Böyle sorular genellikle provokasyona döner. Öyle güzel detay yazmışsın ki, çok beğenerek seçtim.
Ben bir şeye aşırı bağlanmaya, fanatik olmaya aşırı karşı bir insanım. Kimseye lafım yok ama o kadar saçma ki.. Bir partiye deli gibi gönül vermek, aşırı futbol bağımlısı olmak, ünlü fanı olmak falan.. Bana böyle şeyler çok saçma geliyor.
İlla şu partiyi destekliyorum diyemem. Ben gördüğüm, yaşadığım şeylerin akışına göre olayı tartıyorum. Eğitimime, mesleğime ve maaşıma göre neler yapabiliyorum diye bakıyorum. Bana kim daha çok hizmet veriyor diye bakıyorum. Buna göre de seçimler için oyumu kullanıyorum.
23 Yorumla- +1 yıl
Değerli adminim görüşünüz ve ince düşünceli oluşunuz için teşekkür ediyorum.
Evet farkındayım bu tarz soruların provakasyona döndüğünü fakat soru sahibi net olup kendini ortaya koyduğunda provakasyon riski ortadan kalkar (burdan bu soruya benzer sorular sormak isteyip çekinen üyelere duyurulur- görüş paylaşmayıp ama görüşleri pürdikkat okuyan bir kitle de var KS'de özellikle onlara duyuruyorum)
Caner adminim ülkemizde yaşayan pek çok insan bence gizliden gizliye sizin dediğiniz gibi yapıyor artık. Kafasında ölçüp tartıp biçiyor ama dışarıya bunu hiç yansıtmıyor.
Desteklediğimiz, oy verdiğimiz tarafın bağımlısı olmadan her daim özgürce sorgulayıp ve anlayabilen insanlar olarak yaşayabilmek dileğiyle.. - +1 yıl
En sonda yazdığınız gibi insanlar umarım çoğalır. Sorgulasınlar, empati yapsınlar.
Dışarıya yansıtmaya zerre gerek yok. :) Zira şu dönem öyle bir dönem ki, deli gibi parti bağımlılıkları kavga çıkartıyor. Kimse birbirinin görüşüne ve düşüncesine saygı duymuyor.
Kavgayı geçtim, karşındaki insana neden sorguladığını ve bir başkasının iyi olabileceği ihtimalini söylesen bile, at gözlüğüyle bakıp, sadece kendi düşüncesinin en iyi olduğunu düşündüğünden konuşmaya gerek kalmıyor. Öyle tiplerle konuşmak tamamen insanın kendisi için kayıp. - +1 yıl
Kayıp olmaktan öte bir hayli de üzücü ve düşündürücü.. Ne var bu kadar kavga edecek mesela? Yan yana oturan iki insan farklı düşüncelere sahip olup, farklı partiyi destekleyip yine de birbirleriyle saygi çerçevesinde beyin fırtınası yapamıyorsa ortada ciddi manada bir sıkıntı var demektir.
Eğitim sisteminden tutun insanin hayattaki ilk okulu denilen aile kavramının da küflenmiş olduğunun göstergesidir bu.
En İyi Cevaplar
- Gündem konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBizim ülkemizde aşırı derece fanatiklik var. Galatasaray’ı destekleyen Fenerbahçeli’yi düşman olarak görüyor; BMW arabasını seven AUDİ seveni düşman olarak görüyor. Düşman olarak görmektende öteye gidip hakaret/şiddet gibi olaylara maruz kalınıyor.
Bu izlenimde particilikde aynı durumda, AKP’yi destekleyen CHP’liye küfür ediyor. Biz sıradan halkız, sıradan bir vatandaşız, bu kadar ayrımcılığa düşmek bizi olumlu yönde etkilemez. Her partinin milletvekili AKP, CHP, MHP gözetmeksizin mecliste kavga edip; lokantaya girdiklerinde aynı masada yemek yiyip ekmek bölüşüyorlar. Ben particilik anlayışına karşıyım; herkes farklı görüşte olabilir oturup uzlaşmak varken kutuplaşmak bizi ileri götürmez.
