Güncellemeler
+1 yıl
Aramızda 8 yaş var bana ezik asosyalsin benden mi etkileniyorsun yoksa seni annemlere derim sapık diyor? Ben bişey yapmıyorum kendisi gelip beni rahatsız ediyor oysa
Kızkardeşim var benim yanımda çok rahat annemler yokken özellikle çamaşırla oturuyor yanımda üstünü değişiyor falan kaç kez kızdım ne o abi utandın mı benden hosuna mı gitti diyor bi de. Geliyor sürekli yapışıyor dibime dibime giriyor rahatsız oluyorum. Ben evde otururum hep bana eziksin diyor dalga geçiyor benimle?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şimdi üstünü falan değiştirip yanında öyle dolmaşmasını normal buluyorum. Ama bunu silah olarak kullanmasına karşı bir şeyler yapmalısın. Gerekirse kendine sapık dedirteceksin (o kadar sapıklık bir durum yok) ama o silahın kurşununu yemiyeceksin.
Nesi normal üstelik beni suçluyor kendi yaptığı şeyler için beni tehdit ediyor korkuyorum
Üstünü senin yanında değiştirmesi gayet normal. Bunun dışında yaptığı şeyler birer silah. Silah olarak kullanma konusunu normal bulmuyorum.
Nasıl silah
Ailene soyle bu durumu.
Ya bana inanmazlarsa kızları çok kıymetli
Kanit topla sonra soyle.
Ağzına vur bir daha yapmaz
Annem babam agzima eder korkutuyor beni
Sen de onun bu hareketlerini annenlere söylemekle tehdit et ya da durumu annenle konuş annen kardeşinle konuşur
kardeşin kaç yaşında
16 yaşında küçük daha ama aklı her şeye eriyor beni tehdit ediyor
yaşıtlarım cidden çok değişik
Ensest işi sıkıntı
Anlamadım
bırak duzeltemezsin de onu sen uzak durmaya calis
Aynı evdeyiz nasıl uzak durayım evden mi gideyim
o zaman istediğini ver
Nasıl yani
gel anlatayimm
Video çek sonra döv. Bi daha yapma de. Yaparsa videoyu göster herkese gösteririm de
Güzel
Annem de bana aynısını yapıyo
Nasıl yani
Nasıl
Fazla rahat
Kardeşin benim kardeşim olsa keske
Ne demek istiyorsun
Arzusunu yerini getir kızda rahatlasin
O ne demek
Küçük daha başıma bela olacak
bir şey olmaz
Kardesim diyorum olmaz öyle sey sacmalamayin
Baskasila yapacağına senle yapsin
Kardeşin sıkıntılı kanka
Manyak zaten ama benim başıma bela olacak diye korkuyordum annem babam da bana inanmaz kızları çok kıymetli?
Video çek göster annengile çaktırmadan
Kizman lazim
Kızdım birkaç kez beni suçladı sapik misin babama derim seni bana inanir diyo
Babana soyle aynen
Beni kizdiriyor sacma sacma haraketler yapiyor de
Tahrik oluyor musun
Hayır sacmalama