Aile & Toplum Hayatınız da yeni kararlar alma ihtiyacı duyuyor musunuz? _GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayatınız da yeni kararlar alma ihtiyacı duyuyor musunuz Hayatınız da yeni kararlar alma ihtiyacı duyuyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Evet duyuyorum genelde 1 0 Yorumla
BirÇilekokusu Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Neredeyse her dakika yeni karar alıyorum , valla bişey olduğu yok xjfjf. Karar almaya da üşeniyorum artık djgkhj 1 1 Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Eğer gerçekleştirmiyor isen kararını anlamı olmaz Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yeteri kadar aldım bu kadar yeterli 😏 1 3 Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Öyle mi dersin belli de olmaz ama yeni ani kararlar alabilir sin belki Yorumla Şişkoletta +1 yıl Hayır ne olur olmasın artık öyle şeyler Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Umarım olmaz Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aldım çoktan 1 1 Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Peki teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet duyuyorum genelde
Neredeyse her dakika yeni karar alıyorum , valla bişey olduğu yok xjfjf. Karar almaya da üşeniyorum artık djgkhj
Eğer gerçekleştirmiyor isen kararını anlamı olmaz
Yeteri kadar aldım bu kadar yeterli 😏
Öyle mi dersin belli de olmaz ama yeni ani kararlar alabilir sin belki
Hayır ne olur olmasın artık öyle şeyler
Umarım olmaz
Aldım çoktan
Peki teşekkür ederim
Evet alıyorum