Hiç bir partiyi desteklemiyorum, hepsi farklı görünüp aynı bohun farklı renkleri diyorum susuyorum.55 Yorumla- +1 yıl
İşte benim düşüncelerim. Takdir ediyorum. Geçenlerde bi üye ile Gs-Fb çatışması içinde kaldım. Bu düşmanlık nedir arkadaş? Evet bir fikre bir düşünceye ve ideolojiye sahip olmak gerek ama sahip olduklarımız zamanla bize sahip oluyor farkında olmak önemli. Sen de insansın ben de insanım. AKP li ve Fenerbahceli diye mesela neden düşmanca tavır içine giriliyor hemen. Oturup konuşmak derdini anlatabilmek varken..
- +1 yıl
Haklısın, günün sonunda hepimiz insanız, hepimiz bu vatanın evlatlarıyız. Herkes ülkenin daha iyi yere gelmesini istiyor fakat ayrıştırılıyoruz, üzücü.
- +1 yıl
Çok üzücü hem de.. Dün otobüse bindim son durak "Konak" mi diye sordum şoföre.. başta evet dedi sonra "Hayır son durak kara toprak" dedi.. Hepimiz aynı toprağın sınırları içinde yaşıyoruz. Günün sonunda insanız evet ve bi gün toprağa gömülüp gitcez ama hala daha aynı toprağı paylaştığımız insanların böyle düşman olması üzücü. Benim fikrimi beğenmeyip desteklemiyor olabilirsin kimse sana demiyor zaten gel konuştuğun insanın partisini destekle diye ama insani duygularını niye kaybediyorsun ki..
Anlamak ve anlaşılmak mühim mesele. Teşekkür ediyorum. - +1 yıl
Tabiki fikirlerinizde haklısınız, bende böyle düşünüyorum fakat bu mertebeye ulaşmak zor sanırım.
- +1 yıl
Zor ama imkansız değil. Fakat insanların birçoğu sürü psikolojisine uyup yasiyor. sorgulamadan anlamadan dinlemeden saygı duymadan bu mertebeye gelinemez. Önce sormaları gerek..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Gündem konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılHer Mantıklı insan gibi, hiç bir partiyi desteklemiyorum. İdeolojileri, belli konularıdaki politikaları destekliyorum.
- İstanbul Büyükşehir Belediyesinin çok kalabalık kadrolarla iyi yönetilmediğini düşünüyorum.
- Ülkemizin Uzay Çalışmalarına geçte olsa iyi bir başlangıç yaptığını düşünüyorum
-CHP Başkanının, partinin başına geçtikten sonra çenesini kapamasınında dürüst olmadığı anlamanına geldiğini düşündürüyor.
-Ülkemizin sınır hatlarını korumak konusundaki çabalarını doğru buluyorum.
-Asgari ücretin gereksiz arttırıldığını, emlakçıların şerefsiz ve adi olduklarını düşünüyorum.13 Yorumla- +1 yıl
Düşüncelerinizi dürüstçe dile getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Değindiğiniz noktalar mühim noktalar. Hak veriyorum. Saygı duyuyorum.
- +1 yıl
O sizin zerafetiniz. Ben teşekkür ederim.
- +1 yıl
Bilmukabele sağolun🙏
- Gündem konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılBugüne kadar AKP'ye ve diğer sağcı partilere hiçbir zaman bir oy vermedim.
Aile ve kültür olarak daima sol görüşlüyüz.
Fakat son yıllarda CHP'nin de yığınla hatası olduğu. Her seçimde, düzenin değişmesi gerektiğine inandığım için doğal olarak CHP'ye oy verdim.
AKP'ye olan hıncım ve tiksinti duygum asla kapanamaz.
Çünkü bu ülkeyi ve toplumu inanılmaz bir boyutta birbirine düşman eden, bozan, ayrıştıran, her sistemde derin çürümüşlüğü yaratan AKP'nin ta kendisidir. Buraya yüz değil, bin tane sebep yazabilirim. Fakat gerçek zaten hepimizin üstünde duruyor.20 Yorumla Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. DEM (HDP) ..
En anlaşılır açık ara nedeni şu, sistem , bütün sağ partiler ona karşı. Ben de bütün sağ partilere ve onların sahip çıktıkları kokuşmuş sömürü ve talan sistemine karşıyım.
Bilmem yeterince açık mı?
Başka nedenler de var ama gerek yok, uzun, uzun yazmaya
22 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi anladım dile getirmek istemediğiniz noktaları hiç merak etmeyin.. Mardinli bir aileye sahibim ve çevremde sizin gibi düşünen pek çok akrabam var ailem dahil. Anliyorum ve teşekkür ediyorum.
