkıcı geldiği hislerle yaşıyorum-yaşıyoruz (burada da benim gibi sıkılan insanlar var biliyorum)

Bence meselemiz gerçek hayatta da, bu sitede hep tekrara düşmek. Hep aynı konu ve soru çerçevesinde yenilenemeyiz.

Şimdi herkesi sevdiğimi belirteyim önce. Ben sizi AKP, CHP veya diğer partileri destekliyorsunuz diye değil insan olduğunuz, bir kalbiniz, bir beyniniz olduğu için seviyorum. Evet tanımıyorum, tanışmıyoruz ama sizler bugüne kadar sorularıma gelip görüş paylaştınız güzel etkileşimlerde bulunduk.

Burada da, bu noktada da yine saygı ve sevgi çerçevesinde herkesin kendini ortaya koymasını, fikrini özgürce beyan etmesini istiyorum. Kavga yok, küfür ve hakaret yok bakın terlik fırlatırım yoksa üzmeyin beni 👀

Anlaştıysak buyrun başlayalım;

Hangi partiyi destekliyorsun? Neden?

Görüşlerinizi okurken ben👀
Görüşlerinizi okurken ben👀
Güncellemeler
+1 yıl
O kadar güzel geri dönüşler yaptınız ki okurken konudan bağımsız duygulandım. Bu siteyle ilgili bir önyargıyı da kırmış olduk birlikte. Hepinize; kendinizi ortaya bu şekilde cesur, bu şekilde açık yüreklilik ve kibarlıkla ortaya koyduğunuz için teşekkür ediyorum.
Sebebiyle birlikte hangi partiyi destekliyorsun?