Tam olarak beni temsil ettiğini düşündüğüm hiçbir Parti yok hata mevcut Siyasilerden bile yok. Ara ara düşüncelerine katıldığım hamleler ya da sevdiğim şeyler oluyor, ama eleştirdiğim eksik gördüğüm Noktalar da çok fazla hemen hemen hepsine. Ayrıca önceki seneler geri vitesler olsun, söylenenleri unutup farklı yola girmek olsun çok şey yaşadık hemen hemen her güç sahibi olan Muhalefet veya İktidar Adaylarında, gerek yok koru körüne desteklemeye.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum size "körü körüne desteklememek".. keşke herkes bu bilince sahip olsa.
Ben mevcut iktidarı hiç bir zaman desteklemedim, desteklememde karşı muhalefet parti dede benim fikrim ve düşüncelerime yakın olan bir parti yok, oy kullanmayı bile dusunmuyorum acikcasi. şu an sadece Mansur yavaş biraz bana aklı başında geliyor. Eğer c. baskan adaylığı olsaydı oyum ona olurdu, Ankara da olsam yine ona olurdu. Ama burada henüz karar vermedim.
11 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum çiçeğim detaylı açıklaman için teşekkür ediyorum.
+1 yılSabit bir parti destekleme anlayışım yok. Kendi hayatımı kolaylaştıracak, yaşam standartlarımı iyileştirecek, sosyal açıdan kim daha çok bize hizmet edecekse o partiye oy atarım.
İnsana insan olduğu için değer veren, ötekileştirmeyen, insanların arasını " bunlar şucu, bucu " diye açmayan vs. gibi daha olumlu bir yaklaşım izleyen bir partiye karşı görüşüm olumludur.
12 Yorumla- +1 yıl
Harika bir yaklaşım. Teşekkür ediyorum.
- +1 yıl
Teşekkürler.
- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılParti desteklemeyi CHP üyeliğimi silerek sonlandırdım. Bu seçim sürecinde belediye başkan adaylarını dinleyeceğim. Hangisinin hizmet sözlerimi ve sunumunu beğenirsem ona göre partisine oy vereceğim, kimseyi samimi bulamazsam oyumu boş atacağım.
12 Yorumla- +1 yıl
Fikrinizi oldukça güzel ifade edişiniz takdire şayan. Teşekkür ediyorum.
- +1 yıl
Rica ederim.
- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes için eşit bir hukuk icin
Herkes için ideal bir ekonomi için
Ülkenin mülteci cenneti olmaması için
ATATURK ve değerleri silinmemesi için
Gelir adaletsizliğinin kalkması için
Ulke topraklarının araplara peşkeş çekilmemesi için
Akepe hükumetini istemiyorum.
Zaten %50 üzerine bir seçim o yüzden tuttuğum parti değil akepe hukumetinin karşısındaki partiye oy veriyorum.19 Yorumla- +1 yıl
Cesurca ve dürüstçe belirttiğiniz için teşekkür ediyorum.
- +1 yıl
Dusunceler için cesurca demek bile ülkedeki ozgurlugun sebebi aslında:)
- +1 yıl
Özgür bir ülke çok daha iyi sartlara ve her konuda çok daha iyi sisteme sahip olan ülke demektir.. o zaman doğru yoldayız diyebilir miyiz..
- +1 yıl
Bu soyledikleriniz dogru :)
Ama Türkiye ile benzerliği yok hele bu hükumet ile imkansiz :) - +1 yıl
Çok sevdiğim bir yazar çok güzel bi cümle söylemiş;
"İmkansız kelimesinin içinde bile imkan vardır" demiş. - +1 yıl
25 yıl sonra mi :)
- +1 yıl
Ne kadar uzun olursa olsun bi imkan var sonuçta.
- +1 yıl
Bence imkansızın da ötesinde cunku zihniyet belli :)
Neyse sagolun :)
Tarafim belli - +1 yıl
Saygım sonsuz efendim.
Siz sağolun.
+1 yılUzak durdugum şeylerden biri siyaset bu güne kadar ne oy verdim nede hiç bir partinin binasina gittim. İnsanların arasını açmanın kolay yolu ya siyaset ya da maç muhabbetidir. Dünya kuruldu kurulalı rızkı veren Allah'tır tutturmuşlar devlet büyükleri diye büyük olan yaradandır tamam birileri sevilebilir amenna ama millet üç tane siyasi partiye İslamiyet'in ilk zamanlarinda puta taptıkları gibi tapıyor.
10 Yorumla
+1 yılTürkiye'deki hiç bir siyasi hareket ve parti bana hitap etmiyor. Hepsi birbirinden kötüler.
Ülkeyi her anlamda kötüye götürdüğünü düşündüğüm için mevcut hükümet ve ortağı olan partilere ise çok daha fazla mesafeli duruyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum. Tavrınızı ortaya cesurca koyup fikrinizi dürüstçe belirttiğiniz için teşekkürler.
Türkiye Cumhuriyeti devleti şu an için hükümeti destekliyor terörle mücadele ve dış politika nedeniyle. Devlet hangi partiyi deslerse onu desteklerim. Aksi halde hiçbir partiyi desteklemem.
210 Yorumla- +1 yıl
Güzel anliyorum. İçinde yaşadığımız toprakları yöneten hangi partiyse onu savunmak aslında topraginiza sadık oluşunuzun göstergesi.
- +1 yıl
Aslında yanlış anladınız. "İçinde yaşadığımız toprakları yöneten hangi partiyse..." Kısmına müdahele etmem gerekir. Normalde hiçbir partiyi desteklemem. şu an AK Parti hükümet partisi değil mi? Evet. Ancak, sadece 2015te çözüm sürecine son verip terörle mücadeleye tekrar başladığı için ve bu yıl, 2024'tehem terörle mücadeledeki hem de dış politikadaki başarısı nedeniyle tekrar desteklemeye başladım. Onun haricinde AK partiyi desteklemem. Hiçbir partiyi desteklemem. Ülkeye faydalı olan ve devletin desteklediği partiyi desteklerim.
- +1 yıl
Yanlış anladığım noktayı çok kibar bir şekilde duzelttiginiz için teşekkür ediyorum. Çok daha iyi anladım sayenizde sizi ve fikrinizi. Açıklamanız ve soruya verdiğiniz değerli görüşünüz için teşekkürler 🙏
- +1 yıl
Rica ederim ne demek. Ama gerçekten de ülkemizin artık unutmaya yüz tuttuğu ve hayranlık uyandırıcı bir üslup ve nezakete sahipsiniz. Umarım bundan taviz veripte kaybedenlerden olmazsınız. Sorabilir miyim bunun kaynağı nedir? Yazar mısınız? Edebiyat veya Türkçe öğretmeni mi? Yoksa psikolog musunuz?
- +1 yıl
Şu cümleniz üzerinde durayım biraz..
"Umarım bundan taviz veripte kaybedenlerden olmazsınız"
Böyle düşünmekte çok haklısınız çünkü öyle bir çağda yaşıyoruz ki kendini kibar, saygılı ve bilgili gösteren insanların birçoğu sonradan belirli bir seviyeye geldiğinde o seviyenin sarhoşluğuna yenik düşüyor, egosuna hırsına yeniliyor. Bende kendimden bunu umuyor ve bunu diliyorum; dilerim hayatım boyunca nereye gelirsem geleyim bu şekilde üslubunu, çizgisini nezaketini bozmayan güçlü bir kadın olarak yaşarım...
Şair ve yazarım. Dikkatiniz çok takdire şayan.. - +1 yıl
Keşke herkes böyle düşünse ve bu düşünceyi de hayata geçirse. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu ülkeyi kurarken çağdaş uygarlık temelleri üzerine kurdu. Lakin yıllar geçtikçe birçok insan bu temelleri unuttu ve yozlaştı. Nezaket, üslup, saygı yerini tezatlarına bıraktı artık şahit olduğunuz üzere.
Tahmin ediyordum mesleğinizi. Saygınız, üslubunuz, nezaketiniz hayranlık verici olması dikkati en başta mesleğinize yöneltiyor elbette. - +1 yıl
Şahidim ve maalesef şahit olduklarımdan dolayı çok üzgünüm.
Teşekkür ediyorum. - +1 yıl
Rica ederim. İyi akşamlar.
- Gündem konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir partinin tarafrarı değilim. Şu anki dış ilişkiler politikasını beğendiğim, yerli silah üretim olsun vs teknolojik alanda üretimler olduğu için vs. devletimin yanındayım.
13 Yorumla- +1 yıl
Devletinden yana olan güçlü kadınları hep takdir etmişimdir.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ediyorum ❤️🌹
şu an için hiç bir partiyi destekleyemiyorum. Ülke borç batağında, bütün birikimleri tükenmiş durumda. Hükümet değişse dahi ülkenin toparlanması uzun yıllar alır
11 Yorumla- +1 yıl
Evet kesinlikle uzun bir zaman alır yeniden daha güçlü daha üretken bir ülke olup kalkinmak..
Gündem konusunda 812 cevap paylaştı. Hiçbirini desteklemiyorum, sebebi ise her birinin ya vatana ihanet sabıkası veya menfaatleri mevcut.
24 Yorumla- +1 yıl
Bu da var evet. Zaten siyaset tertemiz bir ortam değil hiçbir zaman öyle bir yet olmadı olamaz da.
- +1 yıl
Dün sınav saatini beklerken Karadeniz'i yaşlı bi teyzeyle sohbet ettim. Kızı 3 üniversite okumuş ve hala daha işsiz diye dert yaniyordu. Öyle iyi anlıyorum ki sizi dedim..
Seni de anlıyorum ve teşekkür ediyorum cesur görüşün için.
+1 yılSiyasetçi sevmiyorum. Hiç birisinide desteklemiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Bu da güzel.. Saygımız sonsuz
Hiçbir partiye destek vermiyorum canım sevgilim apolitiğimle mutlu mesut ilişkimiz var
11 Yorumla- +1 yıl
Ne mutlu size..
+1 yılPartizan değilim siyasiye güvenmem
Ama şu an en iyisi ümit özdağ gibi geliyor14 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum peki sebebi varsa bunu bizimle paylaşır mısınız desem.. Görüş paylaşmayan ama görüşleri okuyan bi kitle de var ve biz (ben ve soruma gelen siz değerli üyeler yani) dürüstçe cesurca fikrimizi sebebimizi kendimizi ortaya koyabilmeliyiz istediğimiz zaman istediğimiz yerde.. Eğer isterseniz sebebini yazabilirsiniz. Yazmama gibi bi hakkınız da var sakın kendinizi baskı altında hiasetmeyin yazdıklarımdan ötürü. Size saygım sonsuz. Görüşünüz için teşekkür ediyorum.
- +1 yıl
adamın 10 sene önceki savunduğu şeyler aynı duruşunu değiştirmedi
1. sığıınmacı sorunu
2. tarikat ve cemaatlere tutumu
3. projelerini açıklayabilen bir siyasi ( çoğu siyasi nefret üzerinden propagandasını yapıyor)
4. tsk ya olan tutumu
5. eiğitim politikası
6. aklı ve bilimi savunması
7. 2 kutuplu siyasette millet sesini duyuramıyordu. bu adam 3. yolu açtı - +1 yıl
Şimdi çok daha iyi anladım. Teşekkür ediyorum açıklamaniz için.
- +1 yıl
Sool
kesinlikle zafer partisi
göçmen politikası için
13 Yorumla- +1 yıl
Göçmen politikası diye vurgulamanız dikkatimi çekti.. soruya gelip görüş paylaşmayan ama görüşleri okuyan bi kitle de var. Birlikte aydinlanmak adına bu politikayı biraz açıklamanızı istesem..
- +1 yıl
kontrolsuz sıgınmacı veya başka ülkelerden gelmiş insanların vergi vermeden hastanelerimizden, suyumuzdan, elektriğimizden , yollarımızdan, park ve bahçelerimizden benim vergisini ödeyerek yaptırdıklarımız ve yapılanlarının sorumsuzca kullanması ve aynı zaman türk kızlarına türklüğü ve türk insanının haklarına tecavüz etmelerine karşı çıkıyorum...
sorgusuz sualsiz tüm mülteci ve göçmenler kendi yurtlarına gönderilmeleri gerekmektedir. kalmak isteyenler bendelini ödemeli ( askerlik ve türk gelenek göreneklerini içeren bir eğitim almaları gerekmektedir.)
- +1 yıl
Bundan rahatsız olan ve sizin gibi düşünen çok insan var. Çok iyi ifade ettiniz. Teşekkür ediyorum. Kendi toprağımızda bizim emek verdiğimiz değerleri (sadece park ve bahçeler değil pek çok sahip olduğumuz manevi değerleri) alaşağı eden bir sığınmacı kitlesi var evet. Dilerim zamanla bu sorunu çözmüş bir devlet haline geliriz.
Herhangi bir partiyi desteklemiyorum önemli olan ülkenin gelişmesi ve halkın mutluluğu için ne gerekiyorsa yapılması gerektiği
10 Yorumla- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHiçbir partiyi desteklemiyorum. Türkçüyüm. Partiler bana güven vermiyor.
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlar bu ara Özellikle bizim ülkenin durumu böyle diğerlerini çok bilemem haliyle ama bir toplulukta dışarıda toplu taşımalarda kimi görsem insanlar mutsuz ya yazık Yani üzülüyorum
20 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılpartici değilim
23 Yorumla- +1 yıl
Güzel tamamdır
- +1 yıl
teşekkür ederim bir kere tek oy kullandım
- +1 yıl
Saygımız sonsuz efendim
+1 yılŞu terör partileri hariç , menfaatciler hariç bu ülkeye , vatana zarar vermeyen her partiye saygım var. Sadece bagimli değilim.
00 Yorumla
+1 yılYurt dışında mısın?
112 Yorumla- +1 yıl
Hayır.
- +1 yıl
Karadeniz?
- +1 yıl
Saadet partisi yazan hiç oldu mu?
- +1 yıl
Saadet partisi yazan olmadi (yeni görüşleri daha okumadım bu arada) Karadeniz de değil. İzmir.
- +1 yıl
Soruyu ve yorumlarını güzel buldum. Tam olarak neyi merak ettiğini söylersen bende ona göre ve cevap veririm.
- +1 yıl
Bir insanın desteklediği partiyi hangi düşüncelere sahip olarak desteklediğini merak ediyorum kısaca.. Bu hangi parti olursa olsun.. Ülkemizde insanlar destekledikleri partiyi/ partileri (evet bazen bir insan 2 partiyi bile aynı anda destekleyebiliyor) hangi düşüncelere sahip olarak destekliyorsunuz, destek verdiğiniz partiyi? Bilinçli bir şekilde mi oy kullanıyoruz yoksa "babam şu partiye oy veriyor bende bunun için onun verdiği partiye oy veriyorum" mu gibi bir yaklaşımla hareket ediliyor bunu anlamaya çalışıyorum.
- +1 yıl
O halde güzel bir soruymuş bu. Bende şöyle cevap vereyim bunun için sana erbakanı anlatmam gerekir. Hedeflerini hayallerini. Amacını. Siyasete bakışını. Bu o kadar uzun ki. Ama bu beni o partiyi desteklemeye sevk ediyor.
- +1 yıl
Olabilir sevk edebilir sonsuz saygım var. Anlatabilirsiniz. Sizden gelen yorum bende ve bu yorumu okuyacak kişilerde aydınlanma yaşatabilir bilemeyiz. Maksadımız anlatanı anlayabilmek..
- +1 yıl
Peki önce şunu sorayım. Bu konuyu ve benzer bir çok konuyu konuşmak ister misin? Sitede böyle üyeye denk gelmeyeli epey oldu. Yoksa sadece bu soruna yorum mu?
- +1 yıl
Konuşmak isterim elbette. Öğrenmek ve anlamak için saygı çerçevesinde her daim konuşmaya varım.
- +1 yıl
Harikasın
O zaman eklersin bence
Sana zahmet - +1 yıl
Tamamdır estağfurullah
Hiçbiri. Hepsi de samimiyetsiz geliyor
11 Yorumla- +1 yıl
Gelebilir tabi saygımız sonsuz. Fikrini cesurca ifade edişin için teşekkür ediyorum.
+1 yılDestekleyeceğim bir parti yok
10 Yorumla
+1 yılPartilerle işim olmaz.
10 YorumlaAk Parti başka parti yok..
10 Yorumla
+1 yılHiçbir partiyi desteklemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılHic bir partiyi desteklemiyorum
10 YorumlaHiçbirini desteklemiyorum..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMemleket partisi bıgtık bi değişiklik olsun
10 Yorumla
+1 yıldesteklemiyorum
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 